CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mamt akie dziwne delikatne jakby skurcze podbrzusza.nie bolesne i nie czeste,ale wyczowalne...co to?
WARIUJE JUZ CHYBA! -
agatasssss trudno powiedzieć o co chodzi. Ale lekarz nie potwierdził informacji z jakiego powodu? nie widział pęcherzyka? był nie pęknięty, nie było płynu w zatoce daglasa czy co? na jakiej podstawie?
-
Pabelka88 zdecydowanie wariujejesz
Lepiej się uspokój bo jeszcze Ci to wariactwo zostanie na stałe i co wtedy zrobisz :PPPPP200 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNoo hey u mnie wszystko chyba dobrze endometrium grube tak jak powinno , plyn w zatoce, cialko zolte jest...brac duphaston ..plamienie moze wystapic jako implantacyjne ale to za wczesnie zeby tak pow ,pow mu ze owulacja z prawego a dzis boli mnie lewy delikatne ciagniecie...czulam tylko prawy w czasie owulacji ...powiedzial ze to dobrze a duphaston ma skurcze zlagodzic...i kazal na tace dac w kosciele...za ta piekna owulke....
Pabelka ja tak mialam a teraz odpuscilam przyzwyczailam sie do mysli ze objawy to tylko objawy nic pewnego ...a stres jest zlym doradzca jak u mnie z wysoka prolaktyna to jeszcze gorzej bo rosnie...prosilam cie...chcesz zeby twoje dziecko mialo nerwice i telepke...nawet jak sie uda ...a i oby ci Bozia dala ...to moze stres histeria wplynac negatywnie na potem ...wiem bo bylam w ciazy i wlasnie tak chodzilo we mnie wczesniej wszystko mielismy problemy caly miesiac maz po wypadku a dodam ze wtedy nie planowalam ...i stracilam ja...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 16:45
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNoo i to jest najgorsze ...czekanie..ale wrzucam na luz ...malo stresu...ma byc i teraz tylko maz ..chce z nim troche pobyc jak zona a nie popadac w paranoje ...jak miesiac temu ...wynagrodzic moje humorki.... Moj gin i moj szef jednoczesnie pow ze tak ambitnej i tak upartej kobiety on nie widzial ..a moj maz ...tekst ..."wyobraza sobie pan ze ja mam to na codzien "....rece mi opadly...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 16:50
Fedra lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczęta! Jutro zaczynam pierwszy cykl z Clo. No i niestety oczywiście od razu mam wątpliwości Lek mam przyjmować w 5-9 dc, lekarz prosił, żebym pokazała się u niego na kontroli w 11-12 dc, ale że 11 go nie ma, a w 12 ma full pacjentek, zapisałam się dopiero 13 dc Czy to nie za późno? Boję się, że nabawię się torbieli albo przestymuluję i od już pierwszy cykl będzie stracony.
-
nick nieaktualny1987 wrote:Hej dziewczęta! Jutro zaczynam pierwszy cykl z Clo. No i niestety oczywiście od razu mam wątpliwości Lek mam przyjmować w 5-9 dc, lekarz prosił, żebym pokazała się u niego na kontroli w 11-12 dc, ale że 11 go nie ma, a w 12 ma full pacjentek, zapisałam się dopiero 13 dc Czy to nie za późno? Boję się, że nabawię się torbieli albo przestymuluję i od już pierwszy cykl będzie stracony.
spokojnie ...nie denerwuj sie ...ja tez bylam w 13 dc i byl duzy pecherz i dostalam zastrzyk ale ok dzis powiedzial...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 17:48
-
nick nieaktualny1987 wrote:Dziękuję za odpowiedź! Jeżeli wysiedzę ładne jajko, to w tym cyklu podejdę do iui. A powiedzcie z własnego doświadczenia - w jakich godzinach najlepiej przyjmować Clo? Czy rzeczywiście na wieczór, żeby przespać ew. skutki uboczne?
Ja bralam rano tak k 8 rano i w sumie skutkow ubocznych duzo nie bylo lekki bol glowy w 2 moze 3 dniu brania wiec spoko ..a juz kiedys pisalam ze firma farmaceutyczna musi sie zabezpieczyc... W czasie brania czuje sie tez ciagniecie jajnika takie promieniowanie bo pecherzyk rosnie ..ale nic strasznego ...wiem ze duphaston trzeba do 10 rano brac...skutki uboczne mialam ale po zastrzyku..Pregnylu ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 19:27
-
nick nieaktualny
-
Ja po pregnylu tez.po dupku? Nie wiem czy to skutki uboczne teraz,ale wolalabym zeby raczej zapowiedz<3malenstwa...dziwi mnie tylko ze piersi mnie nie bola,a tak tydzien przed@ lubily bolec...i to tez jeden z obiawow ciazy,a u mnie nic,zero...
Madzia cos czuje ze bedziesz plakac w tym cyklu,ale ze szczescia...wiem to!
Zato o sobie z godziny na godzine mam przeczucie ze nic z tego! -
nick nieaktualny
-
Sysiaaa ja dopiero post dostrzeglam...przykro mi,ale co nas nie zabije to nas wzmocni! W nastepnym cyklu napeeewno sie uda!
Trzymam kciuki!
Nie martw sie!