CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam
Cześć dziewczyny tak czytam wasze wpisy i chciałam się podzielić swoją historią. Staram się o fasolkę od 7 miesięcy ostatnie 4 cykle były bezowulacyjne i teraz biorę Luteinę na wywołanie miesiączki i mam brać clo od 5 dc do 10dc. Potem 12 dc 'starania'. To będzie mój pierwszy cykl z clo. Proszę napiszcie komu się udało? I oczywiście trzymam kciuki za was wszystkie
-
ScarlettKate89 wrote:Witam
Cześć dziewczyny tak czytam wasze wpisy i chciałam się podzielić swoją historią. Staram się o fasolkę od 7 miesięcy ostatnie 4 cykle były bezowulacyjne i teraz biorę Luteinę na wywołanie miesiączki i mam brać clo od 5 dc do 10dc. Potem 12 dc 'starania'. To będzie mój pierwszy cykl z clo. Proszę napiszcie komu się udało? I oczywiście trzymam kciuki za was wszystkie
Witamy!
Nie rozumiem dlaczego masz taki ustalony na sztywno schemat działania, skąd ta pewność ze bedzie owu 12 dc lub po tym dniu ?Z reguły os ktore biorą clo maja monit iwtedy to wiadomo kiedy mniej wiecej bedzie owu,czy w ogole bedzie, czy można sie starac, czy nie ma przestymulowania....
Mam nadzieje ze lekarz zalecał Ci monitoring w przypadku clo ?
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
Morisek28 wrote:Dziewczyny na gwałt potrzebuje clo, i pregnyl jesli któraś ma a już jej nie potrzebne proszę o kontakt na priv dziękuję1 IUI X.2015 -
, 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
Pabelka! Co za nowiny! Kciuki zaciśnięte! Będę zaglądać po wieści
pabelka88 lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Tak ale wyniki dopiero w czwartek lub najwczesniej w srode. Nawet lekarz mnie zbadal i stwierdzil ze sluzowke mam za mala bo tylko 5mm jakby mialo sie cos tam dziac to bylaby grubsza a dzisiejsze testy znow druga krecha....
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:Tak ale wyniki dopiero w czwartek lub najwczesniej w srode. Nawet lekarz mnie zbadal i stwierdzil ze sluzowke mam za mala bo tylko 5mm jakby mialo sie cos tam dziac to bylaby grubsza a dzisiejsze testy znow druga krecha....
Morisek zaproszenie Ci wysłałam do przyjaciółekAngie 31 lubi tę wiadomość
01.2013-12.2014 starania na luzie bez badań i leków
01.2015- diagnostyka- hiperprolaktynemia, podwyższone TSH, słaba morfologia nasienia,
stymulacja CLO- -
Woho Dziewczyny kilka dni mnie tu nie było a się okazuje, że masę kciukow trzeba trzymać! Przyłączam się ✊
Mam do Was pytanie czy któraś z Was miała do czynienia z Fostimon? Ja clo brałam 7-11dc. W 7dc - 9mm, 12dc - 11mm, 13dc i 15dc Fostimon i w środę monitoring.
Bardzo niewiele info o tym zastrzyku tu na forum może Wy macie jakiekolwiek doświadczenia?Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Dunda wrote:Woho Dziewczyny kilka dni mnie tu nie było a się okazuje, że masę kciukow trzeba trzymać! Przyłączam się ✊
Mam do Was pytanie czy któraś z Was miała do czynienia z Fostimon? Ja clo brałam 7-11dc. W 7dc - 9mm, 12dc - 11mm, 13dc i 15dc Fostimon i w środę monitoring.
Bardzo niewiele info o tym zastrzyku tu na forum może Wy macie jakiekolwiek doświadczenia?
Ja biorę Fostimon właśnie dzis zapodałam dwie dawki. W poprzednich cyklach tez brałam. Działam na mnie bo miałam po nim owu po samym clo to roznie było. Nie taz jeszcze lekarz mi dorzuca Menopur ale to raz czy dwa miałam a tak Fostimon daje radę.
W środę tez idę na monit. Widze ze Twoje pecherzyki takie nie wielkie jak i moje. U mnie dzis 8 dc i mam takie po 10 i 11 mm wiec muszę je podgonić stad dał mi dzis dr dwie dawki. Jutro tak samo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 19:22
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
Wrrrr...Byłam na wymazach, miałam zrobić cytologię, chlamydię i ogólny. Babka zaczęła od cyto i mi sie szyjka rozkrwawiła
i i nie pobrała mi tej chlamydii i ogólnego. Mam podejść jutro. Tu się starać trzeba, na grzyba to clo żarłam
a muszę się wstrzymać do tych wymazów. Mam nadzieję że krwawienie po cyto się uspokoi do jutra zrobię te dwa wymazy i zaczniemy działać, bo szkoda cyklu.