Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
bejbiś wrote:bedzie dobrze , nie martw sie na zappas mam nadzieje ze w tym roku jeszcze i ja bede w ciazy. Teraz czekam na miesiaczke , stymulacja i transfer moze wypadnie jeszcze w tym roku zebym nowy roku zaczela szczesliwie
Trzymam mocno kciuki za Ciebie i za nas
-
nick nieaktualny
-
bejbiś wrote:bedzie dobrze , nie martw sie na zappas mam nadzieje ze w tym roku jeszcze i ja bede w ciazy. Teraz czekam na miesiaczke , stymulacja i transfer moze wypadnie jeszcze w tym roku zebym nowy roku zaczela szczesliwie
-
nick nieaktualny
-
bejbiś wrote:ramonka a kiedy przewidujesz ze okres przybędzie ?
-
MonaLizzza wrote:Bolą mnie piersi ale to mam od czasu, kiedy biorę duże ilości hormonów. Dzisiaj czuję brzuch, boję się, że to po tym dźwiganiu
Niestety jeszcze nie wymiotuję
Włączyło mi się meeega ssanie na kiszone ogóry do tego stopnia, że siora mi codziennie do szpitala przynosila i szamalam je około północyDo tego totalnie bylam wykonczona. Jadłam za dwóch i spalam za pięciu. ..
lipa lubi tę wiadomość
-
ramonka98851 wrote:Powinien pojawić się jutro, najpóźniej w piątek. Od 2 dnia Puregon. Doktor chce żeby punkcja wypadła zaraz przed świętami. Niestety ja się długo stymuluję, wiec mam nadzieję, że zdążymy. A Ty jaki masz plan?
Ja teraz musze sobie pomoc duphastonem zeby wywolac miesiaczke .Jak juz przybedzie to od 2dc estrofem przez 4dni 2*1 a kolejne 3*1 i usg w 10-11dcXXXXXXXXXXXX -
ComeToMeBaby wrote:Ja też nie rzygałam! Ja teeeeż!
I bardzo to sobie chwalę
Kurde, fajny to był czas mimo ciągłego strachu i niepewności. Jest coś magicznego w "byciu w ciąży"; powoli zaczynam rozumieć baby które tęsknią do tego stanu. -
Lipa melduj co u ciebie? Kiedy termin kolejnej wizyty?
Jak się czujesz?