CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesli do jutra nie zawita@ to pujde na bete,choc prawde mowiac watpie ze bedzie pozytywna...choc cien nadzieii mam.i znow strach przed rozczarowaniem! Nie chce tego!
Dziewczyny mocno zaciskam kciuki za Was,obyscie nie mialy powodow do rozczarowan!
-
Dziewczyny zaowazylam ze mam mokre sutki,jak delikatnie ucisnelam to pojawilo sie pol kropelki plynu? jak myslicie skutek uboczny lekow,prolaktyna znow w gore czy ?
Oj chyba nadzieja wraca... -
Pabelka ja myślę, że może jednak
200 na którą idziesz dzisiaj? Jak chcesz, żeby ci dał zastrzyk to musisz mu powiedzieć o CLO, bo tak raczej ci nie wypisze tak z marszu:/
Ja mam dziś umierania cd... Jajnik mnie tak boli, jakbym znów miała wyrostek, ledwo chodzę. Mam nadzieję, że to rzeczywiście pozytyw, a nie jakiś skręt jajnika czy torbiel, bo się naczytałam że jakiś odsetek kobiet tak reaguje na stymulację hormonalną, a ja mam pecha jeśli chodzi o skutki uboczne. Zobaczymy co mi gin dzisiaj powie. Ale nie wiem, może mam tylko takie wrażenie, jak wczoraj badałam szyjkę to nie mogłam palca włożyć, tak jak bym tam była taka napuchnięta, dziś się też ukombinowałam przy mierzeniu temperatury. Mam nadzieję, że sobie nic nie wkręcam:(
A propos na Ovitrelle pisze, że jest 6500 jednostek, możliwe żeby było więcej niż Pregnylu? A może w innych jednostkach jest podane.. -
Pabelka, jeśli beta będzie nie-ciążowa to zrób też prolaktyne. Trzymam kciuki:)
-
witajcie kochane ostatnio mam problem ze snem budzę sie w nocy i już nie mogę zasnąć, już nie wiem czy to ze stresu że jeszcze nic nie wiadomo i trzeba czekać czy przyczyna jest inna... przez to jestem na pół przytomna badanie progesteronu w sobotę rewelacja, lekarz kazał czekać bo za szybko by coś powiedzieć no i czekam skrzydła mi troche opały bo jestem strasznie zmęczona przez te nieprzespane noce niech już się wszystko wyjaśni ... bo zwariuje
-
Dziewczyny wiem ze to glupie ale...zrobilam nastepnyt est dzis rano i co? i negatywny.juz sama nie wiem...juz by cos bylo widac,a pusto jedna kreska i nic wiecej! Odstawiam duphaston i czekam na@... nic z tego.jutro nie ide na bete bo to niema sensu...i znowu płacz!
-
dziewczyny jak fajnie nam daje się madre rady innym szkoda że same do siebie tego nie stosujemy no ale cóż my siebie rozumiemy zależy nam na tym samym i wiemy jak to boli gdy się człowiek poraz kolejny rozczarjue ale kochane głowa do góry damy radę musimy no już jesteśmy tak zatwardziałe w walce że cel zostanie osiągięty i będzie zwycięstwo!!! ja jeszcze liczę na tego Gwiazdora choć przychodzą do głowy myśli o tym że byłoby to zbyt piękne ale nadzieja jeszcze jest a wtedy podzielę się wiruskami z wszytkimi a Wam też się uda... baaa patrzcie jak ja piszę jakbym już była pewna sukcesu a tu jeszcze trzeba czekać ..... ajjjjjjjjjjjjjj
-
Mnie najbardziej wkurzają te wahania nastroju pt. wiem, że tym razem się udało, a za 5 min. załamanie bo na pewno nie. Strasznie mnie to męczy, chciałabym to wyłączyć do spodziewanej daty @ i choć parę dni nie myśleć, a zamiast tego któryś miesiąc chodzę z głową w chmurach:( Plus taki, że przestałam się tak przejmować głupimi sytuacjami w pracy, bo praca zeszła na drugi plan.
-
Pocieszające, że nie przeżywamy tego same i jest z kim pogadać, a on cie zrozumie.. Tyle, że taki stan jak my mamy nie powinien się zbyt długo utrzymywać, bo naprawdę psychika siada. Ja mam czasem ochotę się spakować i zostawić wszystko za sobą: mój dom, moją rodzinę, nawet męża i ułożyć sobie życie od nowa, bo mnie to wszystko już przytłacza.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny