CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze 8dni.dziewczyny ja dzisiaj w nocy 3x siusiu wstawalam...zapalenie pecherza? A moze lwprowadzka kropeczki? Kazdy symptom dziele na 2.moze to to,a moze to...udanego dnia kobietki!
Madziara lubi tę wiadomość
-
witajcie kochane jestem trzy dni od podania zastrzyku na pęknięcie, mam problem z sutkami bo stały się wrażliwe i bolesne... czy to może być efekt podania zastrzyku bardzo chciałabym aby oznaczało to małą zieloną kropeczkę ale to chyba za szybko no i niestety jestem też przeziębiona dość bardzo .. czekamy w sobotę badam progesteron i usg a testowania pewnie najszybciej 21 grudnia ahh jak liczę na tą datę
-
To czesto obiaw po pregnylu,chociaz z calego serca zycze zeby jednak to byl znak kropeczki.ja po pregnylu 4dni.narazie tylko delikatne ciagniecie i lekki bol w dole brzuszka...piersi ani drgna...
Powodzenia! -
H3O a miałaś badaną prolaktynę? U mnie przy podwyższonej występował ogromny ból sutków.
U mnie z wczorajszego plamienia dziś wyszedł potok. Cóż, przywykłam
I chyba będęmusiała Was opuścić, bo ten cykl już bez clo i pregnylu, tylko ziółka i bromergon.
Trochę mi smutno, trochę popłakuje, ale nie jest tak źle, bywało gorzej.
Za to w styczniu do kliniki i chyba przygotowania do IVF, zobaczymy
Pozdrawiam Was ciepło, miłego dnia -
nick nieaktualny
-
Prolaktyna jest ok.
Nie załamuj się przyjdzie i na nas czas.
Mam takie dziwne przeczucie że nam się udało ale miesza się to z niepokojem że sobie już wmawiam, że napewno nie bo byłoby to zbyt piękne że wydaje mi się i że pewnie znowu się rozczaruje...ajjjj
no dobra nie płaczemy dziewczyny tylko walczymy i wierzymy
Akuszerko głowa do góry -
nick nieaktualnyKobietki kochane
Powiedzcie mi proszę, bo pewnie macie większe doświadczenie w tym temacie.
Przymierzam się do CLO i słyszałam, że dzieki temu mozna wyhodowac np dwa pecherzyki dominujące.
Ale zastanawia mnie jedna rzecz. Te pecherzyki zwykle nie sa równe. Jeden moze miec 25mm a drugi 20mm, czy przy piku LH oba pękną jednocześnie? Zakładając, jesli to ma jakieś znaczenie, że dwa pecherzyki są z róznych jajników i mogą różnie pękać.
Napiszcie jakie macie doświadczenia, chce zrobic jak najwiecej informacji:)))
dzięki z góryWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 10:32
-
Wiara czyni cuda! Nie poddajemy sie dziewczyny! Kazde niepowodzenie sprawia ze czujemy sie silniejsze!
Akuszerko byc moze nowy rok szykuje niespodzianke!?(;
Ja trzymam kciuki,i wierze ze juz niedlugo kazda z nas przeskoczy na watek-zafasolkowane-chociaz wiem jak ciezko pogodzic sie z rozczarowaniem...
Jestem serduchem z Wami Kobietki!H30, 200 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja mam dzis 1 monitoring ale boje sie ze zrobila sie torbiel.
nic nie czulam podczas brania...ale podczas seksu wczoraj-myslalam ze padne.
Moze tak to odczuwam bo moj M.ma za duzego jak na moja mala penisa.
Zawsze jesr b ciasno-ale wczoraj pozwalalam mu na ruchy 'do polowy' jego przyjaciela.
Martwie sie-byle to nie byla torbiel. Pierwszy cykl na clo byl taki ladny..... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiecie, nie załamuje się, takie smutki czasme są i nic się na nie nie poradzi:)
Anko, a może M bierze jakieś wspomagacze wielkości penisa ??:PPPP
Przyjedź do mnie, zapraszam serdecznie
Nadia, może być tak, że jeden pęknie od razu a drugi np za dwa dni i będziesz miała podwują owulkę. Albo oba na raz, albo jeden zostanie, różnie to bywa i różnie dziewczyny reagują. Ale też nie jest powiedziane że urosną dwa, może tylko jeden? Nie martw się na zapas, nie ma potrzeby
-
nick nieaktualnyHm, Akuszerko o ile mi wiadomo od 7lat nie znalazlam takich specyfikow:)
A przysiegal nie miec tajemnic....:P
Kurwa a co do smutkow i gorszych dni- doskonale wiemy jakie wzajemnie fazy mamy.
Ostatnio czytalam historie naszych sms, dwie szurnięte baby! -
nick nieaktualnyakuszerka89 wrote:wiecie, nie załamuje się, takie smutki czasme są i nic się na nie nie poradzi:)
Anko, a może M bierze jakieś wspomagacze wielkości penisa ??:PPPP
Przyjedź do mnie, zapraszam serdecznie
Nadia, może być tak, że jeden pęknie od razu a drugi np za dwa dni i będziesz miała podwują owulkę. Albo oba na raz, albo jeden zostanie, różnie to bywa i różnie dziewczyny reagują. Ale też nie jest powiedziane że urosną dwa, może tylko jeden? Nie martw się na zapas, nie ma potrzeby
Dziękuję -
Anko, ja na wszelki wypadek usuwam, żeby nikt nie stwierdził u mnie choroby psychicznej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 13:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny