Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylipa wrote:Chciałabym nie musieć jechać na kolejne USG w czwartek pociągiem, tylko np jutro usłyszeć że w środę wieczorem ovitrelle i w piątek punkcja. Dlatego podpytuje
nie miałam kolejnego dnia stymulacji tylko przerwa od zastrzyków
lipa lubi tę wiadomość
-
Suomi wrote:Jestem juz po
Wracamy we trójkę - my i blastka 511, czyli super jakości
Coś mi się pokickalo z ta 522, ale na pewno jest 511 jednak. Chrustu powiedział, żeby dziś w nocy nie szaleć, bo będzie się implantować. Na to tez liczę, inaczej być nie może!ewlinaaa85, Suomi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No Suomi, miłego inkubowania!
Tak naprawdę zalecenie jest przynajmniej do bety powstrzymać się od współżycia. A potem to już w zależności od wyniku bety.
Trzymam kciuki za tą 511niech się wgryza
Suomi lubi tę wiadomość
-
szurusiowa wrote:Ja miałam też długi protokół z zoladexem i normalnie nie produkuje się swoich hormonów ale to robią te leki do stymulacji. Endometrium było przygotowane do transferu.
Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków
13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków, brak mrozaków
-
szurusiowa wrote:Menopur 225j, 12dni zastrzyki, 3 usg, 14go dnia punkcja.Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
-
gwiazdeczka88 wrote:Ja tez mam menopur ale tylko 150 ciekawe od czego to zalezy. Czyli po odstawieniu menopuru dwa dni bez zastrzyku ? Nie wiem jak ogarne to dojezdzanie z wroc, myslalam ze mniej tego jezdzenia bedzie.
-
1,98 Amh.Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
AMH 1,98
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina tak to ja bylam
w takim razie to kolo ciebie usiadlam! Raka czarna z kreconymi wlosami? Nie ma innej opcji. No to w czwartek juz zagadam bo tez znowu bede. I w sobote punkcja
Tylko juz mi zapowiedzial, ze nie bede miala swiezego transferu, bo jest za duze ryzyko hiperki. 19 jajec, estradiol juz w 6dc byl ponad 1100. No i nie podoba mu sie moje endometrium. S skoro nie bedzie swiezego transferu, nie podali mi intralipidu.szurusiowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
EJ co to za ukrywanie się po kątach ?
My jesteśmy dobrymi znajomymi - ładnie się tak nie odzywać do siebie ?
Ewelina, mogłaś śmiało zapytać: ,, Lipa, to chyba Ty? "ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość