Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie mam pojecia, bo wlasnie zadzwonila dzis do mnie polozna i przelozyla wizyte z 11.45 na 10. Wiec nie wiem.
wczoraj poszlam do miejscowego gina na monit. I intuicja mnie nie zawiodla. Pecherzyk z wtorkowych 14 mm urosl do 24 mm. Dziwne. Kazalam sobie przepisac ovitrelle. Chrostek nie odpisywal czy go zapodac. Wiec zdecydowalam sama i zrobilam zastrzyk wczoraj o 23. I teraz sie martwie, czy ten gigant peknie. A sadzac po moim dotychczasowym doswiadczeniu - pewnie nie -
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Pisałaś mu na tel czy na mejla. Dobrze, że jutro ta wizyta tylko kurczę skoro podałaś go wczoraj i jeśli pękł to czy nie powinnaś już brać reszty lekarstw?
Na tel. Odpisal dzis o 6 rano, zeby robic zastrzyk. Wiec skoro go zrobilam 7 godzin wczesniej, to chyba bardzo sie nie rozjechalo.
po zastrzyku owulacja nastepuje ok 24-36 godzin, wiec akurat od jutra zaczelabym brac leki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Wybieram się w listopadzie
.... a co mi tam hyhy
Konczysz cykl? Zdradz cos.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 21:09
szurusiowa, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPisałam z Chrostkiem i kazał mi przyjechać w drugiej połowie cyklu bo chce widzieć moje endo i powiedział, że jak będzie potrzeba to od razu zrobi scratching. Wizytę mam 4 listopada
jak będzie wszystko ok to z końcem listopada powinien być transfer o ile moja @ nie wywinie mi numeru jak po ostatnim scratchingu
szurusiowa, Lonia, lipa, Vanili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lipa ja niestety nie pamiętam, i podziwiam was za wasza wiedzę, co i jak powinno być bo ja nadal tego nie ogarniam. U mnie chyba książkowo to wszystko szlo bo zadnych problemów nie pamiętam albo poprostu do mnie nie dotarlo se jakis parametr jest nir do końca ok...
Rok temu to byl dla mnie kosmiczny czas. Decyzja ktora podjęliśmy i organizacja wyjazdów to dzisiaj jest szaleństwo. I sama się zastanawiam skąd wzięłam na to sile i odwagę.
Czy Kosmita w końcu wylądował? ?? Ktoś, coś wie? Bo to skandal trzymac nas tak w niepewności hihiewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny