Badanie kliniczne Novum
-
WIADOMOŚĆ
-
Malaw wrote:Jak po wizycie ?
Jak się czujecie dziewczyny ?
Maria jak sytuacjami Ciebie ?
My rośniemy:) A co u ciebie? kiedy teraz masz wizytę?01.2018 Kryptozoospermia
03.2019 ICSI
11.04 tranfer blastka 4BB, ❄❄
7 dpt beta 46
9 dpt beta 112
12 dpt beta 407 -
U mnie dobrze, aż za dobrze bo tylko piersi trochę bolą. Wiec oczywiście o to tez się martwie:)
Taka prywatna wizytę mam 2.07 a w klinice dopiero 18.07.
Jestem zmartwiona trochę beta i różnymi przyrostami ale przestałam już się katować. Nic nie zrobię już teraz, pozostaje mi czekać.
W sumie u Ciebie już pokaźna ciąża objawy dokuczają ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2019, 14:39
-
Malaw wrote:U mnie dobrze, aż za dobrze bo tylko piersi trochę bolą. Wiec oczywiście o to tez się martwie:)
Taka prywatna wizytę mam 2.07 a w klinice dopiero 18.07.
Jestem zmartwiona trochę beta i różnymi przyrostami ale przestałam już się katować. Nic nie zrobię już teraz, pozostaje mi czekać.
W sumie u Ciebie już pokaźna ciąża objawy dokuczają ?
Ciesz się, że dobrze się czujesz:) Ja od 5 do 10 tyg. czułam się tragicznie. Teraz już jest dużo lepiej.
To za chwilę zobaczysz co się tam w środku dzieje i mam nadzieję, że się uspokoisz:)01.2018 Kryptozoospermia
03.2019 ICSI
7 dpt beta 46
9 dpt beta 112
12 dpt beta 407 -
Malaw wrote:Jak po wizycie ?
Jak się czujecie dziewczyny ?
Maria jak sytuacjami Ciebie ?
Mdłości, bóle brzucha itp... w przyszłym tyg mam wizytę u gin. A w klinice dopiero za 3tyg. Ogólnie to słabo się czuję, ale traktuję to jako dobry znak 😁4 x AID cb
1 ICSI zero mrozaków
2 ICSI bhcg + -
Myszor wrote:Witam,
Mam pytanie do dziewczyn które już miały ostatnią wizytę z programu, czy różni się czymś od tej po 6tym tygodniu od pozytywnej bety, czy są jeszcze może jakieś dodatkowe badania? Np prenatalne
u mnie różniła się tym, że zlecone badania robiłam już na własną rękę, nie w ramach programu. Prenatalne też są już w naszym zakresie, na wizycie miałam tylko szybkie usg.01.2018 Kryptozoospermia
03.2019 ICSI
7 dpt beta 46
9 dpt beta 112
12 dpt beta 407 -
jusi wrote:ja wróciłam z Novum..niestety beta 0.1
nie udało sie.
mamy tylko 1 zamrożonego i dość słabego 😔😔
Dziewczyny a czy któraś z Was dostała zwrot kosztów transportu w programie?
Ja oddałam całą kupeczkę paragonów ze stacji Pani Agnieszce ale głupio mi sie tak upominać o to ... -
nowa wrote:To tak jak było u nas, ale ja juz 4dpt tego właśnie słabiaka więc czekam niecierpliwie
Ja oddałam całą kupeczkę paragonów ze stacji Pani Agnieszce ale głupio mi sie tak upominać o to ...
Upominaj się, bo oni tam mają straszny bałagan, mogli zapomnieć.01.2018 Kryptozoospermia
03.2019 ICSI
7 dpt beta 46
9 dpt beta 112
12 dpt beta 407 -
nowa wrote:To tak jak było u nas, ale ja juz 4dpt tego właśnie słabiaka więc czekam niecierpliwie
Ja oddałam całą kupeczkę paragonów ze stacji Pani Agnieszce ale głupio mi sie tak upominać o to ...
A wy jesteście po krio?
czy paragony za paliwo trzeba dac osobiście czy można wysłać ? całkiem zapomniałam o tym -
jusi wrote:A wy jesteście po krio?
czy paragony za paliwo trzeba dac osobiście czy można wysłać ? całkiem zapomniałam o tym
Paragony Pani Agnieszka kazała nam zostawic na recepcji od tamtej pory cisza...jusi lubi tę wiadomość
-
nowa wrote:Tak my krio 4 dni temu, dużo badań jest waznych 2 miesiace wiec nie chcialam generowac kosztów i tez nie widzialam sensu zeby czekac to i tak długo mi sie wydało podanie zarodka u mnie w 19dc! to wiecznosc przeciez hehe
Paragony Pani Agnieszka kazała nam zostawic na recepcji od tamtej pory cisza...
no to chyba rzeczywiście lepiej szybciej podejść że względu na badania.
ile razy byłaś na wizytach przed xrio? musiałaś jakieś leki kupować? jak to kosztowo wygląda?
A o ten zwrot ja bym zapytala . -
Maryl wrote:u mnie różniła się tym, że zlecone badania robiłam już na własną rękę, nie w ramach programu. Prenatalne też są już w naszym zakresie, na wizycie miałam tylko szybkie usg.
Jeśli możesz napisać - jakie miałaś dodatkowe badania zlecone?4 x AID cb
1 ICSI zero mrozaków
2 ICSI bhcg + -
Cześć. Czy można jeszcze wziasc udział w programie w Novum w Warszawie?
Czy już lista zamknięta? -
__maria__ wrote:Jeśli możesz napisać - jakie miałaś dodatkowe badania zlecone?
Nie mam już tej kartki, na pewno morfologia, toxoplazmoza, cukier, progesteron.01.2018 Kryptozoospermia
03.2019 ICSI
7 dpt beta 46
9 dpt beta 112
12 dpt beta 407