Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
ewlinaaa85 wrote:Dzięki
Ale mam nadzieję, że ktoś się jednak znajdzieTak myślę a położna u gina który Ci to przepisywał?
No i znalazlam. Uff.
Tylko teraz kiedy go przyjac? Transfer obstawiam po 25 paxdziernika. Przyjac jyz czy czekac na monitoring 18 pazdziernika. Bo moze np nic nie bedzie roslo, nie bedzie owu i zmarnuje go?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 20:54
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i brawo jednak ktoś sie zlitował
Kurcze nigdy nie przyjmowałam przed crio intralipidu. Ale na pewno na wątku ivf dziewczyny przyjmowały przed crio i będą wiedziały. Patrzac na transfer swieży to przyjmowało sie go jakos tydzien przed transferem wiec teraz pewnie bedzie podobnie
Może poczekaj lepiej do pierwszego monitoringu. Tak bedzie najbezpieczniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 20:56
lipa, Lonia lubią tę wiadomość
-
Jestem. Zostały tylko stare wyjadaczki na forum - młode mamy zajęte, a nowych dziewczyn brak
Wkleję jeszcze kalendarz, chociaż już nie bardzo jest co do niego wpisywać. Szurusiowa, można Cię wpisać na listę ciężarnych? Jeśli tak, to przypomnij proszę datę transferu i termin porodu:)
Ja mam dziś połówkowe - trochę późno, bo w 22 tyg, ale mam nadzieję, że jeszcze zdążymy, bo tam tylko do jakichś konkretnych wymiarów ma być płód. Do tego mam problem z lekarzem, bo koleżanka mnie nastraszyła, że u niej nie rozpoznał stanu przedrzucawkowego i urodziła w 35tc wcześniaka z komplikacjami. No ale ja mam do niego pełne zaufanie, więc chyba nie będę zmieniać póki co.
FORUMOWE CIĄŻE:
ComeToMeBaby- 20.02 criotransfer, Pabelka- 2.03 transfer, Kaczorek- 5.04 transfer- ciąża bliźniacza, migot_ka - 29.04 transfer, Suomi- 30.05 transfer, 19ilonka87- 2.06 transfer, Lonia 4.06 transfer- ciąża bliźniacza
KALENDARZ KCIUKOWY:
13.10 Suomi - USG połówkowe
PORODY:
08.11 ComeToMeBaby- planowany termin porodu
12.01.2017 migot_ka - planowany termin porodu
16.02.2017 Suomi - planowany termin porodu
17.02.2017 19ilonka87 - planowany termin porodu
20.02.2017 Lonia - planowany termin porodu
FORUMOWE DZIECIAKI:
Ewa84 - 3.08.16 - Maja i Nikola
Julita75 - 16.08.16 - Zoja
Vanili - 9.09.16 - Wojciech
Bydgoszczanka - 20.09 - Natalka -
Suomi ja jestem w szoku jak ten czas leci. Dopiero miałaś objawy hiperki po punkcji, a tu już połowa ciąży
trzymam kciuki za badania.
Dobrze wróży ten kalendarz. Same ciążę. Zostałam ja, Ewelina, Graśka chyba?, Ania1986.
Gonimy.
Jak byłam tydzień temu na wizycie, to przede mną była kobieta w ciązy, po mnie kobieta w ciąży. Gdy kładłam się pod usg, na monitorze by jeszcze obraz z macicy poprzedniej pacjentki, a tam taki piękny dzieciaczekmoże się zaraziłam!
A póki co, to zaraził mnie mąż. Gardło, katar, dreszcze. Ubiję go >Suomi, Lonia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Będzie dobrze Dziewczyny - Chrustek wcześniej, czy później każdą zapłodni:D:D
A czas leci , leci - z jednej strony, a z drugiej to wydaje mi się, że już 2 lata jestem w ciążyDziwnie tak.
To fakt, dużo dziewczyn w ciąży i dużo już dzieciaków, a jak wchodziłam w styczniu tutaj pierwszy raz, to nie było jeszcze żadnej ciąży, no więc to tylko potwierdzenie, że dobrą klinikę wybrałyśmy wszystkielipa, Lonia, ComeToMeBaby, Vanili lubią tę wiadomość
-
Suomi wrote:Szurusiowa, można Cię wpisać na listę ciężarnych? Jeśli tak, to przypomnij proszę datę transferu i termin porodu:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 12:51
Suomi lubi tę wiadomość
-
szurusiowa wrote:Transfer mialam 07.09. a termin teoretycznie na 26.05.2017 ale jeszcze mnie nie wpisuj w żaden kalendarz bo dziś po nocach mam usg i się okaże dopiero czy jeszcze On tam jest
Po jakich nocach?szurusiowa lubi tę wiadomość
-
Suomi wrote:Jestem. Zostały tylko stare wyjadaczki na forum - młode mamy zajęte, a nowych dziewczyn brak
Wkleję jeszcze kalendarz, chociaż już nie bardzo jest co do niego wpisywać. Szurusiowa, można Cię wpisać na listę ciężarnych? Jeśli tak, to przypomnij proszę datę transferu i termin porodu:)
Ja mam dziś połówkowe - trochę późno, bo w 22 tyg, ale mam nadzieję, że jeszcze zdążymy, bo tam tylko do jakichś konkretnych wymiarów ma być płód. Do tego mam problem z lekarzem, bo koleżanka mnie nastraszyła, że u niej nie rozpoznał stanu przedrzucawkowego i urodziła w 35tc wcześniaka z komplikacjami. No ale ja mam do niego pełne zaufanie, więc chyba nie będę zmieniać póki co.
FORUMOWE CIĄŻE:
ComeToMeBaby- 20.02 criotransfer, Pabelka- 2.03 transfer, Kaczorek- 5.04 transfer- ciąża bliźniacza, migot_ka - 29.04 transfer, Suomi- 30.05 transfer, 19ilonka87- 2.06 transfer, Lonia 4.06 transfer- ciąża bliźniacza
KALENDARZ KCIUKOWY:
13.10 Suomi - USG połówkowe
PORODY:
08.11 ComeToMeBaby- planowany termin porodu
12.01.2017 migot_ka - planowany termin porodu
16.02.2017 Suomi - planowany termin porodu
17.02.2017 19ilonka87 - planowany termin porodu
20.02.2017 Lonia - planowany termin porodu
FORUMOWE DZIECIAKI:
Ewa84 - 3.08.16 - Maja i Nikola
Julita75 - 16.08.16 - Zoja
Vanili - 9.09.16 - Wojciech