CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny bedzie dobrze! Damy rade! Ciezko jest nie myslec wiem,ale czas pokarze...ja tez jestem niecierpliwa,i najchetniej chciala bym juz! Ale w glebi serca wiem ze sie doczekamy,predzej czyp uzniej zobaczymy te upragnione II na tescie,i wszystko sie ulozy.
Choc wiem ze wlasnie to czekanie jest najgorsze!
Mocno zaciskam kciuki!
Ja byle by do 17.12!H30 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za wskazówki - wzięłam Clo teraz z rana, jak będę się źle czuć, to po prostu następnym razem wezmę na wieczór.
Uspokoiłyście mnie odnośnie tego 13 dc, dziękuję.
Dobrze, że jesteście!
A powiedzcie, czy któraś z Was jest z Wwy? I jeżeli tak, to u kogo się leczycie?
I jeszcze jedno pytanie mam do kobiet po poronieniu: czy stwierdzono u Was przyczynę utraty ciąży? -
nick nieaktualnyDziewczyny, czy to normalne, że jeszcze przed owulką mam takie wysokie temperatury? Bo przecież jakby miała być, to byłby skok na ponad 37 stopni (nie licząc, że gdyby doszło do zapłodnienia to chyba bym miała już 37,5 O.O)...
Zaczynam się bać, że clo mi nie pomogło i znowu będzie cykl bezowulacyjny:( -
jak poroniłam to w badaniach histopatologicznych nic nie wyszło jak pytałam dlaczego otrzymałam informację że ok 70% pierwszych ciąż jest straconym a przyczyn jest miliony także ciężko powiedzieć u mnie osobiście złożyło się to że ukasiła mnie gza i miałam bardzo duży stan zapalny na który przyjmowłam antybiotyk już od 6 tygodnia ciąży i tak sobie to tłumaczę że to przez to.
a co do temperatury to jest to sprawa baardzo indywidualna to że temperatura po owulacji powinna wzrosnąc ok ale ile to u każdej inaczej a w ciąży czasami też bywa że temp nie jest zbyt wysoka co organizm to inaczej nie ma się co załamywać u mnie były trzy cykle z CLO i nie było owulacji a teraz była także to też zależy,
dziewczyny święta przed nami i czekajmy na gwiazdorka z małym prezencikiem -
Mnie po poronieniu powiedziano ze wczesne poronienia to przede wszystkim wina ciezkich wad genetycznych dzidziusia...i tyle!
Dziewczynki piersi puchną,kucie i w dalszym ciagu uczucie delikatnych skurczy w dole brzuszka... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyH30 wrote:będzie będzie dobrze, no czekanie wykańcza ale jako mamy będziemy musiały mieć jeszcze więcej cierpliwości to taki wstęp ja do soboty wizyta u lekarza no i mam nadzieje testuje 21.12 i widze dwie kreseczki hihih
ja 22 i tez licze na 2 kreskiFedra lubi tę wiadomość
-
200 popatrz na mój wykres.. To wszystko po CLO się mi porobiło, normalnie przed owulacją miałam ok. 36,5 , potem po owulacji 36,9 i dopiero przy @ spadało do 36,5 i tak co miesiąc, a teraz mój wykres wygląda jak EKG, jestem pewna że wczoraj miałam owulację a temp. zamiast skoczyć idzie do góry o 0,1 st. Nie wiem co to w ogóle ma być..
-
nick nieaktualny
-
Pozdrawiam wszytkie clo staraczki i przesyłam moc uścisków i buziaków od moich clo- szkrabow! Walczcie bo warto!
H30, Fedra, malgo31, 200 lubią tę wiadomość