Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylipa wrote:Palnelam glupote. 186 zl kosztuje opakowanie. Siedem ampulek. Ja potrzebuje dwie
jade do apteki
z tego co pamiętam to po punkcji też miałam dwie ampułki w 2 i 6 dobielipa lubi tę wiadomość
-
Suomi wrote:Pisałam do Chrustka. Kazał jechać do szpitala
I właśnie czekam sobie w kolejce. Mam nadzieję, że to tylko reakcja na lek, a nie hiperkazrobią usg i będzie jasne.
temu było maleństwo
-
Lipa ja kolejny dzień leżę. Zamiast brzucha kamień. Macica przez to, że twarda książkowo się odznacza i jest wyczuwalna. Ile ja bym dała żeby wyjść z domu... mam jednak poczucie, że robi się "gorąco" wiec wolę uniknąć sytuacji w której jest Ewka. Ciesz się możliwością wyjścia hihi
nawet jeśli to jest pociąg :p
Od tego leżenia w zamkniętym domu dostaje powoli na głowę. Chociaż wczoraj poszalalam w necie i kupiłam synusiowi kilka rzeczy -
nick nieaktualny
-
Vanili wrote:Lipa mój przypadek, ze wszystkich dziewczyn, którym się udało byl chyba najcięższy. Jeśli db kojarzę to chyba jeszcze Ewa miała hiperke ale jakąś lzejsza. Mi niby lekarze mówili, że nie ma się czym martwić bo woda znika. Źle by bylo gdyby musieli robić mi dren. Chociaż największe dolegliwości miałam przez jajniki bo oba urosly do 12 cm, przynajmniej tyle udało się je zmierzyć. Była obawa ze jeden pękł i stąd też stan zapalny. Mnie bardzo bolalo - mialam ostry bol z wymiotami. Nie mogłam chodzić.
Moj przypadek byl ekstremalny. Nikt mnie nie uprzedził o ewentualnych powiklaniach. O tym czego się spodziewać lub na co reagować.
Dobrze, że dostałaś dostinex bo mi go nikt nie podał w szpitalu, mimo iz kilka razy mówiłam ze ten lek sugerował chrustu. Może gdybym go dostała od razu to oszczedziloby mi to bolu i kolejnych pobytów w szpitalu. ..
Dokładnie, u mnie zaczelo się rozkręcac po 2 zastrzyku w 6 dobie. W 8 dobie bolał mnie brzuch strasznie beta była 56 poszłam do gina jajca ok 15 i 10cm i trochę wody więc znając przypadek Vanili tego danego wieczoru trafiłam do szpitala. Dzięki temu byłam tam tylko 4 dni
U mnie w miarę spokojnie przeszło tylko torbiele wolno się wchlanialy.
Suomi mam nadzieję że te dolegliwości chociaż dobrze zwiastuja!
Trzymam kciuki.
I za całą resztę dziewczyn również! Już nie mogę doczekać się dobrych wiadomości.
-
Vanili wrote:Lipa ja kolejny dzień leżę. Zamiast brzucha kamień. Macica przez to, że twarda książkowo się odznacza i jest wyczuwalna. Ile ja bym dała żeby wyjść z domu... mam jednak poczucie, że robi się "gorąco" wiec wolę uniknąć sytuacji w której jest Ewka. Ciesz się możliwością wyjścia hihi
nawet jeśli to jest pociąg :p
Od tego leżenia w zamkniętym domu dostaje powoli na głowę. Chociaż wczoraj poszalalam w necie i kupiłam synusiowi kilka rzeczy
Odpoczywaj
U mnie jest tak że kilka dni spokoju a kilka stawia się gł prawa strona, ale najgorsze że macica robi się jak kamień a mała dalej kopie...
Co kupilas synkowi? -
ewa84 wrote:Odpoczywaj
U mnie jest tak że kilka dni spokoju a kilka stawia się gł prawa strona, ale najgorsze że macica robi się jak kamień a mała dalej kopie...
Co kupilas synkowi?
2 tyg temu byłam u mojej mamy, wczoraj chcialam zarzucic na siebie sukienke ktora wtedy miałam. .. no niestety jest mega obcisla i ledwo się w nia wbilam
Co kupilam... przede wszystkim przyjechał whisbear) zamówiony w ubiegłym tygodniu. Kupiłam kokon i kilka rzeczy z mamissima korzystając z rabatów z okazji dnia dziecka.
Recznik z kapturem, poduszki, otulacz bambusowy, chusteczki muslinowe i to chyba wszystko poki co.
Kosmetyki dostane od siory i szwagra bo pracuje w pewnej firmie kosmetycznej.
W sobotę chcę jechać obejrzeć wózek. Mamy możliwość odkupic od znajomych mutsy 4ridera ale spacerowke na aluminiowej ramie po jednym dziecku w dodatku wozek uzytkowany jako drugi zapasowy. Musialabym dokupic tylko gondole. Rozum podpowiada by kupic bo sporo zaoszczedzimy ale gondole mutsy wydaja mi się cienkie, małe i plytkie a ja potrzebuje wozek na zime. Pomijam fakt, ze ten kosmiczny ksztalt ramy tez szalu nie robi ale cena i owszem. Wyjątkowo od tych znajomych mogłabym odkupić bo wiem, że dbali o wozek i nie maja zwierzat. Może jak się przymierze do niego to się zakocham i zapomnę o tym cudnym anexie... zresztą wózek bede potrzebowac na kilka miesięcy a nie na całe życie. ..lipa, ewa84 lubią tę wiadomość
-
Melduję jestem po transferze blastocysty 411 i blastocysty klasy 1 w poniedziałek mam sprawdzić progesteron. Pierwszą betę będę robić pewnie w sobotę (11) żeby w razie pozytywu zdążyć wykupić leki
Sunomi trzymam kciuki żeby to nie była hiperka
ewlinaaa85, lipa, Vanili, ewa84 lubią tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Suomi mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze trzymam kciuki &&&
Dziewczyny a ja mam pytanie czy wy musiałyście teraz wyciągać akty małżeństwa??? Bo wypełniam dokumenty z kliniki i teraz nie wiem heh
Tez mnie to zdziwilo. Mam co prawda akt slubu w domu, ale wczesniej nie musialam czegos takiego przedkladac -
jestem po usg, w sobote kolejne:-( endometrium 10mm, 9 ds.
5 pecherzykow 13 mm, pozostale mniejsze. Dalej menopur 225.lipa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków
13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków, brak mrozaków
-
lipa wrote:Tez mnie to zdziwilo. Mam co prawda akt slubu w domu, ale wczesniej nie musialam czegos takiego przedkladac
lipa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:No dobra to chwalcie sie godzinami wizyt w sobote? Bedzie ktoras miedzy 12- a 13?Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków
13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków, brak mrozaków
-
Suomi wrote:Niestety... Jajniki powiększone i płyn w jamie brzusznej
Zostaję w szpitalu
A jakieś badania ci zrobili od razu czy zostawili do decyzji lekarzowi z jutrzejszego obchodu?
Wiesz coś o lekach jakie ci dadzą? Dostinex??
Pij dużo wody. -
nick nieaktualny