CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Bedziemy czekac.jak juz wczesniej pisalam,na same pozytywy i pomysnie zakonczymy ten rok...
H30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
200 myślałam że inaczej zakończy się ten sen, jak doszłam do 3 zarodków to od razu chciałam polubić Twój post, ale jak przeczytałam do końca to zdecydowanie nie lubię tego postu.
200 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiore od poniedzialku...jak wejdziesz w swoj wykres i tam masz udostepnij wykres wejdz wykresy na tablicy i udostepnij dla przyjaciolek...ja tez korzystam glownie z tel .... Musisz wlaczyc ovufriend.pl strone i wykres masz swoj i pod nim jest to...
Bedziesz widziala moj i ja twoj...tylko wejdz wczesniej w wiadomosci i zaakceptuj ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 13:23
-
Puzniej na komputerze zobacze bo tu z tell 50 rzeczy na raz mi sie wlacza.po 16.00 cos tam uzupelnie i postaram sie udostepnic...
Dzien mi sie dluzy... -
nick nieaktualnyTo jest takie cos u gory zglos sugestie bo ja tez mialam takie sytuacje ze nie moglam nic zrobic trzeba tam napisac kiedy zaczal sie cykl czyli 1 dzien okresu i wtedy w odpowiednie daty klikasz i dodajesz...sprobuj co ci szkodzi ....moj gin oglada moj wykres jak mu drukne...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 13:32
-
nick nieaktualny
-
Ja wolne od 18.12 do po Swietach...hah.
Jeju,ja caly czas mam te skurcze dziwne,takie delikatne ale wyczowalne.poza tym piersi rosna,ale bulu zero.a z piersiami tak mam jak prl do gory idzie! Oza tym juz mam krosty,co u mnie jest 1 obiawem zblizajacej sie@. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny