Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Suomi, ComeToMeBaby... oby Wasze kciuki pomogły
Chcemy wreszacie dołączyć do grona zapłodnionych przez Doktorka
Graśka może ja też nie wytrzymam do 10 dniaNie chcę testować wcześniej, żeby w pracy nie złapać doła jak zobaczę wynik...
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Tak, miałam w tym cyklu podawany, a czy ty masz problem z cienkim endometrium? Ciężko mi ocenić czy mi pomógł, bo chodziłam do 2 lekarzy ktorzy sporo się różnili w swoich pomiarach.I IVF 07/01/2016
II IVF 28/05/2016
Ciężka oligospermia, hashimoto
-
bejbiś wrote:a mi lekarz powiedzial ze jak przyjade na USG w 10-11dc to wtedy ustali kiedy bedzie podany ten lek
Pewnie nie zawsze podaje się w tym samym dniu cyklu. Ja też miałam początkowo ustalone koło 10 dnia cyklu, jednak po usg podanie leku zostało przesunięte o kolejne dni.
-
ale się dzieje dziewczyny :)Lipa, cyba Ci jeszcze nie gratulowałam, a więc gratuluję!!W którym jesteś tygodniu?Jest już serduszko? Monalizzza, Graśka trzymam kciuki. Bejbiś ja brałam accofil, pierwsza dawka w trakcie punkcji, potem co dwa dni zastrzyk i tak do końca pierwszego trymestru.Ja to miałam na odrzucanie zarodka i pomogło.
lipa lubi tę wiadomość
salsa 83 -
salsa 83 wrote:ale się dzieje dziewczyny :)Lipa, cyba Ci jeszcze nie gratulowałam, a więc gratuluję!!W którym jesteś tygodniu?Jest już serduszko? Monalizzza, Graśka trzymam kciuki. Bejbiś ja brałam accofil, pierwsza dawka w trakcie punkcji, potem co dwa dni zastrzyk i tak do końca pierwszego trymestru.Ja to miałam na odrzucanie zarodka i pomogło.
Dlaczego miałaś podany lek na odrzucenie zarodka? miałaś jakieś badania, na podstawie których stwierdzono, że zarodek jest odrzucany?
-
Salsa 83 no wlasnie ja tez podpinam sie pod pytanie , dlaczego mialas podany na odrzucanie zarodka . U Cb tez tak jak u mnie beta byla zawsze taka sama 1.20 ? Bo w moim przypaku lekarz stwierdzil ze przyczyna moze byc ze zarodki obumieraja przed implantacja.XXXXXXXXXXXX
-
bedzie dobrze , nie martw sie na zappas mam nadzieje ze w tym roku jeszcze i ja bede w ciazy. Teraz czekam na miesiaczke , stymulacja i transfer moze wypadnie jeszcze w tym roku zebym nowy roku zaczela szczesliwie
lipa lubi tę wiadomość
XXXXXXXXXXXX