CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Angie ja się przyłączę wieczorem z winkiem i zapasem orzeszków:) a za testujące trzymam kciuki:)
ania1985, Mynah, Angie 31 lubią tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
michasia-K wrote:Mikołów.
7 km od Katowic.
Skąd wybór padł na dr Mańka? Też rozważam zmianę lekarza i szukam,szukam, ale szczerze to klinik trochę obawiam się - myślę, że są nastawione na zysk przede wszystkim. -
Dziewczyny, to mój 1 cykl z clo, czy Wy też odczuwanie taki lekki dyskomfort w dole brzucha? Można to porównać do lekkiego wzdęcia/rozpierania/pulsowania. Cały czas czuje jak coś tam pracuje:) Więc to chyba dobrze, chociaż i bez tego w okolicach owulacji czułam zazwyczaj kłucie któregoś jajnika. Ale teraz to dopiero 6dc.
-
ania1985 wrote:Martek32 dobrze Cię rozumiem bo tez cała chodzę w nerwach. 03.12 idę na bete to będzie 11 po owulacji. A Ty kiedy idziesz na bete?
miałam iść 6 grudnia, ale narazie nic nie wskazuje, że powinnam testować. Zobaczę, czy temp wzrośnie.[/url]
Mama wspaniałego pięciolatka.
Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
„Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”
-
Mynah czekamy z niecierpliwością!
Rafaello przy clo to normalne. Ja objawy miałam trochę później, w okolicach owu i czułam się jak napompowany balon. Dobrze, że jajniki pracują! o to chodziło! a idziesz na monitoring??Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 16:09
[/url]
Mama wspaniałego pięciolatka.
Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
„Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”
-
Ja po clo też miałam bóle brzucha, przy owulacji straszne i podczas monitoringu po owulacji mnie bolało, nie wiem czy to normalne
po owu też mnie boli brzuch a po duphastonie strasznie chce mi się pić... Także już postanowiłam, że na święta robię przerwe, bo mam w d.... nosie tak się męczyć. Chyba nie jestem aż tak zdeterminowana ....
w ogóle dzisiaj od rana chodzę wściekła, hormony nie dają mi żyć. Dzisiaj jestem na nie i nie mam nadziei, że w tym cyklu się powiodło
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny!!! Moja dzisiejsza beta to 1160 wychodzi 4-5 tydzien ciazy !!
. Luteina 2 razy dziennie i usg za dwa tygodnie . Wiafomo ze jestem w ciazy ale cieszyc bede sie dopiero za dwa tyg a tak naprawde to po 3 miesiacach
)
swistek, 230515, ania1985, Erl, basia7777, Miśkowa, Rafaello, Płatek szkarłatny, Martek32, Dea28 lubią tę wiadomość
-
Mynah wrote:Czesc dziewczyny!!! Moja dzisiejsza beta to 1160 wychodzi 4-5 tydzien ciazy !!
. Luteina 2 razy dziennie i usg za dwa tygodnie . Wiafomo ze jestem w ciazy ale cieszyc bede sie dopiero za dwa tyg a tak naprawde to po 3 miesiacach
)
Piekna beta!i wysoka!Gratulacje!Mynah lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Mynah wrote:Czesc dziewczyny!!! Moja dzisiejsza beta to 1160 wychodzi 4-5 tydzien ciazy !!
)
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 21:59
34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
cookiemonster wrote:Oj, to w takim razie masz gdzieś sobowtóra:)
Skąd wybór padł na dr Mańka? Też rozważam zmianę lekarza i szukam,szukam, ale szczerze to klinik trochę obawiam się - myślę, że są nastawione na zysk przede wszystkim.
Wiec zaproponowano mi Mańka i przyjęłam ta propozycję w ciemno
Zdaje sobie z tego sprawę, ze kliniki zdzieraja kasę, ale nie mam juz sily chodzić do zwyklych lekarzy którzy nie potrafią mi pomóc.
Ja u mojego ginekologa za wizyte place 120zl w klinice 170. Różnica 50 zl na wizycie niby nie malo, ale jesli maja mi pomoc to te 50 zl to na prawdę niewiele. -
Mynah gratuluję!!!
Ja byłam dziś u gina jest kropeknastępna wizyta 16.12
Najlepsze jest to, że wyciągnęłam zdjęcie kropka jak z synem byłam i wizyta u gina z kropkiem była 30.11 identyczna data jak dziś aż nie mogę uwierzyć na taki zbieg okoliczności..Mynah, Płatek szkarłatny, Martek32 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
basia7777 wrote:Mynah gratuluję!!!
Ja byłam dziś u gina jest kropeknastępna wizyta 16.12
Najlepsze jest to, że wyciągnęłam zdjęcie kropka jak z synem byłam i wizyta u gina z kropkiem była 30.11 identyczna data jak dziś aż nie mogę uwierzyć na taki zbieg okoliczności..
Basik nawet nie wiesz jak cudownie to sie czyta co piszesz❤❤❤basia7777 lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualnyWysylam wiruski !!!!!!!!!!!!!!!!
)) kazdej sie uda ! Traktujcie wizyty u gin jak u dentysty, stosujcie to co mowi i wspolzyjcie co drugi dzien caly cykl
ja tak robilam 5 miesiecy
czasem juz mi sie naprawde nie chcialo!!!
haha ! Dodatkowo od poczatku miesiaca stosowalam diete o niskim indeksie glikemicznym ! Nie wiem czy to pomoglo ale zero cukru duzo ryb i warzyw , potrawy tylko pieczone lub gotowane bez grama oliwy czy olejow . Oliwe uzywalam jedynie do salatek na zimno! Wyczytalam ze oliwy i oleje poddane temp sa bardzo niezdrowe! Aaaa i dodatkowo pilam codziennie siemie lniane . Zaparzalam na noc dwie lyzeczki i rano wypijalam sama ta wode a ziarna wywalal bo dla mnie sa za ciezkie na zoladek. Nie wiem czy to cos dalo no ale taka dieta nie zaszkodzi a napewno zrzucimy kilka kg i to nie drastycznie! Podobno najmniejsza utrata wagi i zdrowe zywienie poprawia plodnosc wiec aprobowalam
moze to pomoglo
ania1985 lubi tę wiadomość
-
Dzis moj 11dc,jade na monitoring ale strasznie się boję bo nic kompletnie nie czuję. Przy poprzednich stymulacjach w 11dc czuła jajniki, cały brzuch tylko raz jak nic nie urosło to nie czułam nic, tak jak teraz. Śluzu tez brak
W ogóle mam taki humor że już nie mogę sobie ze sobą poradzićos wczoraj same mi łzy płyną z tej bezsilności..
03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
moniaaa_1988 wrote:Dzis moj 11dc,jade na monitoring ale strasznie się boję bo nic kompletnie nie czuję. Przy poprzednich stymulacjach w 11dc czuła jajniki, cały brzuch tylko raz jak nic nie urosło to nie czułam nic, tak jak teraz. Śluzu tez brak
W ogóle mam taki humor że już nie mogę sobie ze sobą poradzićos wczoraj same mi łzy płyną z tej bezsilności..
Nie boj sie wszystko będzie dobrze. Jesteśmy z tobą a poki co do 20dc jest nadzieja na owulke także głowa do góry ❤
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualnymoniaaa wszystko sie uda tylko trzeba w to wierzyc! pojedzcie sobie na weekend gdzies do hotelu odpoczac spedzic milo czas, poplywac w basenie i sie zrelaksowac, krotko mowiac o niczym nie myslac. Dobrze zrobi to przede wszystkim Tobie! Tak jak Angie napisala jestesmy z Toba! Wszystko sie ulozy i bedzie OK :* tylko spokojnie!:**
-
Martek32 wrote:Mynah czekamy z niecierpliwością!
Rafaello przy clo to normalne. Ja objawy miałam trochę później, w okolicach owu i czułam się jak napompowany balon. Dobrze, że jajniki pracują! o to chodziło! a idziesz na monitoring??
To dobrze że coś się dzieje:) na monitoring idę na dniach, myślicie że dwie wizyty w dwu dniowych odstępach wystarczą?