Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mi wyrazne dzis przez tel powiedziala polozna, ze musze zrobic na nowo rozyczke.
do crio facet nie musi powtarzac badan, tylko my.
Bejbis bedzie zaczynac nowa procedure, dlatego maz tez musi powtorzyc badania.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zjadlam pizze, wypilam herbate i leze z moim pieskiem pod kocem. Moge tak spedzic najblizsze 9 miesiecybejbiś wrote:Lipa i jak sie czujesz w ciazy???

szurusiowa, nick nieaktualny, Suomi, bejbiś, Lonia, Vanili, ComeToMeBaby, Anatolka lubią tę wiadomość
-
Ewelina to ty sie zastanawialas kiedys nad braniem heparyny po transferze prawda? Mi wczoraj transfer robila dr Kaczmarczyk i bez pytania dala mi recepte na clexane. A mowilas, ze Chrostek nie chce bez badan.
-
nick nieaktualnyja jak bylam na konsultacji to zapytalam o clexane po crio to powiedział ze jak chce to mi wypisze...lipa wrote:Ewelina to ty sie zastanawialas kiedys nad braniem heparyny po transferze prawda? Mi wczoraj transfer robila dr Kaczmarczyk i bez pytania dala mi recepte na clexane. A mowilas, ze Chrostek nie chce bez badan.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 11:38
lipa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeh no widziszlipa wrote:No ale nie powinno być tak, że to pacjentka chce. No mniejsza o to. Ja i tak sobie zorganizowalam wcześniej kilka zastrzyków. I tak bym brała

ja tez mam juz zapas i w cyklu z crio zaczne brac od poczatku
lipa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi Chrostek wtedy powiedział, że nie ma sensu brać heparyny bez potwierdzonych badań itp. Ale tym razem nie odpuszczę brania jej tym bardziej, że biorę dwa zarodki.lipa wrote:Ewelina to ty sie zastanawialas kiedys nad braniem heparyny po transferze prawda? Mi wczoraj transfer robila dr Kaczmarczyk i bez pytania dala mi recepte na clexane. A mowilas, ze Chrostek nie chce bez badan.
lipa lubi tę wiadomość
-
skoro nie szkodzi, a może tylko pomóc, to nie widzę problemu.ewlinaaa85 wrote:Mi Chrostek wtedy powiedział, że nie ma sensu brać heparyny bez potwierdzonych badań itp. Ale tym razem nie odpuszczę brania jej tym bardziej, że biorę dwa zarodki.