CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej Dziewczyny, ja wlasnie dzis po inseminacji. dwa dni temu zastrzyk ovitrelle, dzis od rana bol podbrzusza, klocie w boku i sluz plodny (pierwszy raz od dlugiego czasu). Mam nadzieje ze sie tym razem uda, chociaz to pierwszy cykl z clo i pierwsza inseminacja..
ahh, juz sama nie wiem co myslec - nie chce sie nastawiac, ale z drugiej strony trzeba chyba wierzyc i byc pozytywnie nastawionym... teraz dlugie 17 dni ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 17:31
pabelka88, Fedra, H30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
200 tylko jaki strach... boje sie ze sie nastawie jak co miesiac,bede doszukiwala sie obiawow a nic z tego nie bedzie.ale w glebi serca wierze mocno,i licze na super prezet na gwiazdke ! Za Was wszystkie dziewczyny trzymam kciuki.
Mam nadzieje ze ten rok zakonczymy dobrymi wiadomosciami! (;GreenDot, 200, H30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypabelka88 wrote:To masz dluzsze cykle? Ja 27dni. Nie moge sie doczekac.a jak sie czujesz Madziu po pregnylu?
okres wypada mi 22 czyli 13. Po pregnylu goraco troche sie robilo..dzis mdlosci ... I latanie do kibla siku..ciagniecie jajnikow takie promieniowanie ....ale biore duphaston on tez takie objawy daje... U mnie marne szanse bo czuje sie tak samo jak w tamtym cyklu i starania nie takie kiedy trzeba bylo ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 18:33
-
Dziewczyny czuje jakies dziwne pulsowanie w jajniku z ktorego byla ovulka.zato pare dni przed @ mam mnostwo krostek na buzi-i wlasnie zaczynaja wyskakiwac...);
-
nick nieaktualny
-
To termin @ masz 3 dni po mnie.
Ja im blizej tym wieksze poddenerwowanie.
I niby doszukuje sie obiawow za ale juz zaczynam miec i przeciw...
No tym razem to ja sie juz chyba zalamie...
Jezu Pan Bog obdarzyl mnie ogromna niecierpliwoscia-dlaczego? -
nick nieaktualny
-
Jeny jak dobrze ze ja trafilam na to forum! To moje pierwsze i super wybor.
Jestescie super,fajnie jest miec kogos kto przechodzi to samo,i daje zrozumienie i wyrozumialosc.u mnie nikt procz przyjaciolki i meza nie wie o starankach,a co dopiero o tym co przechodzimy...bo kto by to bardziej zrozumial jak nie ktos kto zna to od podszewki...
Udanego wieczoru! -
nick nieaktualnyTak...moje tez pierwsze i jedyne na jakim jestem... Dobrze bedzie przeciez kiedys musi sie udac ...o moich starankach wie oczywiscie maz , przyjaciolka i moja mama ...noo i teraz moj szef , gdyz jest teraz moim gin hehe...i drugi szef ...wlsciwie szefowa ..bo mam ich dwoje... noo i Wy!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 21:53
-
Cześć dziewczynki:) Ja znowu z pytankiem:) Byłam dziś u gina na usg i w końcu jest jajeczko i to dorodne, chyba się mu spodobało, bo zadowolony był Się strasznie cieszę, krzyczeć mi się chce ze szczęścia Dostałam na wieczór zastrzyk Ovitrelle. Czy ktoś to brał?? Były jakieś skutki uboczne, bo na ulotce są nieciekawe:/ GreenDot widzę, że brałaś, ale przed inseminacją. Kiedy będziesz mieć pobierane jajeczka?? Tzn. kiedy ten zastrzyk ma zadziałać? Mi gin mówił chyba, że między 36 a 48 godz. ale jakoś tak u niego w gabinecie mózg mi się wyłącza i nigdy nie jestem pewna czy dobrze zrozumiałam.
-
nick nieaktualnyja dostalam Pregnyl to jest lek o takim samym działaniu jak twoj.... mi pecherzyk pękl po moich odczuciach 24 godz od podania leku...objawy ...odczucie goraca takie napady , bol jajnikow ciagnacy promieniowanie z tego co owulka .... rano mdlosci lekkie a teraz nic....cisza:)
Sysiaaa wiadomość na priv:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 21:57
-
olka30 wrote:Cześć dziewczynki:) Ja znowu z pytankiem:) Byłam dziś u gina na usg i w końcu jest jajeczko i to dorodne, chyba się mu spodobało, bo zadowolony był Się strasznie cieszę, krzyczeć mi się chce ze szczęścia Dostałam na wieczór zastrzyk Ovitrelle. Czy ktoś to brał?? Były jakieś skutki uboczne, bo na ulotce są nieciekawe:/ GreenDot widzę, że brałaś, ale przed inseminacją. Kiedy będziesz mieć pobierane jajeczka?? Tzn. kiedy ten zastrzyk ma zadziałać? Mi gin mówił chyba, że między 36 a 48 godz. ale jakoś tak u niego w gabinecie mózg mi się wyłącza i nigdy nie jestem pewna czy dobrze zrozumiałam.