Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no i mam wynik pcr-a jest ok
okazalo sie ze szpital zlecal wynik lab alab
w samym alab mowili ze do 10dni roboczych - czyli 14 dni i 140zl
w szpitalu ze 10 dni to max, ale wynik bedzie raczej w pn i 100zl i wynik byl wczoraj juz tak jak mowili ciekaweWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 18:33
ComeToMeBaby, Julita76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:no i mam wynik pcr-a jest ok
okazalo sie ze szpital zlecal wynik lab alab
w samym alab mowili ze do 10dni roboczych i 140zl
w szpitalu ze 10 to max i 100zl a wynik byl wczoraj juz ciekawe
Ja jak tak dalej mój @ będzie się spóźniał to nawet cytologie zdążę bez problemów odebrać hehewa84, Lola79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Chyba nie tylko Ciebie hihi ja tam mogę jechać nawet w wigilie byle by wszystko poszło dobrze.
na razie nic nikomu nie zastrzegali co do świąt.
ja słyszałam, że w innych klinikach często dziewczyny dostawały antyki w ramach prezentu świątecznego... -
ewa84 wrote:hmmm czyli wydluzaja protokół, no ake jak my zaczniemy brac leki to juz niewiele da sie zrobic...
pisalam dzis do doktora, ale nic nie odpisal
ja mówię o dziewczynach, które już chyba w listopadzie dostały antyki na grudzień. no i nie u nas w klinice. -
ewa84 wrote:boje sie pomyslec jak antyki na moj i tak rozregulowany organizm zadzialaja:p
przeczytaj jeszcze raz: w INNYCH klinikach.
a u nas nie zapowiadali żeby mieli mieć jakieś przerwy świąteczne nie wiadomo jakie. w ogóle nic nie zapowiadali. a cykle trwają.ewa84, ewlinaaa85, Julita76 lubią tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Vanili jak tam Twoja dzisiejsza punkcja???
Domagamy się informacji od Ciebie
mam nadzieję że, wszystko poszło o.k
Jestem juz wśród żywych, chociaż aktualnie w trasie. Generalnie ok. Glupawke miałam na sali. Anestezjolog zadawał pytania a ja się chichralam jak głupia po wybudzeniu podobnie. Niestety mocno mnie zmoglo i nadal jestem rozbita i śpiąca. Ogólnie oslabiona z bolacym brzusiem.
Podsumowując z 12 pęcherzyków mamy 10 komórek; ) Kolejny termin to najbliższa niedziela.ComeToMeBaby, Lola79, Julita76 lubią tę wiadomość
-
Vanili całe szczęście że zabrałaś tym razem ładowarkę
a czemu dopiero teraz wracacie? to nie miałaś tej punkcji rano?
wiesz- lepiej mieć głupawkę niż wycierać nos w rękaw anestezjologa hyhyhy
piękny wynik- gratulacje! to teraz za zapłodnienie!
kiedy mają dzwonić? kiedy transfer ci wyznaczyli? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVAnili gratulacje, piękny wynik, to trzymamy teraz kciuki za podziały i niedzielny transfer
Ale fakt strasznie długo się ociągałaś z powrotem do Nas z wieściami
Co do świąt dziewczyny, to podczas którejś z wizyty podsłyszałam jak pielęgniarka komuś mówiła że w święta też pracują jak pacjentce wypadnie wtedy terminComeToMeBaby, ewlinaaa85, ewa84 lubią tę wiadomość