CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Angie takie testy wychodziły jeszcze przed owu...beta hcg!!!
Nie często,ale zdarza się że przy pcos testy mogą być oszukane(nie mam pojecia dlaczego),sama jestem tego przykładem...oczywiscie zycze Angie żeby w jej przypadku kreska byla "tą" prawdziwą wymarzoną
z tym że beta hcg to w tej sytuacji najlepsze rozwiązanie
powodzenia
Angie 31 lubi tę wiadomość
-
atat wrote:No cos ty?!! W życiu przy policystycznych tak nie miałam.
Chcesz byc ostrożna w radości - rozumiem. Ale dziekuje ze sie podzieliłam z nami, ja sie cieszę za ciebie
Nawet chwilki sie nie cieszyłam. Naprawdę. Taką samą kreskę miałam 2tyg temu w srodku cyklu. Do tej pory go trzymam. @ może jeszcze nadejść.
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
pabelka88 wrote:Angie takie testy wychodziły jeszcze przed owu...beta hcg!!!
Nie często,ale zdarza się że przy pcos testy mogą być oszukane(nie mam pojecia dlaczego),sama jestem tego przykładem...oczywiscie zycze Angie żeby w jej przypadku kreska byla "tą" prawdziwą wymarzoną
z tym że beta hcg to w tej sytuacji najlepsze rozwiązanie
powodzenia
No właśnie. O to chodzi. Dziwadla się zdarzają hahaha o matko
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Dziewczyny jakbym była naprawdę w ciąży i w to wierzyła to bym wam bardzo dziękowała ale poważnie zgłupiałam i płakać mi się chce dlaczego ja.dlaczego takie cyrki.

5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
O rany! Moim zdaniem powinnaś uśpić jajniki tabletkami anty na kilka cykli.
Mi tak zlecili, po dwóch cyklach na anty pecherzyki zniknęły a miałam po 15 na jednym jajniku.
Lekarz musi cos z tym zrobic, bo zwariować mozna. Ja rozumiem ze organizm rożnie sie zachowuje ale dla świętego spokoju niech cos zrobią.ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1

-
Uspalam je sama w lutym po cichaczu przed moim lubym ale po miesiącu przestałam je brac. Źle się czułam po nich. Tylko że wtedy liczylismy na spontan. A dopiero teraz od września na całego

5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Zobaczymy w poniedziałek zrobię bete wyniki pewnie będą w środę. Jutro sobie zrobię nastepny teścik. Zobaczymy co się stanie.chyba ze na dniach zajedzie ta rozstrzepana czerwonym cabrioletem hahaha

5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:Uspalam je sama w lutym po cichaczu przed moim lubym ale po miesiącu przestałam je brac. Źle się czułam po nich. Tylko że wtedy liczylismy na spontan. A dopiero teraz od września na całego
Niech lekarz dobierze dobre anty.
Bedzie dobrze! Jeśli w pon masz możliwość pogadać z gin niech zobaczy hormony i cos dobierze tak żebyś juz od 1dc brała. Szkoda czasu. Gdybym 5 lat temu wiedziała polowe tego co teraz zaoszczędzilibyśmy co najmniej 3 lata bezsensownego chodzenia po lekarzach.
Głowa do góry!
pabelka88 lubi tę wiadomość
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1

-
Angie 31 wrote:Nie miałam zastrzykow bralam tylko letrozole na pecherzyki i w 16dc lekarz powiedział tylko ze slabo prxyrosly bo w 11dc mialy tylko 10,5 i 9,5mm endo slabe 5mm.diagnoza cykl bezowulacyjny.juz później nie chciał robic monitoringu
Lepiej nie robic sobie nadziei. Endo rzeczywiście slabe.
Ale cuda sie zdarzają!
Nadzieja umiera ostatnia
Angie 31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle tu się porobiło...a nie było mnie 10 dni.
Edka piękne gratulacje
Angie oby tym razem to było to, a nie wariacje organizmu.
Ja mam do Was pytanie...w tym cyklu jestem na lamettcie (letrozol) 3-7 dc 1 szt.
Wczoraj w 10 dc miałam endo 8mm (to ładne, bo na clo mi nie rosło) i 1 pęcherzyk, ale aż 26 mm
(
Gin nie dała mi już pękacza, bo niby za późno i mam przyjść w 14dc sprawdzić czy jakimś cudem pękł.
test owu z porannego moczu pokazuje dwie identyczne tłuste krechy.
Spisywać cykl na straty Waszym zdaniem? Ponoć zdarza się, że z takich dużych pęcherzyków coś wyjdzie, ale nie chcę się łudzić...to za bardzo boli.
Co myślicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 10:47
Edka lubi tę wiadomość
-
atat wrote:Dziewczyny, wczesnie jest, 27dc...
Ale jest dzis slabiutka kreseczka!!!
Trzymajcie kciuki zeby nie zniknęła!!!!
Aaaa atat jacie krece ale emocje!
Trzymam kciukasy kochana bardzo!
atat lubi tę wiadomość

5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualny
-
Elf wrote:Ale tu się porobiło...a nie było mnie 10 dni.
Edka piękne gratulacje
Angie oby tym razem to było to, a nie wariacje organizmu.
Ja mam do Was pytanie...w tym cyklu jestem na lamettcie (letrozol) 3-7 dc 1 szt.
Wczoraj w 10 dc miałam endo 8mm (to ładne, bo na clo mi nie rosło) i 1 pęcherzyk, ale aż 26 mm
(
Gin nie dała mi już pękacza, bo niby za późno i mam przyjść w 14dc sprawdzić czy jakimś cudem pękł.
Wg niej "ścianki pęcherztest owu z porannego moczu pokazuje dwie identyczne tłuste krechy.
Spisywać cykl na straty Waszym zdaniem? Ponoć zdarza się, że z takich dużych pęcherzyków coś wyjdzie, ale nie chcę się łudzić...to za bardzo boli.
Co myślicie?
Pecherzyk moze byc ok.
Bardziej mnieartwi endo, ono powinno przyrosnac.
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1

-
nick nieaktualny

Naukowcy jacyś badali i stwierdzono że wysokie bety to na żeńską płeć dziecka, no zobaczymy, czy ta teoria się potwierdzi