CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Też się pocieszam zakupami:) W przyszłym roku idę na wesele i też za mną chodzi sukienka, jakaś bajerancka, ale się powstrzymuję, bo tli się we mnie nadzieja, że jak teraz kupię to się potem nie zmieszczę i nie dlatego, że mam zamiar jeść bez opamiętania. Madziara kup sobie jakieś krwisto-czrwone cudo, teraz widzę, że ten kolor króluje w sklepach Oczywiście jeśli lubisz takie kolory..
-
Dzwonilam do lekarza i powiedzial ze niema sensu robic bety.dzis na 18.00 po recepte na clo...
I teraz czekam na @.dla mnie gwiazdor nie przygotowal prezentu.ale zato moze wam da wiecej! licze na to,i trzymam kciuki! -
A ja napiszę coś co może podniesie Was na duchu U mnie prolaktyna spadła do 10 po Bromergonie także jest super, Cukry na czczo też spadają po glucophage XR bo zamiast 120 jest już tyko 105 a będzie jeszcze mniej:) Na USg jajniczni ładne, nawet sam rośnie pęcherzyk, który jest dojrzały (20,9x23,4mm) endometrium 9,1mm. Jak do środy pęcherzyk sam nie pęknie to wezmę Pregnyl 10000 jednostek.
I kupiłam sobie śliczną sukienkę na święta także wogóle jest super
Tylko tak się zastanawaim jak długo będzie tak super.
A z gorszych wiadomości to znów mam nadżerkę, w złym miejscu się usadowiła także zobaczymy co z tego wyniknie po nowym roku. Narazie jednak pozytywnie nastrajam się do świata -
olka30 wrote:Pocieszające, że nie przeżywamy tego same i jest z kim pogadać, a on cie zrozumie.. Tyle, że taki stan jak my mamy nie powinien się zbyt długo utrzymywać, bo naprawdę psychika siada. Ja mam czasem ochotę się spakować i zostawić wszystko za sobą: mój dom, moją rodzinę, nawet męża i ułożyć sobie życie od nowa, bo mnie to wszystko już przytłacza.
A dzisiaj dół nad dołami... wróciłam od gina i co? W ubiegłym cyklu w 12 dniu wiedziałam, że nic z tego nie bedzie, a teraz już w 3... cudownie! Na prawym jajniku po clo zrobila sie torbiel, dostalam tabletki anty i do zobaczenia w styczniu...
Już nawet nie płaczę bo nie mam sił... -
nick nieaktualnyPabelka, może niech on ci zrobi dziś jeszcze usg, bo wiesz... Może jednak to troszkę za wcześnie na test, teoretycznie, mówią, żeby 14dpo robić
Madzia, mojemu mężowi dziś się śnił sen. Przychodzi, jak w łazience rano się szykowałam, a on z takim rozmarzeniem "Śniło mi się, że mi urodziłaś syna"... Tak sobie myślę, że jak drugie znowu będzie płci żeńskiej, to chyba z 3 babami zwariuje:D A ja w ramach poprawy nastroju kupiłam sobie perfumy:P
Olka, dziś 19.15:) Chociaż u mnie już raczej gorszego nastawienia być nie może. Mam takie coś w głowie, co mi mówi, że dziś na usg powie, że nic nie urosło. Będzie mi przykro, ale nie będę płakać. Już tyle razy ryczałam przy negatywnym teście, że jakoś tak to ze mnie zeszło... Ale wiadomo, nadzieja zawsze gdzieś się tam tli:)
A z clo postanowiłam, że mu powiem od razu całą prawdę, bo jestem takim typem, który niestety nie umie kłamać i potem mnie sumienie gryzie zawsze... (:Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 12:08
-
nick nieaktualnyKupilam az 2 i nawet w rozsadnych cenach ..
Pabelka czekaj czy przyjdzie @ chetnie bym kupila te kiecki u ciebie ale ja z Mazowieckiego jestem ...wiec pewnie daleko...dzis troche dzwignelam i jakis bol brzucha mam dolem nigdy tak nie mialam
Dziewczyny wszystko sie ulozyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 12:24
-
Właśnie mnie tak kłuło jak jest kość biodrowa to tak w środku, ale ogólnie kłuje mnie z lewej str. momentami przeskakuje na prawą, spodnie rozpięłam bo nie mogłam wytrzymać i naprawdę nie wiem o co kaman Chciałabym już iść do tego gina, a tu do wieczora trzeba czekać.. Jak powie, że z jajnikami ok to już w ogóle sobie narobię nadziei. Człowiek to jest głupi..