CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie w koncu zaczyna bolec brzuch na @, z jednodniowym opoznieniem. W zwiazku z tym musialam przelozyc jutrzejsza wizyte na poniedzialek. I co za tym idzie... nastepne testowanie nie 06.01 tylko 07.01...
Mam tylko nadzieje, ze zadne torbiele nie powstaly popierwszym cyklu z clo
Mam pytanie do dziewczyn pijacych ziolka o. sroki - bo zamierzam od dzisiaj. Powiedzcie mi jak czesto je pijecie? W jakich proporcjach? Bo zauwazylam, ze sa rozne sposoby ich picia. Do owulki lub caly cykl.
W zwiazku z tym ze mi clo nie stworzylo kilku pecherzykow tylko 1 (takjak to zwykle bywa bez clo) wiec chyba nie musze sie martwic o przestymulowanie
Madziara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jutro mam imprezę i ani nic nie przygotowane ani nie posprzątane:( Nie będzie czasu na łóżko:(
Ja zioła piję cały cykl, wieczorem przed snem, zaparzone z jednej łyżeczki. Podobno jak się zajdzie w ciąże też pomagają, bo hormony tak strasznie nie skaczą, więc piję cały czas.
Eh, normalnie wracam do pracy, bo z tego myślenia cały czas nic nie ma:)
Miłego dnia wszystkim -
nick nieaktualnypabelka88 wrote:Ja w pierwszej ciazy tez nic...kolo 8tc piersi mi zaczely "puchnac".i do konca ciazy nic! Zadnych obiawow,ciagniec,bolesci,wymiotow...nic!
Zazdroszczę... Ja 8-16tc rzygałam kilka razy dziennie - zanim zdążyłam oczy otworzyć, w sklepie, na parkingu, nawet podczas zdawania prawa jazdy:P A najbardziej po tłustych zupach teściowej:DWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 13:00
pabelka88, H30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykochana ale ja mam pregnyl a to tylko do miesniowo;/olka30 wrote:Ania ja robiłam sobie zastrzyk sama, lekarz powiedział, że mogę w rękę, nogę albo w brzuch, gdzie chcę. Miałam zrobić w nogę, ale doszłam do wniosku że sama myśl mnie boli, więc wbiłam w brzuch (więcej tłuszczyku
) i nic nie bolało. Żadnego śladu nie ma:)
Ulala poczytałam twojego bloga i normalnie się pobeczałam (ostatnio łatwo się wzruszam), cieszę się że po tym wszystkim tak fajnie Ci się ułożyło:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny coś mi sie przypomniało wczoraj zapytałam lekarza jaka jest różnica między pregnylem a ovitrelem bo ja ma to drugie a podobno pregnyl lepszy usłyszałam oto taką odpowiedz:
ze z pregnylem jest jeden problem jeśli będzie źle przechowywany np. w aptece to po prostu starci swoje właściwości, lekarz opowiedział mi historie jak stał w kolejce a przed nim pani kupowała pregnyl pani wyciagnęła go z szafki (górnej części) a tak lampa mocno grzała lekarz powiedział jej że moze to nie zadziałać ze względu na złe przechowywanie...
dodał ze ovitrel pod tym względem jest bardziej jak On to określił "obliczlny"
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak tylko ovi jest duzo duzo drozszy bo u mnie 80 zł a pregnyl z ref.7 zł, ale z drugiej strony ovi jest latwy do podania a pregnyl niestety nie;/Fedra wrote:Dziewczyny coś mi sie przypomniało wczoraj zapytałam lekarza jaka jest różnica między pregnylem a ovitrelem bo ja ma to drugie a podobno pregnyl lepszy usłyszałam oto taką odpowiedz:
ze z pregnylem jest jeden problem jeśli będzie źle przechowywany np. w aptece to po prostu starci swoje właściwości, lekarz opowiedział mi historie jak stał w kolejce a przed nim pani kupowała pregnyl pani wyciagnęła go z szafki (górnej części) a tak lampa mocno grzała lekarz powiedział jej że moze to nie zadziałać ze względu na złe przechowywanie...
dodał ze ovitrel pod tym względem jest bardziej jak On to określił "obliczlny"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny