Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
No dobra już dobra bo i tak się wyda haha
Włosy mam ciemny brąz z blond ombre tzn już z pomarańczowym a nie blond haha. To takie najbardziej rzucające się w oczyA monsz kozią bródke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 18:57
lipa, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
szurusiowa wrote:No dobra już dobra bo i tak się wyda haha
Włosy mam ciemny brąz z blond ombre tzn już z pomarańczowym a nie blond haha. To takie najbardziej rzucające się w oczyA monsz kozią bródke
Będę wypatrywać jak oprzytomniejeewlinaaa85, szurusiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylipa wrote:Ciemne włosy trochę dłuższe niż do ramion. Niska, nienajwezsza
okulary będę miec, bo w soczewkach wolę nie spac.
a mąż łysy z Kozia Bródka
Szurusiowa jak Ci ją lepiej opiszęśliczna szczupła czarnowłosa ciemnooka laseczka z zajefajną figurką
iiii bardzo miłym wyrazem twarzy hyhy
szurusiowa lubi tę wiadomość
-
lipa wrote:Tylek jak u Kim Kardashian
ale zawsze to jakas "gwiazda".
Ewelina pewnie tez ok 5 pobudka?
Ps. M. nadal nie wie, ze pokoj rozpusty jest na wprost wcWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 20:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylipa wrote:Tylek jak u Kim Kardashian
ale zawsze to jakas "gwiazda".
Ewelina pewnie tez ok 5 pobudka?
Ps. M. nadal nie wie, ze pokoj rozpusty jest na wprost wc -
nick nieaktualny
-
Brzuch jak balon i boli, ale jakoś żyję. Rano był mniejszy, a teraz znów się powiększył na wieczór. Dostałam rozkurczaka (tekst lekarza
) i trochę przeszło.
wczoraj poprosiłam o clexane w inne miejsce niż brzuch, to mi dala w rękę. Ala, jak to bolało
Jutro już mam zaplanowany dzień - będę czytać Wasze raportya trochę tego będzie. No i tak jakoś leci życie w szpitalu. Teraz przywieźli mi laskę w 13 tyg ciąży z całymi spodniami zakrwawionymi i poronieniem w toku... Nawet nie wiem jak i co do niej zagadać