CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Brak objawów to dobry objawEdka wrote:O dziwo normalnie, zawsze mam 7 dni przed @ objawy a tu cisza, cos mnie zakłuje od czasu do czasu i cisza. Nawet cycki mnie nie bolą
-
Dowiedziałam się że mój pęcherzyk ma 21 mm więc chyba ok.
Mam pytanie kiedy wspolzyc wiem ze mam jutro, ale mój mąż wyjeżdża o 10 rano do pracy a wraca dopiero o 3 w nocy...wiec chyba lepiej rano co nie? We wtorek mam usg czy pękłohttps://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Basia7777 pecherzyk pęka po pregnylu średnio 24-36h.ja na waszym miejscu spróbowała bym jurto rano i pojutrze też! Kochani teraz
do bólu
-
Pij winko,wcinaj orzechy,i najlepiej by było gdyby lekarz przepisal Ci estrofem...z tym że jeśli dobrze zrozumialam pecherzyk dominujacy ma 22mm wiec nie duzo to pomoże.Clo ma wlasnie to do siebie ze wplywa na mizerny wzrost endometrium u niektorych dziewczyn...kiedy następny monitoring? Dostalas jakiegoś pękacza?rebe wrote:Dziewczyny co robic
To moj pierwszy cykl z CLO, zawsze miałam długie (35-50) cykle.
Dzis moj 10 dc, poszłam na monitoring i ...
3 pecherzyki, w tym jedt dominujący (!): 0.9, 1.2 i trzeci...2.2
Najgorsze niestety jedt edometrium bo zaledwie ...3...
Jestem załamana. Z jednej strony super, ale to endo...zazwyczaj miałam ok 7-8 (w +\-20 dc) w ostanim cyklu przed CLO miałam 11, czyli super.
Codziennie pije infolik, czerwone wino, dzis kupiłam orZechy brazylijskie i migdały, chociaz obydwu nie znoszę...
Co robic zeby endo sie poprawiło przez te kilka dni?!
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Kochane POMOCY!
Przyjmuję CLO 1x1tb (50mg) (zawsze biorę rano), dziś mój 3 dzień. I pomyliłam się, bo przyjmuję jeszcze inne leki - przyjęłam kolejną tabletkę wieczorem. I nie wiem co mam robić... Czy przyjąć tą ostatnia tabletkę jutro rano, wieczorem, czy dopiero pojutrze rano?
(Niestety nie mam jak jutro zapytać swojego lekarza, w soboty nie przyjmuje.) -
Wydaje mi sie ze endo moze jeszcze podskoczyc...oczywiscie liczac ze pecherzyk samoistnie peknie np.w niedziele przy wielkosci okolo 25mm.puki co serduszkujcie i nie martw sie endo dajmy mu troche czasu...powodzenia!rebe wrote:Następny monitoring we wtorek (14 dc), wczesniej nie da rady, bo tu w poniedziałek jest święto.
Nie dostałam nc na pęknięcie, bo wg mojej gin nie chcemy zeby pękło teraz, przynajmniej zeby dać czas endometrium.
Tzn kazała sie starać do poniedziałku, ale z nadzieja ze do wtorku nic nie pęknie i jednocześnie endo urośnie..we wt zobacyzmy co i jak, jakby co to ovitrelle sie chłodzi w lodowce.
Pije wino jak stara pijaczka, wcinam teraz te orzechy brazylijskie (nie znoszę!!), ale czy to pomoże..
-
Ja przyjela bym jutro wieczorem...aasti wrote:Kochane POMOCY!
Przyjmuję CLO 1x1tb (50mg) (zawsze biorę rano), dziś mój 3 dzień. I pomyliłam się, bo przyjmuję jeszcze inne leki - przyjęłam kolejną tabletkę wieczorem. I nie wiem co mam robić... Czy przyjąć tą ostatnia tabletkę jutro rano, wieczorem, czy dopiero pojutrze rano?
(Niestety nie mam jak jutro zapytać swojego lekarza, w soboty nie przyjmuje.)
-
nick nieaktualny