Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
MonaLizzza wrote:ewe_a85 jak tam u Was? jak się czujecie?
u nas w porządku. Po prenatalnych wszystko ok mały ważył 341g
tatuś oczywiście szczęśliwy jak go widział na monitorze
od wczoraj jedynie czuję jakiś dyskomfort w pipie hyh :p i od dłuższego czasu miednica mnie napierdziela ale to akurat było do przewidzenia w moim przypadku hyhy
kolejna wizyta po świętach i oczywiście nie mogę się doczekać.
Jak u Ciebie? brzuszek rośnie? -
Rośnie nie tylko brzuszek, ale i zadek
Ja mam prenatalne w piątek, nie mogę się doczekać. Wczoraj byłam na IP, bo mała coś nie bardzo chciała się ruszać. Zmartwiłam się bardzo i postanowiłam sprawdzić czy wszystko jest ok. Najadłam się strachu... Ale wszystko gra, mała po prostu złapała lenia- jak na nią patrzyliśmy na usg to ziewała
Mnie nic nie boli, ani brzuch ani miednica, jedynie piersi jak dotykam w konkretnym miejscu.
-
Upławy mam w sumie ok dyskomfort jest związany bardziej z bólem pipy szczególnie przy wstawaniu lub zmianie pozycji cały czas mam wrażenie jakby mi tam kości chrząkały w podbrzuszu i pipie
wiem że to dziwnie brzmi, ale nie potrafie tego inaczej opisać heh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 19:04
-
Ewelina, don't worry pamiętam podobne odczucia ok 6 -7 mca jakby mi ktoś kości lamał.
Ciało się rozchodzi na swach hehe i przygotowuje do godziny zeroewe_a85 lubi tę wiadomość
-
Telepatia
no to w porównaniu do mojego małego to Twoja to kawał dziecia
mój synuś maleńki jest, w poniedziałek mial 640g i matka świruje, że za mało choć lekarz zapewnia, że z małym wszystko w jak najlepszym porzadku a synuś maleńki po mamusi. I z raacji, że ja taki świr to w czwartek umówiłam się na usg do innej Pani Dr ze sporo lepszym sprzętem hyhy
A tak ogólnie to czuję się ok mały kopie jak szalony
Wyprawka już prawie gotowa więc teraz nic tylko odliczać do sierpniaLonia lubi tę wiadomość
-
Wg naszego opisu w stopce dzidzia powinna ważyć 500-700 g więc nie masz się czym martwić. To ja zaczynam myśleć, że moja mała rośnie za szybko...
Ja zaczynam się zabierać za kupno łóżeczka, wózka itp. Jeszcze nic nie mamNie chciałam tak wcześnie świrować bo jeszcze trochę czasu ale chyba mnie zmotywowałaś do działania
Lonia lubi tę wiadomość
-
Ja w sumie też długo zwlekałam z zakupem czegokolwiek
łóżeczko zamówiłam po drugich prenatalnych i wtedy też zabrałam się za zakup ubranek, wózek zamówiłam w sumie w tamtym tygodniu
Lepiej jest sobie to rozłożyć wszystko bo zakup wszystkiego na raz to ogromny koszt. -
Cześć dziewczyny
Jestem po procedurze in vitro w artvimed i został mi cały pen Gonal 900 ktoś potrzebuje?