CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Smile ja Ci powiem że nie pije teraz, większość znajomych wie że sie lecze i że sie staramy i są to ludzie na poziomie którzy nie mówią "a co tam napij sie" zresztą przeważnie na imprezy jade autem więc też mam wymówke. czasem jak już jade czymś innym napije sie lampke wina lub radlera
Elf będzie dobrze
Cześć Julitko
ja dziś po wizycie u gina -
Dea28 wrote:pabelka w poniedziałek miałam dwa pęcherzyki 10,5 i 15,5mm we wtorek rano Pregnyl, wczoraj rano
a dziś tego większego już nie ma
-
nick nieaktualnyDea28 wrote:pabelka w poniedziałek miałam dwa pęcherzyki 10,5 i 15,5mm we wtorek rano Pregnyl, wczoraj rano
a dziś tego większego już nie ma
Ja dzisiaj w 11 dc ovitrelle (21:00) na dwa: 18mm i 20 mm. Jest i trzeci 14 mm. Jak pękną trzy... to będzie się działo
Endo niestety 5,2 mm, dalej jem estrofem.
Działamy 12 dc i 13 dc.
16 dc idę sprawdzić czy wszystko pękło i jakie jest endometrium - liczę na te 7/8mm. W poprzednich cyklach miałam tak samo 5 mm w 11 dc, a potem 8 mm w 16 dc. Zobaczymy...
Monitoringi są potwornie nakręcające...czyż nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 21:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdka wrote:Ja dziś 11 dpo, czekam.....
kciukamżeby nie było inseminacji
Jeszcze jedno - za ovitrelle płaciłam 69 zł (Poznań - apteka akademicka na dąbrowskiego)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 10:57
Edka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aszka bylam wczoraj u lekarza i wspomnialam o tym gonapeptylu, ale ona powiedziala ze mi tego zastrzyku nie przepisze bo go standardowo sie nie stosuje
Dala mi skierowanie na droznosc jajowodowAle po co mi droznosc skpro pecherzyki mi nie chca pekac?
A najlepsze jest to,ze w 14 dc. mam pecherzyk 12mm, endo 8,3 mm. - nie uwazacie, ze ten pecherzyk jest za maly jak na 14dc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 11:28