CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Angie takie testy wychodziły jeszcze przed owu...beta hcg!!!
Nie często,ale zdarza się że przy pcos testy mogą być oszukane(nie mam pojecia dlaczego),sama jestem tego przykładem...oczywiscie zycze Angie żeby w jej przypadku kreska byla "tą" prawdziwą wymarzonąz tym że beta hcg to w tej sytuacji najlepsze rozwiązanie
powodzenia
Angie 31 lubi tę wiadomość
-
atat wrote:No cos ty?!! W życiu przy policystycznych tak nie miałam.
Chcesz byc ostrożna w radości - rozumiem. Ale dziekuje ze sie podzieliłam z nami, ja sie cieszę za ciebie
Nawet chwilki sie nie cieszyłam. Naprawdę. Taką samą kreskę miałam 2tyg temu w srodku cyklu. Do tej pory go trzymam. @ może jeszcze nadejść.
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
pabelka88 wrote:Angie takie testy wychodziły jeszcze przed owu...beta hcg!!!
Nie często,ale zdarza się że przy pcos testy mogą być oszukane(nie mam pojecia dlaczego),sama jestem tego przykładem...oczywiscie zycze Angie żeby w jej przypadku kreska byla "tą" prawdziwą wymarzonąz tym że beta hcg to w tej sytuacji najlepsze rozwiązanie
powodzenia
No właśnie. O to chodzi. Dziwadla się zdarzają hahaha o matko
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Dziewczyny jakbym była naprawdę w ciąży i w to wierzyła to bym wam bardzo dziękowała ale poważnie zgłupiałam i płakać mi się chce dlaczego ja.dlaczego takie cyrki.
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
O rany! Moim zdaniem powinnaś uśpić jajniki tabletkami anty na kilka cykli.
Mi tak zlecili, po dwóch cyklach na anty pecherzyki zniknęły a miałam po 15 na jednym jajniku.
Lekarz musi cos z tym zrobic, bo zwariować mozna. Ja rozumiem ze organizm rożnie sie zachowuje ale dla świętego spokoju niech cos zrobią.ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Uspalam je sama w lutym po cichaczu przed moim lubym ale po miesiącu przestałam je brac. Źle się czułam po nich. Tylko że wtedy liczylismy na spontan. A dopiero teraz od września na całego
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Zobaczymy w poniedziałek zrobię bete wyniki pewnie będą w środę. Jutro sobie zrobię nastepny teścik. Zobaczymy co się stanie.chyba ze na dniach zajedzie ta rozstrzepana czerwonym cabrioletem hahaha
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:Uspalam je sama w lutym po cichaczu przed moim lubym ale po miesiącu przestałam je brac. Źle się czułam po nich. Tylko że wtedy liczylismy na spontan. A dopiero teraz od września na całego
Niech lekarz dobierze dobre anty.
Bedzie dobrze! Jeśli w pon masz możliwość pogadać z gin niech zobaczy hormony i cos dobierze tak żebyś juz od 1dc brała. Szkoda czasu. Gdybym 5 lat temu wiedziała polowe tego co teraz zaoszczędzilibyśmy co najmniej 3 lata bezsensownego chodzenia po lekarzach.
Głowa do góry!pabelka88 lubi tę wiadomość
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Angie 31 wrote:Nie miałam zastrzykow bralam tylko letrozole na pecherzyki i w 16dc lekarz powiedział tylko ze slabo prxyrosly bo w 11dc mialy tylko 10,5 i 9,5mm endo slabe 5mm.diagnoza cykl bezowulacyjny.juz później nie chciał robic monitoringu
Lepiej nie robic sobie nadziei. Endo rzeczywiście slabe.
Ale cuda sie zdarzają!
Nadzieja umiera ostatniaAngie 31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle tu się porobiło...a nie było mnie 10 dni.
Edka piękne gratulacje
Angie oby tym razem to było to, a nie wariacje organizmu.
Ja mam do Was pytanie...w tym cyklu jestem na lamettcie (letrozol) 3-7 dc 1 szt.
Wczoraj w 10 dc miałam endo 8mm (to ładne, bo na clo mi nie rosło) i 1 pęcherzyk, ale aż 26 mm(
Gin nie dała mi już pękacza, bo niby za późno i mam przyjść w 14dc sprawdzić czy jakimś cudem pękł.
test owu z porannego moczu pokazuje dwie identyczne tłuste krechy.
Spisywać cykl na straty Waszym zdaniem? Ponoć zdarza się, że z takich dużych pęcherzyków coś wyjdzie, ale nie chcę się łudzić...to za bardzo boli.
Co myślicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 10:47
Edka lubi tę wiadomość
-
atat wrote:Dziewczyny, wczesnie jest, 27dc...
Ale jest dzis slabiutka kreseczka!!!
Trzymajcie kciuki zeby nie zniknęła!!!!
Aaaa atat jacie krece ale emocje!
Trzymam kciukasy kochana bardzo!atat lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualny
-
Elf wrote:Ale tu się porobiło...a nie było mnie 10 dni.
Edka piękne gratulacje
Angie oby tym razem to było to, a nie wariacje organizmu.
Ja mam do Was pytanie...w tym cyklu jestem na lamettcie (letrozol) 3-7 dc 1 szt.
Wczoraj w 10 dc miałam endo 8mm (to ładne, bo na clo mi nie rosło) i 1 pęcherzyk, ale aż 26 mm(
Gin nie dała mi już pękacza, bo niby za późno i mam przyjść w 14dc sprawdzić czy jakimś cudem pękł.
Wg niej "ścianki pęcherztest owu z porannego moczu pokazuje dwie identyczne tłuste krechy.
Spisywać cykl na straty Waszym zdaniem? Ponoć zdarza się, że z takich dużych pęcherzyków coś wyjdzie, ale nie chcę się łudzić...to za bardzo boli.
Co myślicie?
Pecherzyk moze byc ok.
Bardziej mnieartwi endo, ono powinno przyrosnac.
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
nick nieaktualny