Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nevermind wrote:Lipa - trzymam bardzo mocno kciuki za piękna betę dzisiaj!
A ja miałam w planach zmieniać klinikę, bo wstyd się przyznać nie wierzyłam w tego mojego 2BB, a tu chyba się udałobeta z 9 dpt 132 a 11 dpt 296
dla mnie to taki mały cud
To cie maly zawstydzil teraz, i dobrze -
Dziewczyny troche wam naklamalam. Bylam na becie juz w czwartek. I byla 36,06. Beta z dzis 135,33. Wiec juz chyba moge napisac, ze sie udalo
migot_ka, nevermind, szurusiowa, Lonia, Anatolka, pszczółka p, D_basiula, ewlinaaa85, ewa84, Suomi, Vanili, ComeToMeBaby, Bella93 lubią tę wiadomość
-
Osz Ty!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja tu cały czas odświeżam stronę i się stresuję!!!
Ale masz wybaczone!!!Bardzo się cieszę!!!
W kooooońcu!!!
lipa lubi tę wiadomość
-
lipa wrote:Dziewczyny troche wam naklamalam. Bylam na becie juz w czwartek. I byla 36,06. Beta z dzis 135,33. Wiec juz chyba moge napisac, ze sie udalo
Gratuuulacje!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 21:15
lipa lubi tę wiadomość
-
Witam Mam pytanie. Dziewczyny czy któras miała taka sytuację? U mnie spadl estradiol w poniedziałek decyzja na temat przerwania stymulacji... A I nagle z 5 pecherzykow zrobiło się 4
-
Lipa wielkie gratulacje.T ak w ogóle to jesteście dziewczyny swiatelkiem nadziei dla tych którzy są na początku drogi i walki o upragnione dziecko. Super, dzięki Wam za to i jeszcze raz wielkie gratulacje. Dbajcie o siebie i malenstwo☺
Lonia, lipa lubią tę wiadomość
Mania 123
-
Witajcie,
Gratuluję pozytywnych bet:-) Podczytuję was regularnie i za wszystkie niezmiennie trzymam kciuki.
Mam pytanie. Jutro mam punkcję. Co powinnam ze sobą zabrać? Oczywiście poza dokumentami...Jakiś podkoszulek/koszulę? Nie wiem, co założyć, żeby było wygodnie... Podzielicie się swoimi doświadczeniami?
Z góry dzięki za pomoc.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
Marysia
36 l, 5 inseminacji (ciąża poroniona), niedrożne jajowody, 1 IVF, 3 transfery, 1 c. bioch.
-
Na punkcję ubierz się w jakąś wygodną bluzkę, bo na nią nakładasz taki zielonkawy ale jednak prześwitujący fartuszek. Weź również skarpetki i zapasowe majtki (pielęgniarka zakłada ci je po zabiegu). To chyba tyle. Trzymam Kciuki!I IVF 07/01/2016
II IVF 28/05/2016
Ciężka oligospermia, hashimoto
-
Gratulacje!!!
U mnie pecherzyki ruszyły. We wtorek punkcja!Lonia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
lipa wrote:To tak samo jak u mnie. Nawet z oviteelle czesto nie chca pekac. I robia sie cysty czynnosciowe. Aendometrioza? Ona jest tez odposiedzialna za to, ze pecherzyki maja twarda oslonke i nie chca pekac