CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pamietaj ze kazdy organizm jest inny!
oj obys sie zdziwila 22.12 widzac dwie tluste kreseczki!
Ja rowniez Tobie tego zycze(-: -
Czytalam na jakims forum ze jednej dziewczynie 5000tj utrzymywalo sie 12dni bo test pozytywny a ciazy brak,a innej po 5dniach nie bylo sladu! Wiec roznie to moze byc,i niema co myslec...bedzie płacz ale ze szczescia-zobaczysz!
-
nick nieaktualny
-
Madzia jeszcze pare dni i nie przez pregnyl bedziesz sie usmiechala! Zobaczysz! Uszy do gory!
Madziara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybetiBoom wrote:Witam, miałam właśnie zacząć pierwszy cykl z clo. Przygotowane dwa opakowania + bromek i dupek. Okazało sie jednak ze beta wynosi juZ 280,9!
Mam pytanie moze któraś z was bedzie potrzebowała te leki (I MA JE OCZYWIŚCIE PRZEPISANE PRZEZ LEKARZA! ) ja nie bede ich wyrzucała, a ktoś zaoszczędzi troszkę pieniazkow!
Jeżeli jest ktoś chętny to prosze o wiadomość z adresem, a ja je prześle z cała masą pozytywnej energii! Mam nadzieje, ze przyniosą upragnione szczęście! :*
ja prosze o ta energiee...
gratuluje i zycze udanego i szczesliwego macierzynstwa ... -
nick nieaktualnyMadziara wrote:Nawet pregnyl nie dal mi chodz paru chwil radosci aby ujrzyc 2 kreski....tak dla ujrzenia swojego usmiechu w lustrze.
lubie ta twoja wiare...i pozytywne myslenie....tylko ja jestem chyba pesymistka..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 21:31
-
O nie Madziara! Zostajesz! Jestes silna kobieta,i wytrwasz! Uz blizej jak dalej! A sprobuj nas opuscic,to gdziekolwiek bys byla to Cie znajde i za uszy na forum przywleke!((; jestes super ciepla,i pomocna kobieta,a to tylko chwilowe zawachanie nastroju-kto wie moze sie zaczyna?
Dasz rade!
No takich histeryczek jak ja to jest malo,a grzecznie siedze i dotrzymuje Wam towarzystwa!
Dasz rade Madzia-jeszcze tylko kilka dni...(;Fedra, H30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymnie by się przydał clo i dupekbetiBoom wrote:Witam, miałam właśnie zacząć pierwszy cykl z clo. Przygotowane dwa opakowania + bromek i dupek. Okazało sie jednak ze beta wynosi juZ 280,9!
Mam pytanie moze któraś z was bedzie potrzebowała te leki (I MA JE OCZYWIŚCIE PRZEPISANE PRZEZ LEKARZA! ) ja nie bede ich wyrzucała, a ktoś zaoszczędzi troszkę pieniazkow!
Jeżeli jest ktoś chętny to prosze o wiadomość z adresem, a ja je prześle z cała masą pozytywnej energii! Mam nadzieje, ze przyniosą upragnione szczęście! :* -
Dzis piersi wieksze o kolejne 1/4 rozmiaru,nie bardzo bolace,zato sutki jakos tak twarde nie naturalnie...
Mnie dzis czeka ciezki dzien...uhhhh... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzia, nie odpisuje bo nie mam nic na koncie w playu a nie mam nawet czasu zalecieć do sklepu i doładować to gupie konto.
Pabelka, u mnie 8 dpo Bhcg było tylko 3,7 także nie do wykrycia na żadnym teście. Powtórz dziś i zobacz czy druga kreseczka będzie jaśniejsza czy ciemniejsza niż wczoraj. Myślę, że wszystkie tu jesteśmy bardzo ciekawe co (chyba raczej kto ) z tego wyjdzie
BetiBoom - ogromne gratulację, oby ta beta pięknie rosła -
nick nieaktualnybetiBoom wrote:Witam, miałam właśnie zacząć pierwszy cykl z clo. Przygotowane dwa opakowania + bromek i dupek. Okazało sie jednak ze beta wynosi juZ 280,9!
Jeżeli jest ktoś chętny to prosze o wiadomość z adresem, a ja je prześle z cała masą pozytywnej energii! Mam nadzieje, ze przyniosą upragnione szczęście! :* -
nick nieaktualnyhej babeczki uff, zyje, maz zrobil to tak profesjonalnie ze nawet nie poczulam;) po zrobieniu dopiero zaczelo piec i chwile bolalo a tak to test owulacyjny juz prawie dodatni,jajniki pikaja,a wogule mialam test ciazowy z allegro i dzis rano zrobilam i mialam tylko jasniutka kreseczke , a tak liczylam na dwie porzadne!;P
pabelka88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny