Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Mona!!!! Gratulacje! Pięknie. Sprawdzasz jeszcze przyrost po 48h? Niech zdrowo dzieciątko rośnie, trzymam kciuki.
Graśka, nie pękaj, jeśli to był 7dpt to rzeczywiście szybko. Rili. Ja test zrobiłam 13dpt i miałam tak słabe kreski, że myślałam że to negatyw (jak w testach ovu hyhy). W siódmym dniu to by tam na bank nic nie było. Powtórz testa za parę dni.
To ja się też pochwalę - od dziś Kosmita uśmiecha się świadomie. I to pełną paszczą swojąi hurtowo
zakochałam się znowu
Vanili lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Mona!!!! Gratulacje! Pięknie. Sprawdzasz jeszcze przyrost po 48h? Niech zdrowo dzieciątko rośnie, trzymam kciuki.
Graśka, nie pękaj, jeśli to był 7dpt to rzeczywiście szybko. Rili. Ja test zrobiłam 13dpt i miałam tak słabe kreski, że myślałam że to negatyw (jak w testach ovu hyhy). W siódmym dniu to by tam na bank nic nie było. Powtórz testa za parę dni.
To ja się też pochwalę - od dziś Kosmita uśmiecha się świadomie. I to pełną paszczą swojąi hurtowo
zakochałam się znowu
Tak, jutro pójdę znowu zrobić betę. Jestem mega wystraszona, boję się cieszyć. Z leków biorę tylko luteinę, duphaston i estrofem. Miałam dwie ciąże zatrzymane w 8 i 9 tyg. Praktycznie od początku plamiłam mimo dużej dawki progesteronu. Boję się, że te leki to za mało...
Dziewczyny czy podczas brania luteiny we wczesnej ciąży ślady na bieliźnie (po rozpuszczeniu luteiny) były białe? Przepraszam, ze pytam tak dosadnie ale zaczynam wariować
-
MonaLizzza wrote:Tak, jutro pójdę znowu zrobić betę. Jestem mega wystraszona, boję się cieszyć. Z leków biorę tylko luteinę, duphaston i estrofem. Miałam dwie ciąże zatrzymane w 8 i 9 tyg. Praktycznie od początku plamiłam mimo dużej dawki progesteronu. Boję się, że te leki to za mało...
Dziewczyny czy podczas brania luteiny we wczesnej ciąży ślady na bieliźnie (po rozpuszczeniu luteiny) były białe? Przepraszam, ze pytam tak dosadnie ale zaczynam wariować -
MonaLizzza wrote:Szurusiowa dziękuję.
U mnie właśnie to trochę inaczej wyglądało, dlatego teraz co chwilę biegam do toalety i sprawdzam
Wiec spokojnie ale czujnym trzeba byći kontrolować sytuacje, zwłaszcza jeśli miałaś wcześniej problemy. Zawsze lepiej o jedna konsultacje z lekarzem wiecej niz o ta jedna za mało.
-
Szurusiowa testowałaś się ponownie?
Lonia od dzisiaj zaczęłam stosować crinone- dziękujęNa ulotce jest napisane, że wydzielina może być beżowa lub brązowa. Trochę mnie to uspokoiło.
Vanili... jestem tak wystraszona, że lekarz nie będzie miał ze mną łatwo
Dzisiaj powtarzam betę.Lonia lubi tę wiadomość
-
MonaLizzza wrote:Szurusiowa testowałaś się ponownie?
Lonia od dzisiaj zaczęłam stosować crinone- dziękujęNa ulotce jest napisane, że wydzielina może być beżowa lub brązowa. Trochę mnie to uspokoiło.
Vanili... jestem tak wystraszona, że lekarz nie będzie miał ze mną łatwo
Dzisiaj powtarzam betę.