CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie w koncu zaczyna bolec brzuch na @, z jednodniowym opoznieniem. W zwiazku z tym musialam przelozyc jutrzejsza wizyte na poniedzialek. I co za tym idzie... nastepne testowanie nie 06.01 tylko 07.01...
Mam tylko nadzieje, ze zadne torbiele nie powstaly popierwszym cyklu z clo
Mam pytanie do dziewczyn pijacych ziolka o. sroki - bo zamierzam od dzisiaj. Powiedzcie mi jak czesto je pijecie? W jakich proporcjach? Bo zauwazylam, ze sa rozne sposoby ich picia. Do owulki lub caly cykl.
W zwiazku z tym ze mi clo nie stworzylo kilku pecherzykow tylko 1 (takjak to zwykle bywa bez clo) wiec chyba nie musze sie martwic o przestymulowanieMadziara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jutro mam imprezę i ani nic nie przygotowane ani nie posprzątane:( Nie będzie czasu na łóżko:(
Ja zioła piję cały cykl, wieczorem przed snem, zaparzone z jednej łyżeczki. Podobno jak się zajdzie w ciąże też pomagają, bo hormony tak strasznie nie skaczą, więc piję cały czas.
Eh, normalnie wracam do pracy, bo z tego myślenia cały czas nic nie ma:)
Miłego dnia wszystkim -
nick nieaktualnypabelka88 wrote:Ja w pierwszej ciazy tez nic...kolo 8tc piersi mi zaczely "puchnac".i do konca ciazy nic! Zadnych obiawow,ciagniec,bolesci,wymiotow...nic!
Zazdroszczę... Ja 8-16tc rzygałam kilka razy dziennie - zanim zdążyłam oczy otworzyć, w sklepie, na parkingu, nawet podczas zdawania prawa jazdy:P A najbardziej po tłustych zupach teściowej:DWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 13:00
pabelka88, H30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolka30 wrote:Ania ja robiłam sobie zastrzyk sama, lekarz powiedział, że mogę w rękę, nogę albo w brzuch, gdzie chcę. Miałam zrobić w nogę, ale doszłam do wniosku że sama myśl mnie boli, więc wbiłam w brzuch (więcej tłuszczyku ) i nic nie bolało. Żadnego śladu nie ma:)
Ulala poczytałam twojego bloga i normalnie się pobeczałam (ostatnio łatwo się wzruszam), cieszę się że po tym wszystkim tak fajnie Ci się ułożyło:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny coś mi sie przypomniało wczoraj zapytałam lekarza jaka jest różnica między pregnylem a ovitrelem bo ja ma to drugie a podobno pregnyl lepszy usłyszałam oto taką odpowiedz:
ze z pregnylem jest jeden problem jeśli będzie źle przechowywany np. w aptece to po prostu starci swoje właściwości, lekarz opowiedział mi historie jak stał w kolejce a przed nim pani kupowała pregnyl pani wyciagnęła go z szafki (górnej części) a tak lampa mocno grzała lekarz powiedział jej że moze to nie zadziałać ze względu na złe przechowywanie...
dodał ze ovitrel pod tym względem jest bardziej jak On to określił "obliczlny"17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Dziewczyny coś mi sie przypomniało wczoraj zapytałam lekarza jaka jest różnica między pregnylem a ovitrelem bo ja ma to drugie a podobno pregnyl lepszy usłyszałam oto taką odpowiedz:
ze z pregnylem jest jeden problem jeśli będzie źle przechowywany np. w aptece to po prostu starci swoje właściwości, lekarz opowiedział mi historie jak stał w kolejce a przed nim pani kupowała pregnyl pani wyciagnęła go z szafki (górnej części) a tak lampa mocno grzała lekarz powiedział jej że moze to nie zadziałać ze względu na złe przechowywanie...
dodał ze ovitrel pod tym względem jest bardziej jak On to określił "obliczlny" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny