Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Klimatycznie. Ciekawe czy będzie też kolacja przy świecach
Lipa, trzymam kciuki. Za pozostałe dziewczyny też.
Ja już się dziś zameldowałam na oddziale. I nie wychodzę stąd bez syna. Porobili mi badania i są prawie w normie. Więc elegancko. Teraz czekamy, może uda się dobić do 38 tygodnia.ewlinaaa85, Lonia, Suomi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Klimatycznie. Ciekawe czy będzie też kolacja przy świecach
Lipa, trzymam kciuki. Za pozostałe dziewczyny też.
Ja już się dziś zameldowałam na oddziale. I nie wychodzę stąd bez syna. Porobili mi badania i są prawie w normie. Więc elegancko. Teraz czekamy, może uda się dobić do 38 tygodnia.
Kometa Twoja pozytywna bete tez pamietamchyba dopiero zaczynalam sie interesowac watkiem artvimedu. A tu bum, 36ty tydzien.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szurusiowa wrote:Jestem. Bylo bardzo klimatycznie bo takie światło przyciemnione
Dzieć ma się dobrze, 1.42 cm i serducho 170 uderzeń na minutę.
Czas na popcorn i czekamy na małego Kosmite ❤szurusiowa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Szurusiowa, no pięknie! Duży jegomość już
Lonia, n to masz połówkowe tak samo jak ja - 2 dni przed 23 tyg. To dobry czasU mnie po połówkowych wszystko ok - dr nie stwierdził żadnych wad, Maluch rozwija się prawidłowo, tylko trochę duży jest. Ledwo mieści się w normach - wyprzedza termin z OM o 2 tyg. Waży już prawie 600g. Mam łożysko na przedniej ścianie, dlatego tak bardzo nie czuję kopniaków.
szurusiowa, Lonia, Vanili, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
lipa wrote:Wzruszylam sie
Razem z Wojtkiem trzymam kciuki za was dziewczyny. Fajnie było by się spotkać za jakiś czas, w jakis wiosenny weekend, tak rodzinnie z" dzieciami "i mezami) bo jesteśmy jak artvimedowa rodzina prawie hehe
)
Szurusiowa zmienia zla passę, koniec roku to wam wszystkim pozostalym musi się udac!!!szurusiowa, pszczółka p, lipa, Lonia, Suomi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Uwaga: następuje zmiana w kalendarzu
Planowany termin porodu: 19.10.2016.
W środę będziemy wywoływać Kosmitę na świat i mam nadzieję że będzie chciał wyjśćróżnie to jest z tymi wywoływanymi porodami, więc oby się udało za pierwszym podejściem.
szurusiowa, Lonia, pszczółka p, lipa, ana167 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Uwaga: następuje zmiana w kalendarzu
Planowany termin porodu: 19.10.2016.
W środę będziemy wywoływać Kosmitę na świat i mam nadzieję że będzie chciał wyjśćróżnie to jest z tymi wywoływanymi porodami, więc oby się udało za pierwszym podejściem.
No to jestescie umowieniComeToMeBaby, Vanili lubią tę wiadomość
-
Woooow! Zatem szykuje popcorn
))
Trzymam kciuki :*Anatolka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Za mnie prosze trzymajcie oboje z Kosmita we wtorek. 11dc, crio w cyklu naturalnym ze stymulacja clo. Mam nadzieje, ze:
a) rosnie jakis pecherzyk
b) rosnie ladnie endometrium
c) pecherzyk peknie, a nie zrobi sie cysta i crio dojdzie do skutkuLonia, 19ilonka87, Suomi, ComeToMeBaby, szurusiowa lubią tę wiadomość
-
lipa wrote:Za mnie prosze trzymajcie oboje z Kosmita we wtorek. 11dc, crio w cyklu naturalnym ze stymulacja clo. Mam nadzieje, ze:
a) rosnie jakis pecherzyk
b) rosnie ladnie endometrium
c) pecherzyk peknie, a nie zrobi sie cysta i crio dojdzie do skutkulipa lubi tę wiadomość
-
Lipa i ja trzymam kciuki!
Kometa nie wierze ze to juz...a za Toba ja.. Choc mam nadzieje ze nie w tym roku
Szurusiowa gratulacje bo jeszcze nie mialam okazji
lipa, Lonia, ComeToMeBaby, szurusiowa lubią tę wiadomość