Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania1986 wrote:Mi rosły nierówno na samym menopurze w czasie pierwszej stymulacji 5 pecherzykow nakłutych bo reszta za mała z tego 2 puste, 1 bardzo niedojrzała komorka,1 niedojrzała komorka,1 dojrzała komorka z czego finalnie był 1 słaby zarodek(podany w 3 dobie z oznaczeniem 8c, w drugiej procedurze miałam leki rekombinowane czyli puregon i menopur+ podniesiona dawka z 225 na 300. I to strzał w sedno bo na 8 pecherzykow nakłutych 8 komorek, 6 poszło do zaplodnienia, 4 sie zaplodnily do 5 doby dotrwały wszystkie, a finalnie miałam 1 blastocyste dobra(z oznaczeniem 422) i 2 bardzo dobre blastocysty (z oznaczeniem 411)
Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków
13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków, brak mrozaków
-
nick nieaktualny
-
Ja z plamieniem wczoraj wylądowałam w szpitalu, nie wiadomo jaka jest przyczyna plamień, obraz usg nie wykazał nieprawidłowości tylko piękna niespodziankę mamy bliźnięta ❤❤. Póki co jestem na obserwacji i mam nadzieję że moje maluszki przetrwają.
ComeToMeBaby, Julita76, Vanili, lipa lubią tę wiadomość
-
Lonia, jak u Ciebie to plamienie wygląda? Ja od 3 dni obserwuje ze resztki luteiny wypadają takie szare z takimi żyłkami brazowymi..martwie sie. W klinice uspokajaja, bo to nie krwawienie czerwone. Wg mnie to resztki starej krwi
dzis 24dpt..
endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
nick nieaktualny
-
Serducho wrote:Lonia, jak u Ciebie to plamienie wygląda? Ja od 3 dni obserwuje ze resztki luteiny wypadają takie szare z takimi żyłkami brazowymi..martwie sie. W klinice uspokajaja, bo to nie krwawienie czerwone. Wg mnie to resztki starej krwi
dzis 24dpt..
-
Wow Lonia ale niespodzianka gratuluję!
Ewelina, Tobie również, bo wcześniej nie pisałam. Jeśli któraś pominelam w gratulacjach to gratuluję.
Pozostałym - walczcie dziewczyny do upadłego!ewlinaaa85, Lonia lubią tę wiadomość
-
Lonia wrote:Takie ślady miałam krótko po transferze i faktycznie się tym nie przejmuj. Wczoraj jak wstałam do toalety po drzemce miałam poplamiona bieliznę i kiedy się podtarłam papier był cały we krwi. Kolor ciemny z jasnym wymieszany w zasadzie jak w 1 dniu @.
Podwójne GRATULACJIE:) Lonia, trzymaj się tam! Zapewne cała jesteś w stresie. Dobrze, że jesteś pod opieką lekarzy. Ściskam mocno!Lonia lubi tę wiadomość
-
Lonia; ogromne kciuki raz jeszcze!
Ewelina gratulacje
Powodzenia dla wszystkich!
Podczytuje was regularnie i pomału wracam do świata żywych
Ja cały czas pod ktg ale już na patologiimam nadzieję że porodówke zobaczę koleiny raz za kilka tygodni!
Lonia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Jeju jak to dobrze, że wszystko w porządku! Trzymam kciuki za dalsze pozytywy
Przypomnij mi Lonia, miałaś podane dwa zarodki czy jeden?Lonia lubi tę wiadomość