CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Edka wrote:O dziwo normalnie, zawsze mam 7 dni przed @ objawy a tu cisza, cos mnie zakłuje od czasu do czasu i cisza. Nawet cycki mnie nie bolą
-
Dowiedziałam się że mój pęcherzyk ma 21 mm więc chyba ok.
Mam pytanie kiedy wspolzyc wiem ze mam jutro, ale mój mąż wyjeżdża o 10 rano do pracy a wraca dopiero o 3 w nocy...wiec chyba lepiej rano co nie? We wtorek mam usg czy pękłohttps://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Basia7777 pecherzyk pęka po pregnylu średnio 24-36h.ja na waszym miejscu spróbowała bym jurto rano i pojutrze też! Kochani teraz
do bólu
-
rebe wrote:Dziewczyny co robic
To moj pierwszy cykl z CLO, zawsze miałam długie (35-50) cykle.
Dzis moj 10 dc, poszłam na monitoring i ...
3 pecherzyki, w tym jedt dominujący (!): 0.9, 1.2 i trzeci...2.2
Najgorsze niestety jedt edometrium bo zaledwie ...3...
Jestem załamana. Z jednej strony super, ale to endo...zazwyczaj miałam ok 7-8 (w +\-20 dc) w ostanim cyklu przed CLO miałam 11, czyli super.
Codziennie pije infolik, czerwone wino, dzis kupiłam orZechy brazylijskie i migdały, chociaz obydwu nie znoszę...
Co robic zeby endo sie poprawiło przez te kilka dni?!tulipanna lubi tę wiadomość
-
Kochane POMOCY!
Przyjmuję CLO 1x1tb (50mg) (zawsze biorę rano), dziś mój 3 dzień. I pomyliłam się, bo przyjmuję jeszcze inne leki - przyjęłam kolejną tabletkę wieczorem. I nie wiem co mam robić... Czy przyjąć tą ostatnia tabletkę jutro rano, wieczorem, czy dopiero pojutrze rano?
(Niestety nie mam jak jutro zapytać swojego lekarza, w soboty nie przyjmuje.) -
rebe wrote:Następny monitoring we wtorek (14 dc), wczesniej nie da rady, bo tu w poniedziałek jest święto.
Nie dostałam nc na pęknięcie, bo wg mojej gin nie chcemy zeby pękło teraz, przynajmniej zeby dać czas endometrium.
Tzn kazała sie starać do poniedziałku, ale z nadzieja ze do wtorku nic nie pęknie i jednocześnie endo urośnie..we wt zobacyzmy co i jak, jakby co to ovitrelle sie chłodzi w lodowce.
Pije wino jak stara pijaczka, wcinam teraz te orzechy brazylijskie (nie znoszę!!), ale czy to pomoże.. -
aasti wrote:Kochane POMOCY!
Przyjmuję CLO 1x1tb (50mg) (zawsze biorę rano), dziś mój 3 dzień. I pomyliłam się, bo przyjmuję jeszcze inne leki - przyjęłam kolejną tabletkę wieczorem. I nie wiem co mam robić... Czy przyjąć tą ostatnia tabletkę jutro rano, wieczorem, czy dopiero pojutrze rano?
(Niestety nie mam jak jutro zapytać swojego lekarza, w soboty nie przyjmuje.) -
nick nieaktualny