CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySysiaaaaa, nie chcę ci nic mówić, ale jak 24, to byłby termin na urodziny moje męża, a jak to on twierdzi "Nie ma osoby bardziej idealnej od osób urodzonych w połowie września:D", więc życzę ci w przyszłym cyklu, żeby ci się udało i, żebyś we wrześniu miała idealną pannę w ramionach:*
A propos dziewczyny, wiecie, że najwięcej poród jest właśnie w okolicach połowa sierpnia-koniec września? Heh, wszyscy na święta chyba czują potrzebę zrobienia dzidziusia;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 21:07
Madziara, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sama jestem panna z 5 września i mój tato podobnie tylko z 14 no zobaczymy. Poplakalam trochę w męża ramionach i może ciut lepiej ale do poki sie nie uda to dobrze nie będzie
pabelka88 lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:No i przyszła dziś niechciana @. Zaczynamy od początku
Wspolczuje ci kochana wiem co przezywasz,..ale za to jakie swieta beda urozmaicone....jak ta ovulka ma byc...a zrobic sobie prezent akurat w wigilie wszystko mozliwe...Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDamy rade ...ja jak bym zaszla to 1 wrzesnia termin...ta data mi sie podoba bo sa to 18 ur mojej malutkiej siostrzyczki ...a szczerze zobaczymy co z tego bedzie...
Teraz leze bo mam bol jak na okres troche slabszy ...pabelka88, 200, Fedra lubią tę wiadomość
-
1wrzesnia-urodziny mojego syna! Haha a ja z konca sierpnia!
Ja tez leze bo...ten sam bol ...200, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To mialy bysmy udany prezent urodzinowy...
Ja 23.08.
Tak wczoraj nazekalam na cycuchy,a tu dzis przygniotly mnie do lozka...takie pelne,jakby spuchniete ale nie bolace...i w dalszym ciagu bol w podbrzuszu.uczucie "jakby wypelnienia".
A moze! Noto Madziu juz teraz zyczenia urodzinowe-spelnienia marzen!
Milego dnia! -
witajcie kochane nadrobiłam lekture i: Sysssia przykro mi ale i na Ciebie przyjdzie czas jak na nas wszytskie więc głowa do góry zakasaj rękawy i działaj w nowym cyklu.Pabelka mam podobne odczucia jak Ty tyle że mi jeszcze krzyże dokuczają wczoraj nie bolał a dziś znowu,no oby to był dobry znak, sutki wrażliwe, brzusio pełen no w sumie ciągle myślę że już się udało zobaczymy
pabelka88 lubi tę wiadomość
-
Cześć z rana:)
200 testuję w święta, no chyba że @ przyjdzie.. Niecny plan mam poczekać na Boże Narodzenie, ale czy doczekam?..
USG miałam w 13dc i piękne jajo było A clo brałam koło południa i nic mi nie było oprócz bólu głowy przez dwa dni, ale nie wiem czy to bezpośrednio z tego powodu.
Hormony mi chyba wariują, bo mam okropne wahania nastroju
W jednym momencie pełen optymizm, wiem że w tym cyklu się uda, a za chwile deprecha - i tak się nie uda, więc nie wiem po co się cieszę. I tak kilka razy dziennie, sama z sobą już nie mogę wytrzymać -
nick nieaktualny
-
o Olka30 skad ja to znam mam to samo a wszytsko i wszyscy dookoła mnei strasznie wkurzają powiedziałabym dosadniej wku.....ajjjj też chciałam testować w Wigilię jak @ nie przyjdzie ale znam siebiei wiem że nie wytrzymam.najchetniej już testowałabym ale bez sensu bo po zastrzyku mówią że te 10 dni hcg utrzymuje się w organizmie więc po co się nakrecać jeszcze bardziej.no i ja już tez sama z sobą nie mogę hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:-/
-
nick nieaktualny
-
Ja myślę czy sobie nie zrobić tylko po to żeby choć raz w życiu zobaczyć te pieprzone dwie kreski..
A z testowaniem chcę poczekać do BN, bo jak zrobię w Wigilię i nic nie wyjdzie to będę ryczeć przy stole, nie mówiąc jak ktoś mi będzie składać życzenia o powiększeniu rodziny:( A w BN jest zjazd rodzinny, jak mi test nie wyjdzie to się upiję.200 lubi tę wiadomość
-
nie piszesz głupot trzeba z siebie wszystko wyrzucać a gdzie jak nie tu w domu już wszyscy maja dość w pracy nie będziemy się żalić, a z koleżnakami nie widujemy się codziennie (bynajmniej ja nie) , a powiem Ci że ja sądziłam że jak już uda się zaciążyć to już super I bardzo się rozczarowałam.nocóż teraz wiem że trzeba uważać na siebie bardziej, no zobaczysz uda nam sie mówią że pozytywne myślenie zsyła na nas dobro i ja w to wierze