CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybetiBoom wrote:Kochane dziękuje ślicznie i trzymam za was kciuki! dziewczyny dajcie adresy i wysyłam wam leki. I jeszcze raz chciałam podziękować ze jesteście! Naprawdę wasze wpisy dają dużo pozytywnej energii i nadzieji, juZ nie wspomnę o wiedzy, której mi brakowało!!! :*
-
nick nieaktualnyakuszerka89 wrote:Madzia, nie odpisuje bo nie mam nic na koncie w playu a nie mam nawet czasu zalecieć do sklepu i doładować to gupie konto.
Pabelka, u mnie 8 dpo Bhcg było tylko 3,7 także nie do wykrycia na żadnym teście. Powtórz dziś i zobacz czy druga kreseczka będzie jaśniejsza czy ciemniejsza niż wczoraj. Myślę, że wszystkie tu jesteśmy bardzo ciekawe co (chyba raczej kto ) z tego wyjdzie
BetiBoom - ogromne gratulację, oby ta beta pięknie rosła
tak myslalam ze stan twojego konta nie dorasta mozliwoscia hehe ja mam orange,przeciez zawsze odp...wiec tak myslalam, zrobilas to co mialas zrobic ..(akcja mundur)...buziakWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 12:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybetiBoom wrote:Madziara przesyłam Ci cała jaka mam! Ja dzięki waszym postom nabralam siły zeby walczyć i okazało sie ze nie muszę. A miałam sie poddać! Dobrze miec przy sobie takie dobre duszki, które pomogą wtedy kiedy tego potrzebujesz. Mi pomagało jak pocieszałyście sie nawzajem! Moja droga nawet nie próbuj wątpić! A zrezygnować dziewczyny na pewno Ci nie pozwolą! Trzymaj sie cieplutko i pamiętaj ze nie jestes sama! Jak ty nie masz siły jest tu dużo osób które w takich momentach bedą miały sile za Ciebie!
dziekuje...wiem ze dziewczyny zawsze mnie za uszy wyciagna z dolu...pamietaj pisz co i jak..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 13:03
-
betiBoom wrote:Witam, miałam właśnie zacząć pierwszy cykl z clo. Przygotowane dwa opakowania + bromek i dupek. Okazało sie jednak ze beta wynosi juZ 280,9!
Mam pytanie moze któraś z was bedzie potrzebowała te leki (I MA JE OCZYWIŚCIE PRZEPISANE PRZEZ LEKARZA! ) ja nie bede ich wyrzucała, a ktoś zaoszczędzi troszkę pieniazkow!
Jeżeli jest ktoś chętny to prosze o wiadomość z adresem, a ja je prześle z cała masą pozytywnej energii! Mam nadzieje, ze przyniosą upragnione szczęście! :*
Gratuluje serdecznie17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Madziara wrote:tak myslalam ze stan twojego konta nie dorasta mozliwoscia hehe ja mam orange,przeciez zawsze odp...wiec tak myslalam, zrobilas to co mialas zrobic ..(akcja mundur)...buziak
Ale może w najbliższym czasie...? Kto wie...? :DDDDD -
nick nieaktualnyMadziara wrote:Pisz czasem o objawach ...swoich przemysleniach ...uczuciach ...milo nam bedzie...czasem poczytac o czyms szczesliwym ...cieszymy sie z toba...
Madzia, jak czytam z jakim entuzjazmem dziś piszesz, to też mam ochotę Cię znaleźć i skopać Ci tyłek:P -
nick nieaktualny
-
Jezu dziewczyny boje sie tej nadziei...powtorze test jak tylko dotre do domu...Boze,a jesli nie wyjdzie? Jesli tej kreseczki juz nie bedzie?
-
nick nieaktualnypabelka88 wrote:Jezu dziewczyny boje sie tej nadziei...powtorze test jak tylko dotre do domu...Boze,a jesli nie wyjdzie? Jesli tej kreseczki juz nie bedzie?
trzeba wierzyć, pozytywne myślenie najważniejsze!!!pabelka88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lekarze nie pozwalają robić testu ciazowego ani bety do dnia okresu właśnie przez stres jaki to wywołuje. Po pregnylu lepiej ciążę sprawdzać progesteronem. Dowiedziałam sie tego od babeczki która pobierała mi krew do progesteronu i później Gin potwierdzilDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny200 wrote:Ech, a u mnie czwarty dzień słaba kreska na teście owu. Mam wrażenie, że cały czas ma taki sam kolor, albo wręcz blaknie... Chyba będę musiała mieć zastrzyk. A już myślałam, że może samo z siebie się coś zrobi...
-
nick nieaktualny
-
Wczorajszy nie wiem ale ten dzisiejszy to jakis happy test i o czolosci nic niejddst na ulotce napisane...i znowmam dola!
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:obys kochana tylko po clo teraz nie miala torbieli:(
Ania, nie strasz. Kurde, już któryś dzień z rzędu bolą jajniki, raz jeden, raz drugi i piersi raz za czas. Na początku, jak brałam clo jeszcze, to trochę pokłuły i tyle, a teraz w kółko tak jakby pulsują... Nigdy tak jeszcze nie miałam. W pon mam usg, mam nadzieję, że nie będzie torbieli:(
Pabelka, będzie dobrze. Za kilka dni będziecie z Madziarą płakać ze szczęścia:)