Badanie kliniczne Novum
-
WIADOMOŚĆ
-
liliputkowo90 wrote:Dzwonili z kliniki 5 sie ładnie zaplodnilo czekają na 6 bo moze jeszcze sie załapie, jeszcze go nie spisali na straty. Zastanawiam sie czy dzwonić jutro czy czekać cierpliwie do poniedziałku;)
Ja dzwoniłam jeszcze 4dnia po punkcji 😊
4 x AID cb
1 ICSI zero mrozaków
2 ICSI bhcg + -
__maria__ wrote:Malaw, jak nastroje...? 🙈 Coś czuję, że nie wytrzymam do poniedziałku i zrobię hcg w sobotę 😁
Ja myśle ze tez mogę nie wytrzymać. A Ty jak sie czujesz ?
-
Malaw wrote:Hej, jak mnie nic nie boli to się martwie ze nic nie boli, a jak wczoraj zaczęły spowrotem jajniki bolec to się martwie ze mnie boli mąż mówi ze zwariowałam.
Ja myśle ze tez mogę nie wytrzymać. A Ty jak sie czujesz ?
Dokładnie to samo 😂😂 Jak coś boli to niedobrze, jak się czuję super to też źle 🤪 dziś mam paranoję na większe cycki - już oczywiści mi się skojarzyło, że przed okresem tak mam 😱 jak nic do poniedziałku zwariuję 😜4 x AID cb
1 ICSI zero mrozaków
2 ICSI bhcg + -
Maryl wrote:To tylko ja byłam nadopiekuńczą mamuśką i dzwoniłam codziennie?😂
Dziewczyny ja tez sie maga wsłuchiwałam w moje ciało... ale wszystko było normalnie a była ciaża biochemiczna po niej okropny 3 dniowy krwotok okres -
nowa wrote:Ja też bo miałam tylko 4 komórki 3 sie zapłodniły jedna dotrwała do końca w dniu transferu powiedzieli że nie ma czego mrozic a po kilku dniach zadzwonili ze mamy jedna zamrozona w 6 dniu! to był szok, za tydzien bedzie podana jak wszystko pojdzie dobrze
Dziewczyny ja tez sie maga wsłuchiwałam w moje ciało... ale wszystko było normalnie a była ciaża biochemiczna po niej okropny 3 dniowy krwotok okres
Czytam te wszystkie historie i rozwala mnie ile trzeba przejść... tyle starań, tyle nadziei, a i tak nie mamy kompletnie żadnego wpływu na finał 😔
4 x AID cb
1 ICSI zero mrozaków
2 ICSI bhcg + -
__maria__ wrote:Czytam te wszystkie historie i rozwala mnie ile trzeba przejść... tyle starań, tyle nadziei, a i tak nie mamy kompletnie żadnego wpływu na finał 😔
nowa lubi tę wiadomość
5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
Ja to mam najgorzej z porównywaniem się... koleżanki które zaczęły później maja już drugie w drodze... i cały czas nie nasza kolej wiem ze nie powinno się tak myśleć i narzekać ale jak pomyśle ze ktoś sobie planuje ze chce mieć wszystkie dzieci z czerwca i tak ma to mnie krew zalewa...
-
Malaw wrote:Ja to mam najgorzej z porównywaniem się... koleżanki które zaczęły później maja już drugie w drodze... i cały czas nie nasza kolej wiem ze nie powinno się tak myśleć i narzekać ale jak pomyśle ze ktoś sobie planuje ze chce mieć wszystkie dzieci z czerwca i tak ma to mnie krew zalewa...
-
Dziewczyny u mnie wstępnie chyba coś się zadziało... beta 7 DTP 92:) ale wczoraj popołudniu miałam straszne stresy... już nie będę chodzić w szczegóły... strasznie się boje ze to zaszkodziło i nie wiem czy powinnam brac coś na uspokojenie... czy mogę coś brac. Jutro mam wizytę wiec może ich zapytam.
PS progesteron 89, nie za duży ? Już sama nic nie wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2019, 06:47
wszamanka, __maria__ lubią tę wiadomość
-
Malaw wrote:Dziewczyny u mnie wstępnie chyba coś się zadziało... beta 7 DTP 92:) ale wczoraj popołudniu miałam straszne stresy... już nie będę chodzić w szczegóły... strasznie się boje ze to zaszkodziło i nie wiem czy powinnam brac coś na uspokojenie... czy mogę coś brac. Jutro mam wizytę wiec może ich zapytam.
PS progesteron 89, nie za duży ? Już sama nic nie wiem.
Aaaa, super!!! Odczarowałaś złą passę) Progesteron dobry, ja miałam 500;)
Na uspokojenie melisę można..01.2018 Kryptozoospermia
03.2019 ICSI
11.04 tranfer blastka 4BB, ❄❄
7 dpt beta 46
9 dpt beta 112
12 dpt beta 407 -
Malaw wrote:Dziewczyny u mnie wstępnie chyba coś się zadziało... beta 7 DTP 92:) ale wczoraj popołudniu miałam straszne stresy... już nie będę chodzić w szczegóły... strasznie się boje ze to zaszkodziło i nie wiem czy powinnam brac coś na uspokojenie... czy mogę coś brac. Jutro mam wizytę wiec może ich zapytam.
PS progesteron 89, nie za duży ? Już sama nic nie wiem.
Super! Ja wczoraj nie wytrzymałam i oznaczyłam bete, ale poczekam do jutra, żeby sprawdzić czy rośnie, bo już przerabiałam pozytywną betę i ciążę biochemiczną, więc boję się na maxa 😔🙁😔
4 x AID cb
1 ICSI zero mrozaków
2 ICSI bhcg + -
Dziewczyny, a czy mogłybyście mi proszę wytłumaczyć, jak to jest z tym progesteronem? Czytam na innych wątkach, że dziewczyny sprawdzają go przed transferem i potem też, a ja z tego co widzę to miałam tylko w ostatnim podglądzie stymulacji... Może powinnam się o to upomnieć potem też...? 🙉4 x AID cb
1 ICSI zero mrozaków
2 ICSI bhcg +