CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
atat wrote:Ona jest tak słaba ze nawet na zdjęciu nie wychodzi.
Kurde ale jest. Jutro zrobie następny a w pon bete. Zobaczymy!
Zeby sie udało!
Wylezie krechula jestem tego pewna!atat lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Elf wrote:Endo jak na mnie jest piękne...poprzednio miałam w 10dc tylko 5mm.
Ponoć przy ivf mają wytyczne by miało min. 8,5 mm, zatem już prawie dobijam do tego wyniku, jak pęknie jeszcze duphaston podziała trochę.
To moze dac rade!!!
Mi od 8dc do 12dc przyrosło 7mm, wiec wiesz...
Wierzyć i nasze kciuki tu pomagająponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Smile wrote:Dziewczyny ale się porobiło:)3mam za wszystkie mocno kciuki:)może ten listopad okaże się być w końcu szczęśliwym!:)u mnie póki co @ nie ma...
Smile ktory to dc?nasikasz jutro?
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Elf wrote:Ale tu się porobiło...a nie było mnie 10 dni.
Edka piękne gratulacje
Angie oby tym razem to było to, a nie wariacje organizmu.
Ja mam do Was pytanie...w tym cyklu jestem na lamettcie (letrozol) 3-7 dc 1 szt.
Wczoraj w 10 dc miałam endo 8mm (to ładne, bo na clo mi nie rosło) i 1 pęcherzyk, ale aż 26 mm(
Gin nie dała mi już pękacza, bo niby za późno i mam przyjść w 14dc sprawdzić czy jakimś cudem pękł.
Wg niej "ścianki pęcherztest owu z porannego moczu pokazuje dwie identyczne tłuste krechy.
Spisywać cykl na straty Waszym zdaniem? Ponoć zdarza się, że z takich dużych pęcherzyków coś wyjdzie, ale nie chcę się łudzić...to za bardzo boli.
Co myślicie?tulipanna lubi tę wiadomość
-
Angie 31 wrote:Smile ktory to dc?nasikasz jutro?
Dzisiaj mój 32 dc i nadal żadnych objawów ani w jedną ani w drugą stronę.Co jakiś czas latam do łazienki i sprawdzam czy @ nie przyszła ale to po tych globulkach mam takie wrażenie.W sumie to chyba nawet nie mam żadnego testu... -
Smile wrote:Dzisiaj mój 32 dc i nadal żadnych objawów ani w jedną ani w drugą stronę.Co jakiś czas latam do łazienki i sprawdzam czy @ nie przyszła ale to po tych globulkach mam takie wrażenie.W sumie to chyba nawet nie mam żadnego testu...
No co ty gadasz zaraz ci gołębiem wyślę no!idz kup test dzisiaj a z rana sikaj
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤