Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie - szpital ma inne podejście niz my staraczki. Mi bete robili co 2-3 dni i musiałam się dopytywac bo nie informowali mnie o wyniku. Tylko pamiętam raz jeden starszy lekarz jak juz byli u pacjentki obok wrócił się do mnie sam z siebie i z mega uśmiechem oznajmil ze beta jest 89... Nikt wtedy nie mówił o ciąży.
Jak beta skoczyla do 242 - to byla wigilia albo dzień przed to przyszedł do mnie lekarz z położna i powiedział, że gratuluje bo jestem w ciąży. Dziś beta wynosi 242.szurusiowa, Suomi, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
No nie wiem, może dla nich beta 0 to np. 4
mogę na razie żyć w niepewności, bo już dwa razy pytałam i mówią, że 0, ale na papierze tego nie widzialam jeszcze.
Z drugiej str nie ma się co łudzićpożyjemy, zobaczymy, ale na nic już nie liczę
-
Suomi czytałam w jakim artykule ze implantacja trwa 2-3 dni i nie pamiętam ale chyba po 48h od implantacji zaczyna być produkowana beta jeszcze nic straconego
ewlinaaa85, Suomi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJutro zapowiada sie sajgon w klinice, bo właśnie dostałam informacje ze przesuwają nam transfer na 13:15 bo sie nie wyrobią. Oczywiście nie była bym soba jakbym nie zapytałam Pani embriolog o klase i faktycznie 411 obydwa
. Tak czy siak bedziemy w Krakowie szybciej i to sporo a wiec jakby ktoras z Was chciała sie spotkac to nie ma problemu
gwiazdeczka88 my to na pewno bedziemy sie widziec bo z tego co pamietam masz na 13:30 tak? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLipa u mnie też już chyba stres do tego źle się dziś czuję
nery nie przestają mnie boleć i czuję jajniki heh
Ja na punkcję biorę świeżą bieliznę hehe jakoś tak wolę jak mnie potem ubierają
do tego chyba jakiś podkoszulek bo fartuch dostaniesz a pod spodem możesz zostawić koszulkę czy co tam wolisz.
Tak betadine jest zawsze"uwielbiam" te czopki hahahah
-
Tak po punkcji i leżakowaniu idziesz na recepcje i sobie jeszcze chwilke siedzisz i Cie lekarz poprosi w między czasie.
Ze sobą możesz mieć skarpetki zeby sobie ubrać na punckje. Mozesz też wziąść majtochy na przebranie świeże, na widoku je zostawić w pokoiku w ktorym sie bedziesz przebierac bo potem niespostrzeżenie pani pielęgniarka Ci je ubierze po punkcji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 18:43
lipa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny