CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Martoszka wrote:Hej. Czy spotkałyście się z dawką 1,5 tabletki?
Mam własną owulację z 1 pęcherzykiem, a jak wcześniej brałam 2 tabletki to rosły mi po 3 pęcherzyki, a jakch chcialam po przerwie, czyli teraz wziąć 1 tabletkę to lekarka atwierdziła, że to nie zadziała. A ja znowu nie chcę mieć tylu pęcherzyków.
Skoro mozna po pół tabletki to półtorej pewnie tez.
Wszystko zależy jak Jajniki zareagują.
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
A u mnie jest tak, ze z jednej strony mnie to podbudowywuje, ze któraś z dziewczyn z forum jestcw ciazy, a z drugiej strony zazdroszcze i jest mi przykro, ze to nie ja.
Oczywiscie Edce gratuluje!
Postanowilam z mezem, ze od stycznia zapisuje sie do kliniki. Wiem, ze to dopiero 10 miesiecy staran, ale mam dosc lekarzy którzy nie chca monitorować mi cyklu.
No i meza przekonalam, ze musi sie zbadac
Zycze milego dnia w ten zimny poranekJulita76 lubi tę wiadomość
-
atat wrote:Sikalam! I nic pusciutko. Ale to 26dc.
Owu była 10 dni temu. Jeszcze sie pokaze druga kreska!!!
To dobrze ze nie ma nic. Bedzie za dwa dni.zobaczysz!atat lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
michasia-K wrote:A u mnie jest tak, ze z jednej strony mnie to podbudowywuje, ze któraś z dziewczyn z forum jestcw ciazy, a z drugiej strony zazdroszcze i jest mi przykro, ze to nie ja.
Postanowilam z mezem, ze od stycznia zapisuje sie do kliniki. Wiem, ze to dopiero 10 miesiecy staran, ale mam dosc lekarzy którzy nie chca monitorować mi cyklu.
Zycze milego dnia w ten zimny poranek
Żaden nie chce monitorować? Dlaczego? Clo brałas bez monitoringu?
Wiesz na upartego mozna sobie samemu monitorować.
I tak takie usg nie jest refundowane w tym pro rodzinnym kraju wiec chodz sama prywatnie w odpowiednich dniach.
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Smile wrote:A ja dalej jestem twarda i nie sikam:)mam przeczucie że @ przyjdzie...dzisiaj 31dc i 16dzien od owulacji.
Smile ty to dobra jestes!
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
michasia-K wrote:A u mnie jest tak, ze z jednej strony mnie to podbudowywuje, ze któraś z dziewczyn z forum jestcw ciazy, a z drugiej strony zazdroszcze i jest mi przykro, ze to nie ja.
Zycze milego dnia w ten zimny poranek
Michasia zapisujcie sie juz to dopiero poczatek listopada. A oni pewnie i tak od razu nie poloza cie na stol.
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualny
-
Aaneta wrote:Hej, dziewczynu bylam wczoraj na monitoringu i pecherzyk urosl. Ma ponad 16mm i 9,5 ma endo. Jutro mam kolejny, ale lekarz powiedzial, ze raczej bedzie owulacja. Po bede brala duphaston. Mam nadzieje, ze moze sie uda:)
Trzymam kciuki!Aaneta lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Smile wrote:A ja dalej jestem twarda i nie sikam:)mam przeczucie że @ przyjdzie...dzisiaj 31dc i 16dzien od owulacji.
Smile jakbyś mi w myślach czytałaWłaśnie się zorientowałam, że teraz 13go przypada w piątek. Jak @ nie przyjdzie to wtedy testuję - tak na przekór - a co!
Micha co do mężczyzn i do ich badań. Mój mąż bez problemu na nie poszedł ale jak odebrał wyniki i zaczął sam interpretować... masakra, dobrze, że mecze wczoraj były bo bym oszalała hahaMarcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
U mnie 1 cykl z CLO. Wczoraj 12dc byłam na monitoringu żeden pęcherzyk nie drgnął i lekarz kazał odpuścić w tym cyklu dał mi duphaston od 18dc i jak przylezie @ to znow CLO i kurde nie wiem czy się nie pospieszył...
Ale piszecie że dupek nie hamuje owulki więc nawet jak coś tam urośnie to będzie dobrze...
Kurde trochę załamka. Ale w sumie może jeszcze nic straconego...
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Lady_E wrote:U mnie 1 cykl z CLO. Wczoraj 12dc byłam na monitoringu żeden pęcherzyk nie drgnął i lekarz kazał odpuścić w tym cyklu dał mi duphaston od 18dc i jak przylezie @ to znow CLO i kurde nie wiem czy się nie pospieszył...
Ale piszecie że dupek nie hamuje owulki więc nawet jak coś tam urośnie to będzie dobrze...
Kurde trochę załamka. Ale w sumie może jeszcze nic straconego...