CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
maluutka90 wrote:Dziewczyny mam pytanie, czy po CLO pomimo braku pecherzyka dominujacego tez tak was boli podbrzusze?
Ja biore dupka od poniedzialku i kurde masakra z kazdym dniem coraz bardziej boli brzuch
Ja co prawda miałam i to 3 dominujące ale lekarka na każdej wizycie pytała czy czuje ze mnie boli.
Wiec odebrałam to jako cos normalnego.ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Edka wrote:Hej, mam wyniki hcg z dziś 245 a w srode było 98,33 czyli przyrosło jakieś 160%. Przy okazji zrobiłam tez tsh ft 3 i ft4 i sa w normach
Arat to jeszcze wcześnie, za dwa trzy dni juz bedą dwie krechyEdka lubi tę wiadomość
Będzie córeczka -
Malutka mnie brzuch boli juz od 19 dnia. Ale w dniu ovu strasznie mnie bolało po tej stronie gdzie były te dwa pecherzyki ( jeszcze nigdy do tej pory takich boleści nie miałam ) wiec tak sobie myśle ze oba pękły. Teraz mnie brzucho cały czas tak okresowo boli wiec @ na pewno przyjdzie!!!
Będzie córeczka -
Dziewczyny sikalam!sikam kazdego dnia i na jednej marce testow kreska z kazdym dniem ciemnieje a na drugim raz jest cien raz nie ma pustka. @dalej nie ma cycuszki pieką brzuszek boli na gorze w tej chwili wogole.sluz bialy duzo bardzo jego jest lepki kremowy. Ale ciąży raczej nie ma bo by na innym teście wykazał tez
Edka lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Biedronka7 wrote:Sowa podziwiam twoje opanowanie.
To chyba nie opanowanie a strach przed kolejnym rozczarowaniem.
Anglię a beta ? Idzi i będziesz miec czarno na białym. Szkoda kasy na te testy.
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
No wlasnie przeczytałam informacje ze jakaś 18 sto letnia dziewczyna wyrzuciła w plastikowym worku noworodka i nie wiem co jest większa patologia czy to co zrobiła ta młoda pinda czy to ze została oskarżona o nieumyślne !!! Spowodowanie śmierci swojej córki ! Az mnie trzepie jak to przeczytałam !!!!
Będzie córeczka -
Biedronka ja tego nie umiem pojąć, nie rozumiem i pewnie nigdy nie zrozumiem, czym sie kierują te kobiety. Nie pojmuje ich postępowania. Czy im serce nie pęka ? Wiem ze sa rożne w życiu sytuacje ale sa tez rożne rozwiązania.
Tak na prawdę tylko my staraczki wiemy ile nas kosztuje walka o dziecko. Jesteśmy w stanie poświecić zdrowie, niezliczone ilości godzin spędzone u lekarza, odmówić sobie wielu przyjemności i oddac nawet ostatni grosz na leczenie. Mimo ze nikt nam nie daje gwarancji i zapewnienia, ze nam sie uda. Walczymy nie raz z całych sił...
-
Biedronka7, Sowaa - macie rację. Gdzie tu sprawiedliwość? Jest tyle ludzi, którzy nawet nie dostrzegają szczęścia, które im sprzyja. Ja nawet dostaję wścieklizny jak widzę matki, które źle traktują swoje dzieci: szarpią, krzyczą itd... Jak można nosić pod sercem taką małą istotę a potem ją krzywdzić?
[/url]
Mama wspaniałego pięciolatka.
Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
„Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”
-
Biedronka7 wrote:Angie moze ten drugi test jakis niedobry mało czuły i dlatego nie wyłapuje. Wrzuć fotę tych na których masz druga kreskę to ocenimy
Dobra wrzuce ale w pozytywne?i jaki wpisac tam dzien owulacji?
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie ja tez widze druga kreskę
)))))) leciuchno ja widac ale jest!
Rozumiem, ze nie mialas żadnych zastrzykow z hcg na pękanie pęcherzyków lub jak miałaś to juz minął odpowiedni czas ?
Ja na Twoim miejscu poszłabym na bete.
-
Nie dziewczyny chcialabym zeby to byla prawda ale chyba nie jest. I tutaj nie zrobię bety w weekend. Musze isc w poniedziałek i jeszcze wcześniej się umówić. A ja mam pcos i takie krechy mogą wychodzić. Burza hormonów
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Sowaa wrote:Angie ja tez widze druga kreskę
)))))) leciuchno ja widac ale jest!
Rozumiem, ze nie mialas żadnych zastrzykow z hcg na pękanie pęcherzyków lub jak miałaś to juz minął odpowiedni czas ?
Ja na Twoim miejscu poszłabym na bete.
Nie miałam zastrzykow bralam tylko letrozole na pecherzyki i w 16dc lekarz powiedział tylko ze slabo prxyrosly bo w 11dc mialy tylko 10,5 i 9,5mm endo slabe 5mm.diagnoza cykl bezowulacyjny.juz później nie chciał robic monitoringu
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤