CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:ale jestem wsciekla dzis musze wziasc ten pregnyl i obdzwonilam przychodnie w poblizu i musze miec skierowanie od gina na zastrzyk , a on mi takowego nie wystawil, a dzis nie przyjmuje;/
a nie masz jakiejs pielegniarki znajomej ...jak bys mieszkala w moim miescie to bym ci zrobila...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 13:36
Tuśka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:ale jestem wsciekla dzis musze wziasc ten pregnyl i obdzwonilam przychodnie w poblizu i musze miec skierowanie od gina na zastrzyk , a on mi takowego nie wystawil, a dzis nie przyjmuje;/
a nie masz jakiejs pielegniarki znajomej ...jak bys mieszkala w moim miescie to bym ci zrobila...a na oddziale gin w twoim miescie ...ale to zlecenie czy bez tego zrobia ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 13:40
-
Ania1986 wrote:tak tylko ovi jest duzo duzo drozszy bo u mnie 80 zł a pregnyl z ref.7 zł, ale z drugiej strony ovi jest latwy do podania a pregnyl niestety nie;/
no ładna cena nawet niechce pisac ile ja zapłaciłam za ovi
w Klinice go dostałam cena 120 zł
za nenopur 3 zastrzyki jeszcze więcej 360 zł ehhh
jak nic poprosze o receptę nastepnym razem i kupie sobie sama w aptece...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 13:53
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
ja za ovi zapłaciłam 70 zł a prędzej jak miałam pregnyl to za 3 coś 120 zł o ile dobrze pamietam coś koło tego ale już patrząc ile się wydaje za wizyty leki dojazdy itd to Bogu tylko dziękować że mogę sobie na takie leczenie pozwolić bo inaczej ....
-
nick nieaktualnyMadziara wrote:a nie masz jakiejs pielegniarki znajomej ...jak bys mieszkala w moim miescie to bym ci zrobila...a na oddziale gin w twoim miescie ...ale to zlecenie czy bez tego zrobia ...
-
nick nieaktualnyFedra wrote:no ładna cena nawet niechce pisac ile ja zapłaciłam za ovi
w Klinice go dostałam cena 120 zł
za nenopur 3 zastrzyki jeszcze więcej 360 zł ehhh
jak nic poprosze o receptę nastepnym razem i kupie sobie sama w aptece... -
aaana wrote:A mnie w koncu zaczyna bolec brzuch na @, z jednodniowym opoznieniem. W zwiazku z tym musialam przelozyc jutrzejsza wizyte na poniedzialek. I co za tym idzie... nastepne testowanie nie 06.01 tylko 07.01...
Mam tylko nadzieje, ze zadne torbiele nie powstaly popierwszym cyklu z clo
Mam pytanie do dziewczyn pijacych ziolka o. sroki - bo zamierzam od dzisiaj. Powiedzcie mi jak czesto je pijecie? W jakich proporcjach? Bo zauwazylam, ze sa rozne sposoby ich picia. Do owulki lub caly cykl.
W zwiazku z tym ze mi clo nie stworzylo kilku pecherzykow tylko 1 (takjak to zwykle bywa bez clo) wiec chyba nie musze sie martwic o przestymulowanie
Ja piję ziółka, są dwie drogi postępowania: albo przez 3 miesiące bez przerwy codziennie jedna łyżeczka zaparzanego przez pół godziny naparu na noc, albo codzienniedo owulacji prze 6 m-cy -
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:dzwonilam na pogotowie i tez skierowanie ;/ to mnie gin urzadzil, a wczoraj bylam u dziada ;/ na youtube ogladalam instrukcje, w ostatecznosi maz mi zrobi po przeszkoleniu i pozostanie modlitwa ehh..;/
sluchaj niech ci zrobi tylko jak igle wpije niech odczepi strzykawke i zobaczy czy sie cofa cos jak tak np krew to nie podawaj leku ... Niech w miekka czesc robi ...tak jak w instrukcji i igla nr 8 zielona koncowka i pod katem prostym . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
akuszerka89 wrote:Ja piję ziółka, są dwie drogi postępowania: albo przez 3 miesiące bez przerwy codziennie jedna łyżeczka zaparzanego przez pół godziny naparu na noc, albo codzienniedo owulacji prze 6 m-cy
aaa rozumiem :* w takim razie skusze sie na caly cykl
oby pomoglo!
moja kolezanka, ktora nie miala szans nawet na in vitro z powodu zaawansowanej endometriozy zaszla po ziolkach naturalnie, wiec... trzeba wierzyc w ich moc
@ nadal nie ma... boze... co ja z nim mam! zawsze jest regularny wrecz co do godziny, a jak trzeba to nie przychodzi! :[ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziara wrote:Noo nie musi ale nie mniejsza niz 7 bo do miesnia nie pojdzie tylko pod skore a wtedy bol jak cholera wbija 3,4 igly nie cala
Babeczki trzymajcie o 22 za mnie kciuki , tzn za mego meza aby sie spisal! -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ciekawosc wziela gore! zrobilamtest.
8 dni po podaniu pregnylu 5000tj hcg dalej w organiznie! Miby ledwo widoczna ta 2 kreska,ale jest.
Odziwo nie nakrecam sie,swiadomie test robiony z ciekawosci...
Wiem ze ciazy by tak wczesnie nie pokazal i ze to nie mozliwe.
Tak wiec czekam do wtorku,i lece na Bete!
Dzis piersi bolace dosc mocno,spuchniete.brzuch pobolewa delikatnie,zato nastruj...szkoda slow,w kratke!
H30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie ukrywam ze bardzo bym chciala zeby ta kreseczka to nie byl pregnyl
Ale wole sie zbytnio nie nakrecac...zwlaszcza ze test robiony wieczorem!
Ale moze...okaze sie we wtorek.
Nie wiem dlaczego,ale wydaje mi sie ze im blizej tym jestem spokojniejsza...
Nerwy mna dzisiaj szarpia...boje sie ze to pms...