Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Ja wiedziałam, że tak będzie. U mnie na wątku 35+ tak sobie piszemy. Koleżanka ma listę z nickami i datami, dziewczyny do niej zgłaszają terminy wizyt, testowania, zabiegów, wstawia takiego posta codziennie rano. No ale tam jest nas prawie trzydzieści
Mogę zrobić listę, to proszę o zgłoszenia kiedy kto
Melduję ze ja jutro Jutro 6dc pierwsze usg ;p
Koniec relacji ;pComeToMeBaby, Julita76 lubią tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Na przeciwko poczekalni tam gdzie to wc i ten nieszczęsny pokój ... jest też chyba sala pozabiegowa? Przynajmniej tam ostatnio siostrzyczka prowadziła dziewczynę po punkcji z kroplówką
Czy to wszystkie ich pomieszczenia czy mają jeszcze jakieś piętro? No gdzieś muszą mieć laba z embriologami na etacie, zarodki gdzie trzymać i takie tam...
-
Vanili wrote:A może chodzi o to żeby przyoszczędzić?
Mają jajka to zapładniają, pacjentka ma ciut większe szanse, więcej możliwości?
Nie wiem głośno myślę. Jeszcze nie kumam tego wszystkiego więc się proszę nie czepiajcie ))
Jak masz powyżej 35 lat mogą wszystkie.
Ty decydujesz czy chcesz się ewentualnie ograniczać. -
Julita76 wrote:No więc jak jest WC to dokładnie naprzeciwko są drzwi do pokoju dla facetów, nie wiem jak działa opcja okienka, ale mój to się bardziej stresował czy oni aby na pewno zabiorą i pukał na to okienko dwa razy... tak mi się ładnie wyspowiadał
Uśmiech mam od ucha do ucha. A tak na poważnie to myślę sobie, że dzielne są te nasze chłopy...ewlinaaa85, ComeToMeBaby, Julita76 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:W tym pokoju przyjął nas Chrustu na kwalifikacji. A jego gabinet skojarzylam bo tam się rozkładała ekipa z tvn no to wiadomo, jak tak na bogato to musi być jego gabinet prezesowski
Czy to wszystkie ich pomieszczenia czy mają jeszcze jakieś piętro? No gdzieś muszą mieć laba z embriologami na etacie, zarodki gdzie trzymać i takie tam...
Co Ty z tym piętrem Kometa, masz jakieś potrzeby ?! )) -
nick nieaktualny
-
Vanili wrote:Co Ty z tym piętrem Kometa, masz jakieś potrzeby ?! ))
ewlinaaa85, Julita76 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Haha, bo ja taka ciekawska jestem. Bo to takie wszystko małoprzestrzenne wiadomo,że pacjentów wszędzie nie wypuszczają, ale gdzieś w tym budynku muszą się ukrywać np. embriolodzy
Żebyś wiedziała co gdzie jest.
I tym miłym akcentem mówię dobranoc.ComeToMeBaby, Julita76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVanili wrote:A może chodzi o to żeby przyoszczędzić?
Mają jajka to zapładniają, pacjentka ma ciut większe szanse, więcej możliwości?
Nie wiem głośno myślę. Jeszcze nie kumam tego wszystkiego więc się proszę nie czepiajcie ))
Życze każdej z Was jak najwięcej, nawet po 20 nie jest to czepianie tylko kwestia wyjaśnienia. Chyba po to jest to forum.ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiestety nie mogłam wczoraj z Wami tu poplotkować, bo miałam zagoniony wieczór, ale już nadgoniłam wsio i oto mój wkład w dyskusje
Cometa pokój embriologów jest na dole, na prawo jak idziesz tym długim korytarzem w stronę sal zabiegowych, ścianą sąsiaduje z pokojem facetów, dlatego z okienka nasienie trafia prosto do pracowni. Widziałam raz jedną parę która poszła tam oglądać swoje maleństwa przed transferem
Ale piętro mają i owszem, tylko póki co nie mam pojęcia co tam jest
Co do zapładniania więcej jajek po 35 rż, to chodzi o to że u nas "staruszki" statystycznie na każdym etapie odpada 50% materiału, dlatego aby zwiększyć szanse zapładniają więcej no i mogą podać dwa zarodki, a nie jeden.
Vnili ściskam kciuki za twoje dzisiejsze podglądanie, żeby było dużo ładnych jajec
I na koniec Dzień Dobry wszystkim, ja mam dziś wieczorem wigilię firmową, będę się objadała pysznościami zgodnie z polską tradycją obżarstwa świątecznegoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 08:19
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKayaa wrote:Przepraszam Dziewczyny , ja wczoraj tez nie ogarniałam. Miałam gorączkę, nie wiem nie najlepiej czuje się po tej punkcji.
Mocno ściskamComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Kalendarz kciukowy:
3.12 Vanili- I wizyta usg (6dc)
3/4.12 ewa84- termin @ i zaczynamy stymulację
4/5.12 ComeToMeBaby- termin @ i zaczynamy stymulację
5.12 Kayaa- info w sprawie mrożenia zarodków
5.12 Julita76- info w sprawie zarodków i wyznaczenie godziny transferu
5/7.12 ewlinaaa85- termin @ i zaczynamy stymulację
6.12 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif Julita76- transfer
9.12 Lonia- scratching
14.12 Lola79 – III wizyta usg
18.12 Bydgoszczanka- termin @ i zaczynamy stymulację
edit1: może być? jak kogoś nie ma to można się zgłaszać
edit2: no to dzisiaj kciuki trzymamy za Vanili- powodzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 13:27
ewlinaaa85, Vanili, Julita76, ewa84, Lonia lubią tę wiadomość
-
Julita- dzięki za relację bo ja jakoś nie ogarniam co jest od recepcji w prawo. Wydawało mi się że nic. No ale pewnie skupiona byłam całkiem na czym innym, a jak siedzieliśmy w poczekalni to mieliśmy widok na wc i ten mały korytarzyk i korytarz prowadzący do gabinetu Chrustu. No- nieważne. Ważne żeby mieli wystarczającą liczbę pomieszczeń do wszystkiego. Żeby np. odpoczywać można było w jakiejś salce a nie na krzesełku w poczekalni
Udanej Wigilii, nie objedz się za bardzo i pamiętaj aby szefa nie za mocno obściskiwaćewlinaaa85, Julita76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki laski. My juz grzecznie czekamy na swoją kolej. Co to tu się dzisiaj dzieje łooo matko.... Ludu tyle jakby jakis autobus podjechał pod klinike hihihi.
Kometa dobra robota "kalendarzyk" masz opanowany do perfekcjiComeToMeBaby, Julita76, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Vanili wrote:Dzięki laski. My juz grzecznie czekamy na swoją kolej. Co to tu się dzisiaj dzieje łooo matko.... Ludu tyle jakby jakis autobus podjechał pod klinike hihihi.
Kometa dobra robota "kalendarzyk" masz opanowany do perfekcji
zdawaj relacje na bieżąco. co usłyszysz na recepcji też- teraz musi się tam dziać od kiedy ogłoszono że programu nie będą przedłużać.ewlinaaa85 lubi tę wiadomość