CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Olka bliźniaczki
moja pierwsza ciaza z clo była pojedyncza a druga okazała sie bliznacza- a niby ta sama dawka leków była a tu taki suprise ja tez marzyłam o bliźniakach chociaż w rodzinie nie mam nikogo. Kto wie kochana moze ci si pe przydarzy!Fedra, malgo31, gosia81, 200, Madziara, Kaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ehhh jak dobrze w takim dniu jak dzisiejszy poczytać dobre wieści
trzymam kciuki za Was Dziewczyny i za te co zaczynaja dopiero z clo i za te które czekaja na jego efekty oby święta dla was wszystkich były radosnym czasempabelka88, olka30, H30, Madziara lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra,szukałam informacji nt tego, czemu masz przepisane clo ale nic nie znalazłam. Wierzę, że trafiłaś do dobrego specjalisty który wie co robi i nie bezpodstawnie zaproponował Ci stymulację. Czy będziesz miała też podawany pregnyl na pęknięcie? Bo jeśli tak to wiem tylko tyle że pregnyl pomaga w zagnieżdżeniu się zarodka i podtrzymaniu bardzo wczesnej ciąży.
Fedra lubi tę wiadomość
-
Akuszerko bardzo Ci dziękuje ze szukałaś mnie się udało znaleść tyle ze stosunek mojego LH do FSH jest w granicach 0,8 co moze oznaczać niewydolność drugiej fazy i ciałaka żółtego a co za tym idzie spadek progesteronu w takich sytuacjach 9jak również wtedy kiedy owu występuje późno czyli w okolicach 20 dc) podaje się clo w celu skrócenia czasu rośnięcia pęcherzyka co by był bardziej wartościowy pełna kontrola nad cyklem z clo daje duzo pozytywów jesli połączy się to np z zastrzykiem na pęknięcie i inseminacją (jesli nasienie partnera ma obniżone paraketry i jest podejrzenie ze szyjka jest za dluga i niechce sie robić badania na wrogość śluzu)...
to wszystko co na ta chwilę udało mi sie wyczytać, a co będzie po wizycie i ajkie będą dalsze kroki na pewno napiszę moze ktoś z tego skorzysta17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBliźniaki... Chyba każdej z nas się marzą tak po cichu:P
Olka, w sumie masz racje, tylko trochę się boję, bo w poprzednim cyklu nie miałam owulacji, a też miałam cały czas tak temperatury - między 36.5 a 36.8... I kurde, chciałabym chociaż mieć tą świadomość, że przynajmniej produkcja jajeczek wróciła do normy... -
nick nieaktualny
-
Wiecie może czy czas utrzymywania się hcg z Pregnylu w organizmie zalezy od
liczby wstrzyknętych jednostek leku? czy 10000j fałszuje wyniki testu ciązowego
dłuzej niż 5000j? -
Ulala wrote:Pozdrawiam wszytkie clo staraczki i przesyłam moc uścisków i buziaków od moich clo- szkrabow! Walczcie bo warto!
cholera dzis mialam miec @ i go nie ma, test negatywny... wrrr... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiestety chyba nie....i nie radze bo robi sie je domiesniowo i trzeba wiedziec w ktore miejsce trafic zeby nerwow nienaruszyc i nie dac do naczynia , ja jestem pielegniarka i mi polozna robila w gabinecie u gin..chodz mogly kolezanki zrobic....sama zrobilam zastrzyk kolezance i jest teraz w 5 mies ciazy a sobie bym nie dala..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 21:19
-
nick nieaktualny