Badanie kliniczne Novum
-
WIADOMOŚĆ
-
wszamanka wrote:Ja myślę że płacimy głównie za sam proces zamrożenia i rozmrożenia, to generuje największy koszt, a nie czas przechowywania, i jakoś pewnie to uśrednili. No i trzeba jednak pamiętać że to nie są siostry miłosierdzia, tylko firma nastawiona na zysk
-
Dziewczyny, co u Was? Ja w pon zaczynam 20tydz., narazie wszystko ok. Teraz jak już emocje trochę opadły to w sumie bardzo się cieszę, że udało nam się dostać do tego badania klinicznego 😊
Maryl lubi tę wiadomość
4 x AID cb
1 ICSI zero mrozaków
2 ICSI bhcg + -
__maria__ wrote:Dziewczyny, co u Was? Ja w pon zaczynam 20tydz., narazie wszystko ok. Teraz jak już emocje trochę opadły to w sumie bardzo się cieszę, że udało nam się dostać do tego badania klinicznego 😊
Gratuluje -
U nas leci już 28 tydz, nie wiem kiedy ten czas mija. Ciążę mam z "przygodami", ale jakoś dajemy z dzieciem radę
Wiem, że łatwo mówić, ale wierzę, że każde kolejne badanie i każda próba przybliżają do celu, więc trzymam kciuki, żeby wszystkim na tym wątku się udało jak najszybciej ten cel osiągnąć.
Ja jeszcze rok temu oswajałam się z myślą, że mogę dzieci nigdy nie mieć, a teraz - za 3 miesiące rodzę, więc nie znacie dnia ani godziny;)__maria__ lubi tę wiadomość
01.2018 Kryptozoospermia
03.2019 ICSI
11.04 tranfer blastka 4BB, ❄❄
7 dpt beta 46
9 dpt beta 112
12 dpt beta 407 -
__maria__ wrote:Malaw, Maryl, jak sytuacja? W sumie czas pędzie i już sporo czasu minęło od Waszych pozytywnych bhcg 😁
Hej! No my mamy już 22+2 jutro połówkowe, trochę się stresuje ale mam nadzieje ze moja panna ma się dobrze, bo tak się dziś wierci ze nie wiem. Kto u Was mieszka brzuszkach ? jak się czujecie ?
Dla mnie czas leci za szybko... może zwolni jak zacznę zwolnienie ( od pon).
Nowa, ten dzień przyjdzie! Mam nadzieje ze niedługo ale na pewno przyjdzie. Wtedy nasz mózg ma jakiś efekt wyparcia i tego gorszego się nie pamięta
-