X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • aaana Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie w koncu zaczyna bolec brzuch na @, z jednodniowym opoznieniem. W zwiazku z tym musialam przelozyc jutrzejsza wizyte na poniedzialek. I co za tym idzie... nastepne testowanie nie 06.01 tylko 07.01...
    Mam tylko nadzieje, ze zadne torbiele nie powstaly popierwszym cyklu z clo

Mam pytanie do dziewczyn pijacych ziolka o. sroki - bo zamierzam od dzisiaj. Powiedzcie mi jak czesto je pijecie? W jakich proporcjach? Bo zauwazylam, ze sa rozne sposoby ich picia. Do owulki lub caly cykl.

W zwiazku z tym ze mi clo nie stworzylo kilku pecherzykow tylko 1 (takjak to zwykle bywa bez clo) wiec chyba nie musze sie martwic o przestymulowanie :)

Madziara lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluś, spokojnie, przecież jajeczko nie od razu jest spisane na straty po owulce, a jutro sobota, zamiast biegać inaczej w łóżku adhd wymęczysz:D

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się boję torbieli, od kilku dni mi jajniki i piersi naparzają, a kurcze nawet owulki nie miałam jeszcze i chyba szybko nie będzie...:(

• H30 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    H30 a zastrzyk mialas z ilu jednostek? 5000tj?
    tak 5000

f2w3dqk3c83qeku9.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro mam imprezę i ani nic nie przygotowane ani nie posprzątane:( Nie będzie czasu na łóżko:(

Ja zioła piję cały cykl, wieczorem przed snem, zaparzone z jednej łyżeczki. Podobno jak się zajdzie w ciąże też pomagają, bo hormony tak strasznie nie skaczą, więc piję cały czas.

Eh, normalnie wracam do pracy, bo z tego myślenia cały czas nic nie ma:)
    Miłego dnia wszystkim

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    Ja w pierwszej ciazy tez nic...kolo 8tc piersi mi zaczely "puchnac".i do konca ciazy nic! Zadnych obiawow,ciagniec,bolesci,wymiotow...nic!

Zazdroszczę... Ja 8-16tc rzygałam kilka razy dziennie - zanim zdążyłam oczy otworzyć, w sklepie, na parkingu, nawet podczas zdawania prawa jazdy:P A najbardziej po tłustych zupach teściowej:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 13:00

pabelka88, H30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Ania ja robiłam sobie zastrzyk sama, lekarz powiedział, że mogę w rękę, nogę albo w brzuch, gdzie chcę. Miałam zrobić w nogę, ale doszłam do wniosku że sama myśl mnie boli, więc wbiłam w brzuch (więcej tłuszczyku ;) ) i nic nie bolało. Żadnego śladu nie ma:)

Ulala poczytałam twojego bloga i normalnie się pobeczałam (ostatnio łatwo się wzruszam), cieszę się że po tym wszystkim tak fajnie Ci się ułożyło:)
    kochana ale ja mam pregnyl a to tylko do miesniowo;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie jajniki bola i krzyz, ale jestem zadowolona z tempki bo pikuje w dol tak jakby do owulki, tylko testy owu negat..

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro zrobie...z rana test ..bo dopiero kupilam ciekawi mnie to tez ile dni bedzie sie utrzymywac.

• H30 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZEKAMY NA INFO

f2w3dqk3c83qeku9.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam Ovitrelle, podobno to samo co Pregnyl, widać jednak nie, zastosowałam się do wskazówek lekarza:)

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny coś mi sie przypomniało wczoraj zapytałam lekarza jaka jest różnica między pregnylem a ovitrelem bo ja ma to drugie a podobno pregnyl lepszy usłyszałam oto taką odpowiedz:
    ze z pregnylem jest jeden problem jeśli będzie źle przechowywany np. w aptece to po prostu starci swoje właściwości, lekarz opowiedział mi historie jak stał w kolejce a przed nim pani kupowała pregnyl pani wyciagnęła go z szafki (górnej części) a tak lampa mocno grzała lekarz powiedział jej że moze to nie zadziałać ze względu na złe przechowywanie...
    dodał ze ovitrel pod tym względem jest bardziej jak On to określił "obliczlny" :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ja trzymalam w lodowce ..apteka tez

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Tak ja trzymalam w lodowce ..apteka tez
    u mnie to samo ;)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Dziewczyny coś mi sie przypomniało wczoraj zapytałam lekarza jaka jest różnica między pregnylem a ovitrelem bo ja ma to drugie a podobno pregnyl lepszy usłyszałam oto taką odpowiedz:
    ze z pregnylem jest jeden problem jeśli będzie źle przechowywany np. w aptece to po prostu starci swoje właściwości, lekarz opowiedział mi historie jak stał w kolejce a przed nim pani kupowała pregnyl pani wyciagnęła go z szafki (górnej części) a tak lampa mocno grzała lekarz powiedział jej że moze to nie zadziałać ze względu na złe przechowywanie...
    dodał ze ovitrel pod tym względem jest bardziej jak On to określił "obliczlny" :)
    tak tylko ovi jest duzo duzo drozszy bo u mnie 80 zł a pregnyl z ref.7 zł, ale z drugiej strony ovi jest latwy do podania a pregnyl niestety nie;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja placilam za pregnyl 35 zl ...

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 28zl.

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Ja placilam za pregnyl 35 zl ...
    Nie miałas recepyty z refundacja Kochana? ja mialam na jednej recepcie wypisane na 3 cykle i za 2 opakowania placilam z refundajca a za 3cie normalnie 25 zł

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jestem wsciekla dzis musze wziasc ten pregnyl i obdzwonilam przychodnie w poblizu i musze miec skierowanie od gina na zastrzyk , a on mi takowego nie wystawil, a dzis nie przyjmuje;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo nie mialam refundowane bylo na 100 % z gabinetu prywatnego :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 13:27

‹‹ 113 114 115 116 117 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ