Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • ewe_a85 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonaLizzza wrote:
    ewe_a85 jak tam u Was? jak się czujecie?
    Dzięki :) u nas w porządku. Po prenatalnych wszystko ok mały ważył 341g :) tatuś oczywiście szczęśliwy jak go widział na monitorze :D
    od wczoraj jedynie czuję jakiś dyskomfort w pipie hyh :p i od dłuższego czasu miednica mnie napierdziela ale to akurat było do przewidzenia w moim przypadku hyhy
    kolejna wizyta po świętach i oczywiście nie mogę się doczekać.
    Jak u Ciebie? brzuszek rośnie?

mhsv6iye17jtj0kr.png
  • MonaLizzza Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rośnie nie tylko brzuszek, ale i zadek :) Ja mam prenatalne w piątek, nie mogę się doczekać. Wczoraj byłam na IP, bo mała coś nie bardzo chciała się ruszać. Zmartwiłam się bardzo i postanowiłam sprawdzić czy wszystko jest ok. Najadłam się strachu... Ale wszystko gra, mała po prostu złapała lenia- jak na nią patrzyliśmy na usg to ziewała :)
    Mnie nic nie boli, ani brzuch ani miednica, jedynie piersi jak dotykam w konkretnym miejscu.

• ewe_a85 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pewnie jak mnie pipa będzie dalej męczyła to też napiszę do mojego doktorka i on zadecyduje czy mam wpaść na IP czy nie.

mhsv6iye17jtj0kr.png
  • MonaLizzza Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie ostatnio zaniepokoiły żółtawe upławy i lekarz powiedział żeby wziąć lactovaginal. To jest bez recepty na różne infekcje. może spróbuj

• ewe_a85 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Upławy mam w sumie ok dyskomfort jest związany bardziej z bólem pipy szczególnie przy wstawaniu lub zmianie pozycji cały czas mam wrażenie jakby mi tam kości chrząkały w podbrzuszu i pipie :) wiem że to dziwnie brzmi, ale nie potrafie tego inaczej opisać heh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 19:04

mhsv6iye17jtj0kr.png
  • MonaLizzza Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm to rzeczywiście dziwne :) Lepiej się zastanów jak to lekarzowi wytłumaczyc hehe

ewe_a85 lubi tę wiadomość

• MonaLizzza Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak waga? przybierasz coś po ustaniu mdłości? czy dalej tylko 1 kg na plusie? :)

• ewe_a85 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha mój Dr na szczęście zna mnie już kupę lat :)
    Waga idzie do góry ;) dwa tyg temu ważyłam na wizycie 61kg dziś mi waga pokazała 62.7 jem jak prosie więc strach pomyśleć co będzie dalej haha

mhsv6iye17jtj0kr.png
  • MonaLizzza Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze dobrze, z ciążą idziemy równo to jeszcze czekam aż mnie dogonisz z kg na plusie :D

• Vanili Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina, don't worry pamiętam podobne odczucia ok 6 -7 mca jakby mi ktoś kości lamał.
    Ciało się rozchodzi na swach hehe i przygotowuje do godziny zero ;)

ewe_a85 lubi tę wiadomość

mhsvi09kqjxi6wyb.png
    18.11/ 28.11/ 03.12/ 06.12 --> 08.12 [12/8 szt] -->13.12 [ 6/6 szt] / 14.12 mamy 4 śnieżynki ♥
    BHCG: 3dpt - 1,6 / 5dpt- 12 / 8dpt - 90 / 10dpt - 242 / 15dpt - 1874 / 23dpt - 13653
  • ewe_a85 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2017, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona żyjesz tam? Jak się miewa Twoje maleństwo i Ty ;)

mhsv6iye17jtj0kr.png
  • MonaLizzza Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2017, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wierzę, własnie weszłam na forum żeby Ciebie zapytać o to samo :):)
    Czujemy się super i rośniemy- ja szczególnie :) Mała tydzień temu miała już 800 g, kawał dziecia :)

A jak u Was? ile ma już Twój maluch? pozdrawiam

• ewe_a85 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2017, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Telepatia ;) no to w porównaniu do mojego małego to Twoja to kawał dziecia :) mój synuś maleńki jest, w poniedziałek mial 640g i matka świruje, że za mało choć lekarz zapewnia, że z małym wszystko w jak najlepszym porzadku a synuś maleńki po mamusi. I z raacji, że ja taki świr to w czwartek umówiłam się na usg do innej Pani Dr ze sporo lepszym sprzętem hyhy
    A tak ogólnie to czuję się ok mały kopie jak szalony ;)
    Wyprawka już prawie gotowa więc teraz nic tylko odliczać do sierpnia ;)

Lonia lubi tę wiadomość

mhsv6iye17jtj0kr.png
  • MonaLizzza Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2017, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg naszego opisu w stopce dzidzia powinna ważyć 500-700 g więc nie masz się czym martwić. To ja zaczynam myśleć, że moja mała rośnie za szybko...
    Ja zaczynam się zabierać za kupno łóżeczka, wózka itp. Jeszcze nic nie mam ;) Nie chciałam tak wcześnie świrować bo jeszcze trochę czasu ale chyba mnie zmotywowałaś do działania :D

Lonia lubi tę wiadomość

• ewe_a85 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2017, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w sumie też długo zwlekałam z zakupem czegokolwiek ;) łóżeczko zamówiłam po drugich prenatalnych i wtedy też zabrałam się za zakup ubranek, wózek zamówiłam w sumie w tamtym tygodniu ;)
    Lepiej jest sobie to rozłożyć wszystko bo zakup wszystkiego na raz to ogromny koszt.

mhsv6iye17jtj0kr.png
  • MonaLizzza Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2017, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem, czekam na ciuszki bo będę miała duuużo od bratowej więc dokupie czego będzie mi brakować. Po wózek może pod koniec tygodnia, teraz jestem na etapie wybierania łóżeczka :)

• lipa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2017, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewe_a85 wrote:
    I z raacji, że ja taki świr to w czwartek umówiłam się na usg do innej Pani Dr ze sporo lepszym sprzętem hyhy
    Quote:

aha!

age.png
  • ewe_a85 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2017, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipa się tak nie rozpisuj hyyhy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2017, 18:01

lipa lubi tę wiadomość

mhsv6iye17jtj0kr.png
  • Kamiisia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Jestem po procedurze in vitro w artvimed i został mi cały pen Gonal 900 ktoś potrzebuje? ;)

d06c61823cdea18bd5efce03a97be58d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • MonaLizzza Ekspertka

Wysłany: 21 maja 2017, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamiisia procedura zakończona testem pozytywnym? :)

‹‹ 600 601 602 603 604 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ