X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie..po co sie meczyc i przechodzic dwa razy.

• olka30 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki, muszę się pożalić..
    Nie wytrzymałam i zrobiłam sobie test. Dobrze wiedząc, że będą dwie kreseczki tylko ze względu na zastrzyk, ale chciałam je po prostu zobaczyć. Nie robiłabym sobie w cale większej nadziei, ale chciałam zobaczyć jak wyglądają II kreski. I co? I G.. Nie ma 2 kresek. 6 dni po zastrzyku hcg się wypłukało:( A tak mnie napieprza podbrzusze, że chyba umrę, chodzę w rozpiętych spodniach. Nie wiem czy mam to traktować jako pozytyw, czy znów jakieś skutki uboczne leków:(

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30... miejmy nadzieje ze cos sie dzieje ...sie zagniezdza albo cos...ja objawow nie mam rzadnych poza spaniem...na stojaco a co do testu zrobilam 8 dni po podaniu i mialam negatywny....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2013, 17:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2013, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, ale ty miałaś ovitrelle, a on się chyba krócej w organizmie utrzymuje:) Nic się nie bój, za niedługo zobaczysz dwie kreski:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2013, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym dziewczyny, "Pregnyl w dawce 5000 fałszuje testy nawet do 14 dni po podaniu, a w dawce 2500 do 7 dni." DO! Czyli jednej będzie fałszował 14 dni, a drugiej 6 dni:) Nosy do góry, będzie dobrze:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2013, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Miejmy nadzieje ze cos sie dzieje ...sie zagniezdza albo cos...ja objawow nie mam rzadnych poza spaniem...na stojaco a co do testu zrobilam 8 dni po podaniu i mialam negatywny....
    a zimno Ci nie jest?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2013, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest wlasnie ...w pracy mam temp 25 stopni...a mi zimno...pewnie przeziebienie..i jakis syf....na buzi..jak na okres

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamałam się... Dziewczyny które robią testy owulacyjne, możecie spojrzeć?
    https://cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/822652853fcdb4609b96cf045cadebfd.jpg

Moje testy... Słabo widać, więc może dodam komentarz: 8dc słaba kreska, 9dc mocniejsza trochę, 10dc najmocniejsza, ale dalej negatywny, 11dc taka jak w 9dc, 12dc (dziś) prawie nie widać...
    Kurde, co to może znaczyć? Że nie będzie w ogóle owulki czy, że mogła być ale np. rano (robiłam testy o 17)?
    W sumie jutro mam wizyte u gina, ale kurde głupio mi pokazywać te sikańce i pytać go o to:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2013, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu lepiej widać (na białym tle):
    https://cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/1bcb895025be5ebc4073f439162e2b8a.jpg

Wiem, wiem, jestem głupia, że nie na temat piszę, ale pomyślałam, że może któraś z was tak kiedyś miała i wie o co chodzi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro bedziesz wiedziala co z ta owulka...nie przejmuj sie na zapas...a te testy mi wychodzily jak tobie a gin potwierdzil owulke ...i cialko zolte , plyn w zatoce ...bedzie dobrze ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2013, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Madzia :) Tylko teraz ja wpisze minus to mi ten głupi program nie zaznaczy nic jakby co... Wrrr!

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2013, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dzis program ovulke przesunal i musialam wymusic wpisujac jak bylo...naprawde...wiec z temp ci zaznaczy bo ja nie zaznaczalam wogole testow owulacyjnych ....wiec programem nie ma co sie przejmowac ...bo i on moze sie mylic

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2013, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Jest wlasnie ...w pracy mam temp 25 stopni...a mi zimno...pewnie przeziebienie..i jakis syf....na buzi..jak na okres
    ja wszystkie ktore znam laski z forum to jak zaszly to spaly i im bylo strasznie zimno ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2013, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Mi dzis program ovulke przesunal i musialam wymusic wpisujac jak bylo...naprawde...wiec z temp ci zaznaczy bo ja nie zaznaczalam wogole testow owulacyjnych ....wiec programem nie ma co sie przejmowac ...bo i on moze sie mylic

Właśnie widziałam. Tylko ja nawet nie będę wiedziała jak to ręcznie zmienić:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2013, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    200 wrote:
    Dzięki Madzia :) Tylko teraz ja wpisze minus to mi ten głupi program nie zaznaczy nic jakby co... Wrrr!
    ja kochana takie testy mialam w cyklach bez owulki;/ no ale widzisz sama co Madzia pisze, a wiec glowa do gory;)
    to moje z wczoraj:
    http://www.fotoszok.pl/show.php/1827415_2013-12-14-14.07.10.jpg.html
    i dzis:
    http://www.fotoszok.pl/show.php/1827416_2013-12-15-12.45.54.jpg.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No twoje są śliczne... Ech, czyli muszę jutro błagać o zastrzyk:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2013, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro napisz co i jak ...oby bylo tak jak u mnie... Moze da ci pregnyl..jak bedzie koniecznosc

Dopiero zaczynam odczuwac klocie w dole brzucha...w kierunku jajnikow...pare dni spokoju bylo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2013, 18:22

• GreenDot Koleżanka

Wysłany: 15 grudnia 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    mnie wlasnie tez przesunal owulke po dzisiejszym skoku temp,z 17 dc na 19dc., Dziwne bo w 17 dc mialam inseminacje, test potwierdzi i do tego dosc bolesnie ja odczulam... zaznaczylam wiec "ignoruj temp" i wrocilo do poprzedniego stanu. Moze ten skok to akurat zagniezdzenie?

pabelka88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby tak bylo...

pabelka88 lubi tę wiadomość

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2013, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwiewczyny u mnie bol jak [email protected] chyba nic z tego...

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
‹‹ 118 119 120 121 122 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ