CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No wiec zacznę od tamtego cyklu stymulowanego co pisałam ze @ za szybko przyszła i Fl miałam krótsza. Gin twierdzi ze moglo być puste jajeczko które dostalo przyspieszonego wzrostu i samo sobie pękło. Generalnie nie ważne, ważne ze wszystko jest ok, żadnych torbieli. W tym cyklu bez stymulacji, potwierdzona owu z lewego. Od następnego cyklu znów clo i pregnyl, chyba ze sie w tym udalo
-
Pabelka powodzenia!!!
ja się przyszłam pożalić, bo się denerwuję... dziś 22dc a ja mam plamienia. Owu mam ok 15-16dc i same wiecie, co chodzi mi po głowie... nie wiem co robić... chyba, ze @ się pospieszy. nigdy w życiu nie miałam plammienia w środku cyklu01.2013-12.2014 starania na luzie bez badań i leków
01.2015- diagnostyka- hiperprolaktynemia, podwyższone TSH, słaba morfologia nasienia,
stymulacja CLO- -
Cześć. Od tego cyklu mogę się udzielać w tym wątku (clo). Dzisiaj czwarty dzień, ósmy dzień cyklu. Jak na złość złapała mnie angina i jestem na antybiotyku, gorączka, katar i dno. Ale nie poddaję się raczej. Ciężko tylko mówić o nastroju do starań przy dziesiątkach zasmarkanych chusteczek i dreszczach... Ech, trzymajcie za mnie kciuki dziewczyny.
Ja trzymam za Was.https://www.maluchy.pl/li-72733.png
Wojtuś jest z nami od 02.07.2016r. Nasze największe szczęście! -
nick nieaktualny
-
Tulipana nie oceniaj mnie bez wiedzy o mnie ok... Zmieniłam lekarza właśnie dlatego bo mam problem z niepekajacymi pecherzykami a nie z droznoscia.. Ja byłam w marcu w ciąży ale biochemiczna więc drozna jestem. nie tutaj tkwił problem więc musiałam zmienić.https://www.maluchy.pl/li-72635.png
-
aszka wrote:a HSG i nasienie faceta masz przebadane?
-
basia7777 mam podwójne CLO. w 1 cyklu z CLO były 3 pęcherzyki jeden pękł, w drugim cyklu było 5 pęcherzyków ale uległy atrezji-cykl bezowulacyjny i dlatego lekarz stwierdził że skoro jajniki fajnie reagują na CLO to zwiększymy dawke. zobaczymy czy coś tam jest. jutro i w czwartek monitoring.
-
nick nieaktualny
-
no i lipa, 9dpo i test jedna krecha
trzeba sobie odpuścić do końca roku i zrzucić parę kilo01.2013-12.2014 starania na luzie bez badań i leków
01.2015- diagnostyka- hiperprolaktynemia, podwyższone TSH, słaba morfologia nasienia,
stymulacja CLO- -
Releaseme wrote:no i lipa, 9dpo i test jedna krecha
trzeba sobie odpuścić do końca roku i zrzucić parę kilo -
PragnącaDziecka wrote:Dziewczyny czy jak po dawce clo 2x1, rosnie mi tylko 1 pecherzyk to znaczy ze slabo na niego reaguje?