CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzeba,trzeba,gorzej jak tego zajecia niema...ja prowadze sklep z obuwiem ibaiuchami w malej miejscowosci.i 2 klientow dziennie...to chocbym chciala to nie moge nie myslec.
Jeszcze wlasnie przed chwila dowiedzialam sie ze kuzynka meza bedzie miala syna(17tc).
Poinformowala mnie o tym tesciowa.pierwsze jej slowa przezt el.-"no co będzie?"-matko myslalam ze ona pyta o mnie i ze skads sie dowiedziala...a tu o Ewe chodzilo... -
ja testuje 23.12 czyli albo prezent na swieta albo dol...
jak to jest z testami ovu ? owulacja jest w dniu ostatniego pozytywnego testu? wiem ze to nie ten watek ale pierwszy raz biore clo i ovitrelle i w sumie juz nie wiem kiedy byla owulka.. looknijcie na moj wykres -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pierwszy pozytywny test test owulacyjny mówi o tym, że w ciągu 24-36 godzin prawdopodobnie wystąpi owulacja. Czyli pierwszy pozytywny a nie ostatni!
A kiedy ja będę testować? Nie mam zielonego pojęcia :PPGreenDot, Madziara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoniko my chyba w 2014tym;P
Dziewczeta zycze wam spokojnego grudnia.
Bez wzgledu na wyniki zycze wam duzo spokoju,zyczliwosci i milosci:)
Istna wariacja sie dzieje gdy czytam forum-mam nadzieje ze w tym cyklu w nic podobnego sie nie wkrece.
Zebym byla twarda i wyluzowana caly miesiąc;)200 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
boli mnie brzuszek...Ałł.
mam humory,mój mąż nie wyrabia...
płakałam dziś za spaloną mikrofalówką!):Madziara lubi tę wiadomość
-
GreenDot wrote:takie spadki to chyba nie zawsze ozn @, tak przynajmniej wynika z udostepnionych na of wykresow ciazowych...
Dzisiejszy wieczór właśnie poświęciłem na przeglądanie wykresów. Zobaczymy rano jaka temp będzie dziękiDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualnyI znow sie zaczyna...bol sutkow ...ciagnacy jajnik ..standard ...jak w kazdym cyklu ....dol ...a kluczyki i tak dostane do lapki jak do pracy czlowiek ....musi...
chyba ze 22.12 bedzie szczesliwy , wtedy moge wszystkich wozic ...!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 21:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny200 wrote:Akuszerka89 też nie lubię tego postu, ale jak o nim powiedziałam, to powiedział, że jestem głuptas i żebym się nie przejmowała, więc napisałam tutaj, bo wy przynajmniej zrozumiecie;)
Madziara, na pewno implantacyjne, inaczej być nie może:D
Duzo bym dala zeby tak bylo ... -
nick nieaktualny
-
Tak z tym ze byc moze to akurat "te" obiawy? A moze to wlasnie teraz?
Ja nie wiem czy dobrze ten wykres zrobilam...niby mloda osoba,a jednak starej daty...i