Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
ewa84 wrote:Witam
Kometa możesz mnie dopisać do czekających na @
edit: a już widzę, czekałaś czy 2.12 przyjdzie. czyli jeszcze nie przyszła ta małpa jedna... edytowałam kalendarz z terminem 3/4.12Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 12:32
-
ewa84 wrote:Dziewczyny sporo zapamietalyscie co gdzie jest, ja tylko pamiętam dłuższy korytarz w lewo a na końcu spory gabinet ze zdjęciami maluchów na parapecie połączony drugim do usg
ewa84 lubi tę wiadomość
-
No niestety myślałam że najpóźniej dziś rano zawita ale zgubiła drogę najwidoczniej
Tak 3/4 to chyba dobry termin dzięki
Jeszcze Torunianki i Bydgoszczanki brakuje ale one już chyba obie czekają na II?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 12:35
-
ewa84 wrote:No niestety myślałam że najpóźniej dziś rano zawita ale zgubiła drogę najwidoczniej
Tak 3/4 to chyba dobry termin dzięki
Jeszcze Torunianki i Bydgoszczanki brakuje ale one już chyba obie czekają na II?
Bydgoszczanka załatwia pewnie zaświadczenie dla Chrusta o długości trwania leczenia, a Torunianka jej pewnie w tym pomagaBydgoszczanka, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:wiem właśnie, ale cofnęłam się wczoraj na forumie kilka stron żeby mieć te najświeższe informacje i tam ich nie znalazłam. przyjdą to się zraportują
Bydgoszczanka załatwia pewnie zaświadczenie dla Chrusta o długości trwania leczenia, a Torunianka jej pewnie w tym pomagaBydgoszczanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:wiem właśnie, ale cofnęłam się wczoraj na forumie kilka stron żeby mieć te najświeższe informacje i tam ich nie znalazłam. przyjdą to się zraportują
Bydgoszczanka załatwia pewnie zaświadczenie dla Chrusta o długości trwania leczenia, a Torunianka jej pewnie w tym pomaga
Hej Hej
Ja czekam na okres... Zaświadczenie już załatwiłam i im wysłałam. Wczoraj mój gin mi wystawił. Na @ trochę poczekam bo jestem w 22 dc ale okazało się, że czeka mnie lada dzień owulacja. -
Bydgoszczanka wrote:Hej Hej
Ja czekam na okres... Zaświadczenie już załatwiłam i im wysłałam. Wczoraj mój gin mi wystawił. Na @ trochę poczekam bo jestem w 22 dc ale okazało się, że czeka mnie lada dzień owulacja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 13:17
Bydgoszczanka, Julita76 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:jak to owulacja? rozregulowałaś się czy był bezowulacyjny i jajko się nie uwolniło? kiedy masz termin @ to cię wpiszę do kalendarza czyli jak masz zaświadczenie to zaczynasz działać już ze stymulacją?
Cykl 37 dniowy więc się owulacja przesunęła. Coś mi się rozregulowało. Dostane okres i zaczynam stymulacje A okres powinien przyjść 18 grudnia.ComeToMeBaby, Lola79 lubią tę wiadomość
-
Bydgoszczanka wrote:Cykl 37 dniowy więc się owulacja przesunęła. Coś mi się rozregulowało. Dostane okres i zaczynam stymulacje A okres powinien przyjść 18 grudnia.
skoro ovu tuż tuż to ty się do roboty bierz, jeszcze nas tu wszystkie wykiwasz z tym invitro hyhyhyBydgoszczanka, ewlinaaa85, Julita76 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:bardzo długi cykl planujesz dopisałam cię do kalendarza.
skoro ovu tuż tuż to ty się do roboty bierz, jeszcze nas tu wszystkie wykiwasz z tym invitro hyhyhy
Intensywne wieczory mnie czekają Nie sadzę bym wykiwała. tyle czasu nic się nie dzieje, więc pewnie teraz się nie podzieje. -
Bydgoszczanka wrote:Mogłabym wstawić ale jakoś pomysłu nie mam
a równo o 12stej w samo południe przyjdę i sprawdzę
hahahahaaJulita76, ewa84, Vanili lubią tę wiadomość