Brak implantacji zarodkow (RIF)
-
WIADOMOŚĆ
-
believer wrote:Koszty duze ale skoro to pomaga... Gratuluje po cichu i trzymam kciuki! A kto Ci zlecil te wlewy, immunolog czy ginekolog?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2020, 11:56
rocznik 90'
1 IVF blastki 4.1.1 I 4.3.3 - beta 0.1😥 2 IVF blastki 4.a.a I 5.B.c beta 0.1😥 3 IVF blastka 4.B.B czekamy....💪 Allo Mlr 0% ,Łuszczyca, niedoczynność tarczycy, Kariotypy prawidłowe, Nk 6 % , Amh 2.3 endometrioza 1 stopień. Mąż wyniki w normie . -
Figunia wrote:Chciałam dodać coś do siebie . Miałam 4 transfery nie udane dwie pełne procedury niestety moje komórki też nie są jakieś świetnej jakości bo zarodki się zapladnialy A później w większości degenerowaly ale były. Allo mlr najpierw 27 później niestety 0. Oczywiście dodatkowo kir AA ( miałam transfer z accofil ale też nie drgnęło) Nigdy przez 6 lat nie miałam pozywtynej bety ani testu . Jakiś czas temu podchodziilam do 3 procedury miałam tylko jednej zatodeczek 4BB reszta zdegenerowala . Podeszłam do transferu z immunoglobinami, accofilem encortonem 10 mg, acardem i accofilem pierwszy Raz miałam dodatnia bete . Aktualnie 9 tydzień... na tym etapie narazie jest wszystko dobrze . Wiem że immunoglobiny to ogromny koszt ale tonący się brzytwy chwyta nie miałam już nadzieji myślę że to pomogło w piątek mam ostatni wlew . Czytałam że działanie immunoglobin na szeroki zakres .
Figunia gratulacje i 3mam mega mocno kciuki za powodzenie!!
Dziękuję za info. W takim razie spróbuję dobić się do Paśnika i zapytam o te immunoglobiny, może się ku temu pochyli w moim przypadku. Choć nie jest to najtańsza "impreza", no ale cóż, jak się bardzo mocno chce... -
Karollajnn wrote:Figunia gratulacje i 3mam mega mocno kciuki za powodzenie!!
Dziękuję za info. W takim razie spróbuję dobić się do Paśnika i zapytam o te immunoglobiny, może się ku temu pochyli w moim przypadku. Choć nie jest to najtańsza "impreza", no ale cóż, jak się bardzo mocno chce...Karollajnn lubi tę wiadomość
-
Kalya wrote:Z tego co wiem, to dr Pasnik nie proponuje i nie wypowiada sie za bardzo w temacie podawania immunoglobulin, po prostu sie w tym nie specjalizuje; Pasnik to raczej szczepienia; tak Ci tylko daje znac, ze moze nie pomoc w temacie;
Dziękuję za podpowiedźNie będę się na zapas stresowała, że mnie olał czy coś
Kalya lubi tę wiadomość
-
Figunia wrote:Immunolog zlecił immunoglobiny , ginekolog zgadzał się na wszystkie lekki od immunologa . Dziękuję 😙 Powodzenia dziewczynyPCOS, IO, hiperinsulinemia, NT, RIF
MTHFR_677C>T hetero, PAI-1 4G homo, ANA1 ujemne, KIR AA, NK 20.6%; allo mlr 27.7%
AsthenoTeratozoospermia, fDNA=31%
1 IVF ICSI 11.2019 ❄❄❄❄
FET 4.02.2020 ❄5.2.2+ encorton
FET 7.03.2020 ❄5.3.3+ atosiban, encorton, embrioglue, AH
04.2020 histeroskopia OK
FET 11.07.2020❄❄4.3.3+ accofil, intralipid, encorton, AH
2 IVF ICSI + fertil chip 08.2020 11x❄ -
Kaarola wrote:Figunia a czemu Ci Sydor zlecił immoglobuliny? Proponował Ci również szczepienia?
Kaarola lubi tę wiadomość
rocznik 90'
1 IVF blastki 4.1.1 I 4.3.3 - beta 0.1😥 2 IVF blastki 4.a.a I 5.B.c beta 0.1😥 3 IVF blastka 4.B.B czekamy....💪 Allo Mlr 0% ,Łuszczyca, niedoczynność tarczycy, Kariotypy prawidłowe, Nk 6 % , Amh 2.3 endometrioza 1 stopień. Mąż wyniki w normie . -
Nie kochana nie miałam już badane wogole Allo mlr 🙂 wlew dożylny miałam 3 dni przed transferem dokładnie to w poniedziałek A w środę transfer ☺️ po 9 dniach Bthcg i przyrost na bieżąco wysyłalalam do dr i później tylko na wizytę po kolejną receptę na privigen skąd jesteś?rocznik 90'
Figunia wrote:Nie kochana nie miałam już badane wogole Allo mlr 🙂 wlew dożylny miałam 3 dni przed transferem dokładnie to w poniedziałek A w środę transfer ☺️ po 9 dniach Bthcg i przyrost na bieżąco wysyłalalam do dr i później tylko na wizytę po kolejną receptę na privigen skąd jesteś?
Ze Śląska. Super bo ja wpadłam w rozpacz czytając szczepieniachA mogę Cię popytać czy miałaś immunosuspresję?
Twoja historia jest dla mnie światełkiem w tuneluWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2020, 12:34
AgaP83 -
Wysłałam Ci zaproszenie na priv może tam popiszemy 🙂 zaakceptujrocznik 90'