Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBoshe Kayaaa bardzo mi przykro
niestety wiem co czujesz. który to tydz? Mi Dr kazał się co tydzień na usg wstawiać zanim podjął decyzję o łyżeczkowaniu w tym że pęcherzyk miałam też już 21mm i był to według @ już 8tydz i kilka dni
Samooczyszczenie było by lepsze niż łyżeczkowanie.
Mocno Cię ściskamza dużo przeszłaś w ostatnim czasie
-
Ewelina cały czas miałam nadzieję, że u Ciebie wszystko zakończy się pozytywnie... ehh...bardzo mi przykro...
Musisz zbierać siły, bo masz po kogo wracać!!!
---
Kayaa również bardzo mi przykro
---
Lipa i Szurusiowa mocno trzymam za Was kciuki!!!lipa, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Przykro mi. Trzymajcie się dziewczyny.
I pamiętajcie, że po każdej burzy wychodzi słońce i wierzę, że w końcu i na waszym niebie zaswieci na nowo. -
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Boshe Kayaaa bardzo mi przykro
niestety wiem co czujesz. który to tydz? Mi Dr kazał się co tydzień na usg wstawiać zanim podjął decyzję o łyżeczkowaniu w tym że pęcherzyk miałam też już 21mm i był to według @ już 8tydz i kilka dni
Samooczyszczenie było by lepsze niż łyżeczkowanie.
Mocno Cię ściskamza dużo przeszłaś w ostatnim czasie
Od @ to u mnie już 8 tydz. ale pęcherzyk jest wielkości 11,1mm co odpowiada 5 tygodniowi; 6 dni temu jak robiłam usg urósł bardzo niewiele 1mm. jutro rano mam kolejną wizytę i zobaczymy jak to się potoczy; odstawiłam duphastony i te inne... i zaczyna mnie ciągnąć w podbrzuszu.
czy będzie dobrze? nie wiem, ponieważ mam 3 ostatni zarodek tej samej klasy i brak jakichkolwiek nadziei z nim.
Dziękuję Wszystkim za wsparcie i życzę dużo sił Każdej -
nick nieaktualny
-
Ewelina, Kayaaa, tak mi przykro
Tyle już przeszłyście... Naprawdę bardzo współczuję i wierzę, że w końcu się uda. Na pocieszenie dodam, że u mnie po pustym jaju jest właśnie ciąża prawidłowa. Oby u Was tez tak było !
-
A ja byłam znów u mojej ulubionej lekarki na NFZ. Tym razem już ją polubiłam , bo wypisała mi Clexane i Luteinę z refundacją, więc stwierdziłam, że będę do niej chodzić, chociażby z tego powodu.
11.08 mam badania prenatalne i mam zrobić też test Pappa nad którym mocno się zastanawiałam, no ale jednak zrobię. Oczywiście prywatnie.
A dzidziuś ma się dobrze - ma już 38 mm i odpowiadał 11t1d, ale już sama się pogubiłam jak się liczy te tygodnie, bo wszędzie inaczej wychodzi.
Aha no i mam już zaawansowane żylaki odbytu i mam brać czopki na razie. Zobaczymy czy pomogą.Vanili lubi tę wiadomość
-
Dajcie znać co mam tu dopisać
FORUMOWE CIĄŻE:
Julita75- 6.12.2015 transfer, Vanili- 13.12.2015 transfer, ewa84- 28.12.2015 transfer- ciąża bliźniacza, Bydgoszczanka- 29.12.2015 ciąża naturalna po stymulacji, ComeToMeBaby- 20.02 criotransfer, Pabelka- 2.03 transfer, Kaczorek- 5.04 transfer- ciąża bliźniacza, migot_ka - 29.04 transfer, Suomi- 30.05 transfer, 19ilonka87- 2.06 transfer, Lonia 4.06 transfer- ciąża bliźniacza
KALENDARZ KCIUKOWY:
27.07 ComeToMeBaby - wizyta gin
3.08 Lonia - wizyta gin
7.08 19ilonka87 - badania prenatalne
11.08 Suomi - badania prenatalne
17.08 Lonia - badania prenatalne
24.08 Julita76- planowany termin porodu
31.08 Vanili- planowany termin porodu
19.09 Ewa84- planowany termin porodu
08.11 ComeToMeBaby- planowany termin porodu
12.01.2017 migot_ka - planowany termin porodu
16.02.2017 Suomi - planowany termin poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 07:22
-
Z liczeniem wieku ciazy jest mexyk mi wyliczył lekarz na 19.09 tj pn a niby każdy tydzień od SB zaczynalam a wg liczenia ivf termin 14.09
Teraz niby pokazuje mi 32t4d a lekarze twierdza ze mam 32t2d bo oni liczą od daty porodu...
O ile wcześniej wydawało mi się to nie mieć znaczenia to jak patrzę na to ich wyliczanie co do dnia to żałuje ze nie mam tego 14 tego wpisanego w kartę ciąży :p -
U mnie też jest 2 dni różnicy...
Ewa jak dzisiaj samopoczucie?
Suomi mi możesz wpisać termin porodu na 12.01.17
Suomi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Soumi, mi z okresu wychodzi 10+3 (ostatnia miesiaczka 15.05) a z usg ile razy bylam to dziecko mlodsze jak by o dwa dni. Czyli dzis pewnie 10+1 by wyszło
A transfer mialam 1.06. Ty widze 2 dni wczesniej a z usg 11 tc ponad to dziecko rosnie jak na drożdżachendometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤