CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypabelka88 wrote:Wiecie może czy czas utrzymywania się hcg z Pregnylu w organizmie zalezy od
liczby wstrzyknętych jednostek leku? czy 10000j fałszuje wyniki testu ciązowego
dłuzej niż 5000j?
mam takie wrazenie ale jak minie 14 dni od owulki to nie powien juz falszowac ...czekaj do terminu @ bedziesz pewniejsza -
nick nieaktualny
-
Ja chyba tez zrobie...tez z ciekawosci...dawka pregnylu u mnie 5000tj...bo ciazy by jeszcze nie wykryl test tak?
-
nick nieaktualnyWidzisz moj wykres do tej pory termin spodziewanej miesiaczki wyswietlal sie 22 grudnia w cyklu 27 dniowym a teraz 26 grudnia ...nie wiem..
moze za wczesnie zebys sie za bardzo nie nastawila ze jestes lub nie jestes....na objawy u mnie za wczesnie piersi ani rusz tylko te jajniki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 21:36
-
nick nieaktualny
-
A moze ja wytrzymam do tego 17.? Lekarz powiedzial ze za 10dnim am bete zrobic,wypada 17 czyli 2dni przed@? Nie wiem...
Madziara lubi tę wiadomość
-
Madziara wrote:Dlugo walczylas...bo ja juz sily nie mam..nie poddam sie ale ...z kazdym miesiacem coraz trudniej mi.
Ja swoja walkę opisywałam na blogu...jakos łatwiej było mi przez to przechodzić gdy wywalałam to na wierzch. Wiele razy mówiłam sobie ze nie dam rady a jednak po każdym policzku podnosiłam sie silniejsza- z większym samozaparciem do walki.pabelka88, Madziara, Ladybird:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlala wrote:Ogólnie moja walka trwała 3 lata...bardzo długie 3 lata najpierw prób, potem szukania problemu, beznadziejnego leczenia, potem straty,zakazu staran i w koncu sie udało! Do tej pory mam ważenie surrealizmu jak całuje małe ze to juz po? Ze ona juz sa?
Ja swoja walkę opisywałam na blogu...jakos łatwiej było mi przez to przechodzić gdy wywalałam to na wierzch. Wiele razy mówiłam sobie ze nie dam rady a jednak po każdym policzku podnosiłam sie silniejsza- z większym samozaparciem do walki.
Dziekuje Ci...wlasnie u mnie poronienie te ciezkie miesiace wywoluja we mnie wieksza chec walki a jak bede miec to szczescie to powiem ze warto...chodz mowie czasem mi sil brak..ale dostaje kopa i ide dalej..zrobie wszystko zeby byc matka..
(*)08.05.2013Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 21:55
Ulala lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem po wizycie i tak
endometrium 8,6mm
w lewym 16mm pęcherzyk z prawym 12 mm
od dzisiaj przez 3 dni zastrzyki z menopuru
w niedzile rano zastrzyk z ovitrelu
w poniedziałek o 10 inseminacja...Ladybird:), gosia81, akuszerka89 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra to mocno trzymamy kciuki za powodzenie! Koniecznie dawaj znac...czekamy na dobre wiesci!
Fedra lubi tę wiadomość
-
Ja jestem po pierwszym zastrzyku menopur mial sie tym zajac moj maz ale cos rady nie dal zastrzyk nie bolal jedynie piekl ale maz ma w tym wszystkim swoj udzial zrobil mi roztwor teraz byle do poniedzialku a potem do sylwestra
Trzymajcie sie cieplo bede Was na pewno podczytywac i czekam na same dobre wiesci17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzis nad rane obudzilo mnie dosc silne kucie jakby prawego jajnika...az prawa noga mi cierpla..nie wiem co to znaczy...jeszcze 4 dlugieeee dni...
-
Ania ja robiłam sobie zastrzyk sama, lekarz powiedział, że mogę w rękę, nogę albo w brzuch, gdzie chcę. Miałam zrobić w nogę, ale doszłam do wniosku że sama myśl mnie boli, więc wbiłam w brzuch (więcej tłuszczyku ) i nic nie bolało. Żadnego śladu nie ma:)
Ulala poczytałam twojego bloga i normalnie się pobeczałam (ostatnio łatwo się wzruszam), cieszę się że po tym wszystkim tak fajnie Ci się ułożyło:)Fedra lubi tę wiadomość