Badanie kliniczne Novum
-
WIADOMOŚĆ
-
pszczola2000 wrote:Cześć. Czy można jeszcze wziasc udział w programie w Novum w Warszawie?
Czy już lista zamknięta?
Z tego co kojarzę nabór się zakończył...
Twoja stopka z historią mnie zmroziła, takie super przyrosty bety 😱pszczola2000 lubi tę wiadomość
4 x AID cb
1 ICSI zero mrozaków
2 ICSI bhcg + -
__maria__ wrote:Z tego co kojarzę nabór się zakończył...
Twoja stopka z historią mnie zmroziła, takie super przyrosty bety 😱
Heheh dziękuję
Pytam bo koleżance chciałam polecić jeśli by lista jeszcze była otwarta.
Ja skorzystała z programu w Białymstoku
Powodzonka dziewczyny, kciuki 👍🤞 -
pszczola2000 wrote:Heheh dziękuję
Pytam bo koleżance chciałam polecić jeśli by lista jeszcze była otwarta.
Ja skorzystała z programu w Białymstoku
Powodzonka dziewczyny, kciuki 👍🤞
Boszzz... za ciepło. Doczytałam teraz, że czekasz na prenatalne 👍👍 Wszystkiego dobrego!
pszczola2000 lubi tę wiadomość
4 x AID cb
1 ICSI zero mrozaków
2 ICSI bhcg + -
jusi wrote:no to chyba rzeczywiście lepiej szybciej podejść że względu na badania.
ile razy byłaś na wizytach przed xrio? musiałaś jakieś leki kupować? jak to kosztowo wygląda?
A o ten zwrot ja bym zapytala .
Koszt wizyta 107zł, czystość pochwy ok 80zł, rozmrożenie cos koło 800zł, transfer 1380zł tak mniej więcej, niby nie ma tragedi ale jednak ... -
nowa wrote:To tak jak było u nas, ale ja juz 4dpt tego właśnie słabiaka więc czekam niecierpliwie
Dziewczyny a czy któraś z Was dostała zwrot kosztów transportu w programie?
Ja oddałam całą kupeczkę paragonów ze stacji Pani Agnieszce ale głupio mi sie tak upominać o to ...nowa, __maria__ lubią tę wiadomość
-
Malaw wrote:U mnie dobrze, aż za dobrze bo tylko piersi trochę bolą. Wiec oczywiście o to tez się martwie:)
Taka prywatna wizytę mam 2.07 a w klinice dopiero 18.07.
Jestem zmartwiona trochę beta i różnymi przyrostami ale przestałam już się katować. Nic nie zrobię już teraz, pozostaje mi czekać.
W sumie u Ciebie już pokaźna ciąża objawy dokuczają ?
Malaw, jak po wizycie?
4 x AID cb
1 ICSI zero mrozaków
2 ICSI bhcg + -
Malaw wrote:Hej.
Właśnie wracam jest serce ! Myslalam ze tam umrę w poczekalni ale jest, siedzi tam grzecznie !
Odpowiada 6w3d, a jest 6w1d wiec chyba OK.
Jak u Ciebie ?
Jest czynność serca. Ale ja wezmę głębszy oddech, jak zobaczę się z lekarzem na usg za 3tyg, bo trochę przeszłam, a oddychać zacznę po usg genetycznym 😂😂
4 x AID cb
1 ICSI zero mrozaków
2 ICSI bhcg + -
Malaw wrote:Mówiliście już w rodzinie ? My rodzeństwu i rodzicom powiedzieliśmy ale nie wiem... boje się ze za wcześnie... a drugiej strony tyle czekali na te wieści
Nie. Powiemy po usg genetycznym lub nawet później. Najchętniej przyznałabym się po porodzie 🤪4 x AID cb
1 ICSI zero mrozaków
2 ICSI bhcg + -
Świetne wiadomości dziś, gratulacje!☺
My mówiliśmy najbliższej rodzinie i znajomym od razu po becie, bo wszyscy wiedzieli, że jesteśmy w trakcie procedury.01.2018 Kryptozoospermia
03.2019 ICSI
11.04 tranfer blastka 4BB, ❄❄
7 dpt beta 46
9 dpt beta 112
12 dpt beta 407 -
Dziewczyny czy jest ktoś z was kto mrozi w Novum zarodki?
My mamy 1 zamrożony pobrany w czerwcu i chcemy podejść w sierpniu. Dostałam dziś fv za mrozenie za rok ale co w przypadku jak w sierpniu wezmę zarodek czyli mrozilam tylko 2 mies.
Czy oni zwrajaca pieniądze? -
jusi wrote:Dziewczyny czy jest ktoś z was kto mrozi w Novum zarodki?
My mamy 1 zamrożony pobrany w czerwcu i chcemy podejść w sierpniu. Dostałam dziś fv za mrozenie za rok ale co w przypadku jak w sierpniu wezmę zarodek czyli mrozilam tylko 2 mies.
Czy oni zwrajaca pieniądze?
Nic z tego nie wyszło a kasa wywalona w błoto -
nowa wrote:Coś Ty, w życiu, właśnie to jest słabe, ja miałam taka sytuację, zapłaciłam za zamrożenie a potem za miesiąc za rozmrożenie...
Nic z tego nie wyszło a kasa wywalona w błoto
tak właśnie myślalam...
dziękuję za odpowiedz
troche to nie tak bo powinno sie placic za czas jaki zarodek tam spedził a nie za 12 miesiecy -
jusi wrote:tak właśnie myślalam...
dziękuję za odpowiedz
troche to nie tak bo powinno sie placic za czas jaki zarodek tam spedził a nie za 12 miesiecyjusi, nowa lubią tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄