CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyYyyyy, ja wczoraj miałam badane endo które wynosiło 8 i lekarz powiedział ze jest prawidłowe do zagnieżdzenia...
Angie, ja na Twoim miejscu skombinowałabym sobie sama pregnyl i zrobiła zastrzyk!
Dzieki temu dwa pecherzyki moga peknac jednoczesnie i bedzie to podwójna szansa!
Nie wiem gdzie mieszkasz, bo ja mam jedno opakowanie pregnylu...Angie 31 lubi tę wiadomość
-
Kurcze aż się teraz trzęsę bo ja naprawdę nie mam jak zdobyć pregnyl nawet wizyte teraz sprawdzałam u innych lekarzy to dopiero na poniedziałek lub wtorek. A wtedy już będzie za późno bo jajca pewnie zmaaleja kub za późno pękną i będzie dupa. Ech pozostało mi tylko znów jakieś domowe sposoby na pęknięcie tylko jakie?
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Mama_Ali wrote:Yyyyy, ja wczoraj miałam badane endo które wynosiło 8 i lekarz powiedział ze jest prawidłowe do zagnieżdzenia...
Angie, ja na Twoim miejscu skombinowałabym sobie sama pregnyl i zrobiła zastrzyk!
Dzieki temu dwa pecherzyki moga peknac jednoczesnie i bedzie to podwójna szansa!
Nie wiem gdzie mieszkasz, bo ja mam jedno opakowanie pregnylu...
O matko ja w Szwecji mieszkam. List idzie 3dni robocze. Doszło by dopiero we wtorek czyli za późno...
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
basia7777 wrote:Może do szpitala na oddział się przejść ? pogadasz z ginem i może akurat
Spróbuję jutro coś pokombinować.
Ja juz kocham te jajcorki.Zrobilam ile moglam.Wiecej pomysłów już nie mam. Jeśli te jajcorki nie zdecydują się teraz to moze powrócą w następnym cyklu. Na święta będę w Polsce to zaopatrze się we wszystkie możliwe specyfiki. Będzie dobrze ❤Miśkowa lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:Kurcze aż się teraz trzęsę bo ja naprawdę nie mam jak zdobyć pregnyl nawet wizyte teraz sprawdzałam u innych lekarzy to dopiero na poniedziałek lub wtorek. A wtedy już będzie za późno bo jajca pewnie zmaaleja kub za późno pękną i będzie dupa. Ech pozostało mi tylko znów jakieś domowe sposoby na pęknięcie tylko jakie?
Angie 31 lubi tę wiadomość
-
Miśkowa wrote:Właśnie też się zastanawiam... niby nie powinno zaszkodzić bo przecież ma pomagać ale jednak informacja jest żeby się skontaktować z lekarzem jeśli chodzi o przyjmowanie w trakcie ciąży. Jak nie zapomnę to zapytam lekarza na następnej wizycie.
-
Angie ginem się nie przejmuj, skup się na jajach... że tak powiem
zarąbiście, że aż dwa... weź Ty teraz męża czy niemęża w obroty i zacznij się rozglądać za wózkiem dla bliźniaków
Angie 31 lubi tę wiadomość
[/url]
Mama wspaniałego pięciolatka.
Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
„Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”
-
Dziewczyny Wy tu przechodzicie nie jedno ale ciąża to niestety nie jest taki lekki stan jak większości się wydaje.Badania, stres, który towarzyszy czekając na wyniki.Jeśli wszystko jest ok to dobrze...u mnie niestety niezupełnie:( jestem, będę jednak dobrej myśli chociaż trochę o to trudno...
-
Cytomegalia mi wyszła...niby mówią żeby się nie martwić ale same wiecie jak to jest. Może się nic nie wydarzyć i wszystko będzie dobrze a może być całkiem odwrotnie...
jest to pierwszy trymestr a więc najgorszy...moje próbki pojechały do Wawy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 19:07
-
nick nieaktualnyAngie, postaraj sie cos wykombinowac z tym pregnylem. Tu nie chodzi o to ze pecherzyki wcale nie pekna, ale- gdybys miała podany pregnyl, byłoby to sztuczny wysoki pik który spowodowałby peckniecie dwóch pecherzyków. A to jak wiadomo daje wieksze szanse.
Jak by Ci sie nie udało nie przejmuj się, bo byc moze peknie tylko jeden ale za to ten szczęśliwy, tego Ci życzę!
Smile, przechodziłam przez wszystkie mozliwe stresy w 1 ciazy, cięzko to sobie wbic do głowy ale najlepsze co mozesz teraz zrobic to zachowac spokój. Będzie dobrze, trzymam kciuki!
-
Smile, przechodziłam przez wszystkie mozliwe stresy w 1 ciazy, cięzko to sobie wbic do głowy ale najlepsze co mozesz teraz zrobic to zachowac spokój. Będzie dobrze, trzymam kciuki![/QUOTE]
Ja teraz zaczynam przechodzić, niestety jak sama widzisz zaczyna się nieciekawie.Jest tylko jakiś mały % kobiet które na to chorują w ciąży i to w 1 trymestrze i to akurat muszę byc ja....cholera jasna, mam ochotę krzyczeć -
Smile musisz byc silna teraz dla dzidziusia. Nie daj się chorobstwu. Przyszło to sobie pójdzie.Teraz jest taka technologia ze na pewno otrzymasz odpowiednie leki. Czytałam trochę o tym i podobno lozysko bardzo chroni dzieciatko od wszelkich wirusów. Dbaj o siebie i maleństwo ❤
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Smile... przede wszystkim nie czytaj za dużo na necie o powikłaniach itd... nie ma co sobie nabijać teraz tym głowy... wierzę w to, że z dzidkiem będzie wszystko ok!!! ty też w to uwierz!!!
[/url]
-
Mama_Ali wrote:Angie, postaraj sie cos wykombinowac z tym pregnylem. Tu nie chodzi o to ze pecherzyki wcale nie pekna, ale- gdybys miała podany pregnyl, byłoby to sztuczny wysoki pik który spowodowałby peckniecie dwóch pecherzyków. A to jak wiadomo daje wieksze szanse.
Jak by Ci sie nie udało nie przejmuj się, bo byc moze peknie tylko jeden ale za to ten szczęśliwy, tego Ci życzę!
Postaram się jutro zrobić co w mojej mocy a tymczasem wyczytałam zeby wziąć bardzo gorącą kąpiel i się trochę pogimnastykowac❤
Podobno pomaga w pekaniu.
To i tak nic jednak nie znaczy w pierwszym cyklu stymulowanym było jajo i peklo a jednak fasolinki nie ma
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:Smile musisz byc silna teraz dla dzidziusia. Nie daj się chorobstwu. Przyszło to sobie pójdzie.Teraz jest taka technologia ze na pewno otrzymasz odpowiednie leki. Czytałam trochę o tym i podobno lozysko bardzo chroni dzieciatko od wszelkich wirusów. Dbaj o siebie i maleństwo ❤
Angie31 na to nie ma lekarstwa...nie leczy się tego w ciąży. Pozostaje tylko robić dokładne badania usg i obserwować...załamka totalna:( -
angie tak tak, też czytałam o tej kąpieli... także ten tego... gorąca kąpiel i gorąca gimnastyka z najmilszym i będzie luuuuuuz :* a może kąpiel i gimnastyka jednocześnie.... hihi
Angie 31, Mama_Ali lubią tę wiadomość
[/url]
-
Martek32 wrote:Smile... przede wszystkim nie czytaj za dużo na necie o powikłaniach itd... nie ma co sobie nabijać teraz tym głowy... wierzę w to, że z dzidkiem będzie wszystko ok!!! ty też w to uwierz!!!
staram się w to wierzyć...wizytę mam dopiero 28.12 ale mój gin to trochę zlewa, kazał się nie martwić. A co do internetu to jest straszny pod tym względem...
Bardzo dziękuję za wsparcie:*