Badanie kliniczne Novum
-
WIADOMOŚĆ
-
Malaw wrote:Hej dziewczyny ja mam stresa... przyrosty były B ładne do tej pory... a między 11 i 13 dpt spadły do 61%... mam chyba wrzody. Już więcej nie robię poczekam na usg i modlę się żeby to nie było nic złego.
Według kalkulatora jest ok:) Nie stresuj się i spokojnie czekaj na serducho:)01.2018 Kryptozoospermia
03.2019 ICSI
11.04 tranfer blastka 4BB, ❄❄
7 dpt beta 46
9 dpt beta 112
12 dpt beta 407 -
Malaw wrote:Hej dziewczyny ja mam stresa... przyrosty były B ładne do tej pory... a między 11 i 13 dpt spadły do 61%... mam chyba wrzody. Już więcej nie robię poczekam na usg i modlę się żeby to nie było nic złego.
Malaw, a „ciążowe” objawy?4 x AID cb
1 ICSI zero mrozaków
2 ICSI bhcg + -
Malaw wrote:Maria bolą mnie cycki i brzuch. Teraz beta jest na poziomie 900 wiec rosła ładnie. Wiem ze po 1000 zwalnia ale to za wcześnie. mam nadzieje ze rośnie sobie tak skokowo i raz jest tak raz tak...
Ja dziś spanikowałam i też sprawdziłam, wyszło 727. Mam mega mdłości i ogólnie jestem dętka, jedyne co mi wychodzi to leżenie 😂😂
4 x AID cb
1 ICSI zero mrozaków
2 ICSI bhcg + -
Hej dziewczyny
w środę miałam transfer w ramach programu. zarodek klasa 3. niestety z 8 mamy tylko 1 zamrozongo i 2 na obserwacji.
w piątek mam wizytę na krew.
dziewczyny mialyscie jakieś pierwsze objawy ? robiliście wcześniej test czy czekalyscie na wizyte w klinice ? -
jusi wrote:dzięki , ja piersi mam ciągle bolesne ale to pewnie od leków. luteina też wpływa na bolesnosć ?
Tak luteina wpływa na objawy. Ja nie miałam raczej żadnych szczególnych. Też 7dpt beta.01.2018 Kryptozoospermia
03.2019 ICSI
11.04 tranfer blastka 4BB, ❄❄
7 dpt beta 46
9 dpt beta 112
12 dpt beta 407 -
Przepraszam, że się wtracam. Podchodzę do IV procedury ivf. Jak pewnie każda z Was wie nie mam już leków refundowanych. Gdyby, któraś z Was miała na zbyciu leki : Gonal f, Pergoveris 150,cetrotide 0,25 amp. Wiem też że później będzie mi potrzebny prolutex/agolutin i utrogestan to prosze priv i dziękuję.
-
gitmartusia wrote:Tak dzisiaj. A dalej jaką numerację miałaś? Kiedy planujesz betę?
Nie zapamietalam co było po 4 ... wiem że ona była jakaś wolna i jak ja odmrozili to podgoniła do klasy 4 i powiedzieli że zyje i jest ładna